|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  30 31 [32] 33 34   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Trudna sam!!!
2.3.2010 13:25:39   
Anoniman
čestitam jenice od srca

(odgovor članu ivana st)
  Neposredna veza do poruke: 776
2.3.2010 13:28:34   
SailorMoon
Hvala vam svima na ljepim cestitkama.
A ti draga Neutjesna, i ti ces ako bog da dozivjeti. Samo polahko!

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 777
2.3.2010 15:01:55   
Jenica
Draga Neutjesna, hvala ti od srca i zelim ti da ugledas plus sto prije. ono sto najvise u zivotu zelis dodje kad se najmanje nadas. zelim ti svu srecu ovoga svijeta i da se aBd mali/malena sto prije zakace. ljubim te

(odgovor članu SailorMoon)
Neposredna veza do poruke: 778
3.3.2010 8:49:20   
rose
ne mogu da se suzdrzim..osim muzu jos nikom nisam rekla niti cu bar dok ne cujem srce :)) ne bih voljela da moram okolini objasnjavati kao prosli put

jutros test pozitivan user posted image sudeci po rr kalendarima...  bebica bi mogla na svijet pocetkom novembra...malo prije mog rodjendana user posted image

(odgovor članu Jenica)
Neposredna veza do poruke: 779
3.3.2010 8:53:56   
ivanak
Super rose na vijesti.
I ja kad sam po drugi put ostala trudna nisam nikome rekla, nego samo mužu.
Ali ona me moja mama pročitala pa je skontala nakon 10-tak dana da se tu nešto huška.
ABd moja bebica dolazi par dana prije muževog rođendana.

-> 17.06.2009. je došao mamin i tatin frajer - mali Antonio

-> 21.07.2010. je mali Antonio dobio sestru Paulu :-)

(odgovor članu rose)
Neposredna veza do poruke: 780
3.3.2010 8:59:32   
rose
hvala ivana user posted image ma prvi put nije uspjelo a znala moja radna okolina...sada ce znati samo onaj ko mora dok ne budemo na safe side user posted image

(odgovor članu ivanak)
Neposredna veza do poruke: 781
3.3.2010 9:11:15   
kanita25

IZVORNA PORUKA: rose

ne mogu da se suzdrzim..osim muzu jos nikom nisam rekla niti cu bar dok ne cujem srce :)) ne bih voljela da moram okolini objasnjavati kao prosli put

jutros test pozitivan user posted image sudeci po rr kalendarima...  bebica bi mogla na svijet pocetkom novembra...malo prije mog rodjendana user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image sa srecom rose ako Bog da da bude sve hajr i nemoj da se sekiras ..od srca ti zelim sretnih user posted image pa da nam na svijet doneses zivu i zdravu user posted image ako Bog da...user posted image user posted image

23.05.2008.-mama poljubila svoju djevojčicu
21.07.2010.-i svog malenog bumbarka

(odgovor članu rose)
Neposredna veza do poruke: 782
3.3.2010 9:17:02   
rose
hvala user posted image user posted image

(odgovor članu kanita25)
Neposredna veza do poruke: 783
3.3.2010 9:17:29   
ivanak
I ja sam zato da se ne govori dok se ne čuje srce da kuca. To je još par sedmica maksimalno pa će biti lijepše reći...

-> 17.06.2009. je došao mamin i tatin frajer - mali Antonio

-> 21.07.2010. je mali Antonio dobio sestru Paulu :-)

(odgovor članu kanita25)
Neposredna veza do poruke: 784
3.3.2010 9:24:44   
rose
ma da...za sada imamo malu tajnu user posted image

(odgovor članu ivanak)
Neposredna veza do poruke: 785
3.3.2010 9:27:18   
enna
Cestite rose od srca uzivaj pa secekaj malo sa objavom lijepe vijesti mada je moja svekrva svima rekla tj zvala je svu familiju ali eto hvala Bodu sve je proslo ok.Naravno i svim turdnicama zelim da provedu najljepsih 9 mjeseci a nasim trudilicama da so prije ugledaju svoj + jer nikad nije kasno saljem vam svima veliki user posted image  pusa!!!!

23.04.2008-stigla mamina sreca poslije 9 godina!!!!

(odgovor članu ivanak)
Neposredna veza do poruke: 786
3.3.2010 9:43:57   
Jenica
IZVORNA PORUKA: rose

kod mene ista stvar, ne zna bas mnogo ljudi jer prosli put, koliko je meni bilo tesko da kazem da vise nema bebe, toliko je ljudima bilo nezgodno sto su me uopste i pitali. ovaj put ce biti bolje svima nama koji su jednom izgubiliuser posted image i moci cemo da hodamo debele i srecne user posted image

(odgovor članu rose)
Neposredna veza do poruke: 787
3.3.2010 9:53:09   
magnolija*
Rose cestitam na user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image

Da ti bude sto laksa trudnoca i da nam rodis zdravu user posted image akobogda. Dobra si pa se mozes suzdrzati, blago tebi, to je sigurno bolje, nakon toga sto ti se prvi put desilo.
Mi nismo mogli izdrzati da ne kazemo svojim roditeljima i nasim nablizim, najboljim prijateljima. roditelje smo do samog kraja drzali u zabludi da necemo user posted image pa im je svima bio sok, pozitivan naravno .
Sretno user posted image

E. vole te mama i tata !!!

(odgovor članu Jenica)
Neposredna veza do poruke: 788
3.3.2010 10:03:18   
rose
ma koliko puta me mama "ruzila" sto ne radim nista i sto je ne obradujem..a ja joj nisam mogla reci da je vec mogla biti nana...bolje da ne zna...ima vremena kada ce saznati user posted image

(odgovor članu magnolija*)
Neposredna veza do poruke: 789
3.3.2010 10:19:11   
Anoniman
rose,cestitam nauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu rose)
  Neposredna veza do poruke: 790
3.3.2010 10:37:19   
Teacherka
Rose, od srca ti čestitam i želim da provedeš najdivnijih 9 mjeseci!!! Uživaj!

18.06.2010. na svijet je došao mali Bekir, moje malo sunce

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 791
3.3.2010 10:58:00   
rose
hvala zene user posted image user posted image

(odgovor članu Teacherka)
Neposredna veza do poruke: 792
5.3.2010 14:00:45   
mynxlee
Trudna user posted image

Jedina pahuljica koja je sletila 21.12.2008. godine, sletila je u moje narucje i zove se Ivan.

S jesenjim liscem dosla je i Antea 28.10.2010. i sletila u mamine ruke.

(odgovor članu rose)
Neposredna veza do poruke: 793
5.3.2010 14:03:32   
idana_85
mynxlee...znaci uradila si test...

Cestitam ti draga, nadam se da ce trudnoca dobro proci i da ce tvoj maleni uskoro imati bracu i seku za igranje. Cestitam ti draga, sve najbolje od srca. Poljubac!

R, 08.10.2008....
A, 25.02.2014.

(odgovor članu mynxlee)
Neposredna veza do poruke: 794
5.3.2010 14:04:14   
dzeni_nl
cestitam novim trudnicama i zelim im ugodnih user posted image mjeseci trudnoce i sto laksi porod.

Ima nade za bolje sutra...
04.09.2010 rodila se Marisa mamina radost najveca.

(odgovor članu mynxlee)
Neposredna veza do poruke: 795
5.3.2010 14:11:16   
mynxlee
Joj, hvala vam. Jos ne mogu da vjerujem. Sve mislim da je Ivan jos mali za takvo nesto, a i sve je ispalo bas bas neplanski. Ko fol pazili se i eto sta bi. user posted image

Jedina pahuljica koja je sletila 21.12.2008. godine, sletila je u moje narucje i zove se Ivan.

S jesenjim liscem dosla je i Antea 28.10.2010. i sletila u mamine ruke.

(odgovor članu dzeni_nl)
Neposredna veza do poruke: 796
5.3.2010 14:15:17   
Emica_sa
Joj ja ti se divim jer ja ne znam šta bi a pravo me strah toga jer i mi se ko fol user posted image čuvamo

Hello, it's me...

(odgovor članu mynxlee)
Neposredna veza do poruke: 797
5.3.2010 14:16:41   
ladyblue RR
Evo me, još jedna koja bi prema mojoj računici trebala u novembru postati mama user posted image
Vidjet ćemo šta doktor kaže!

(odgovor članu mynxlee)
Neposredna veza do poruke: 798
5.3.2010 14:22:48   
Emica_sa
ladyblue čestitam i tebi i želim ti user posted image divnih mjeseci sreće i zdravlja

Hello, it's me...

(odgovor članu ladyblue RR)
Neposredna veza do poruke: 799
5.3.2010 14:23:40   
Schecherlemica
mynxlee cestitam od srca i zelim ti divnu trudnocu...user posted image user posted image
Poljubac za Ivana!user posted image

Aman, Sunce naseg Neba 21.12.2009.

(odgovor članu ladyblue RR)
Neposredna veza do poruke: 800
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  30 31 [32] 33 34   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  30 31 [32] 33 34   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *