Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
mi imamo pticu-tigricu, lijepa je, prelijepa i rotvajlera u dvorištu-one je velik i strašan i ja mu ne prilazim često, ogroman je a ja imam fobiju od cuka ali je mom mužu najveća beba i maza
Ja sam cijeli zivot imala kucne ljubimce. Uglavnom pse (koje sam uzimala sa ulice i spasavala od bolesti i gladi, a zatim ih udomljavala kada im pronadjem dobru porodicu). A moj macor, koji je samnom proveo 17 godina, mojih divnih, najljepsih... uginuo je pre godinu dana. Dijelili smo srecu i zalost vise od pola moga zivota... Zbog njega cu u oku vjecito imati suzu.
Srce mi je tamo gdje su zivotinje. Njihove oci su nesto najnevinije i najiskrenije sto postoji na svijetu. Naravno, kao i oci djeteta. Djeca i zivotinje su izvori pozitivne energije ovoga svijeta!
I dok sam ziva molicu se za dvije stvari: da nikada vise ni jedno dijete ne bude ostavljeno, zlostavljano i gladno, kao i da ni jedna zivotinja vise nikada ne bude napustena, mucena i gladna.
Srce mi je tamo gdje su zivotinje. Njihove oci su nesto najnevinije i najiskrenije sto postoji na svijetu. Naravno, kao i oci djeteta. Djeca i zivotinje su izvori pozitivne energije ovoga svijeta!
svaka cast!!!!! slazem se u potpunosti...obozavam zivotinje a narocito pse....
U NJEMAČKOM izdanju Supertalenta, pobijedila je kujica Jack Russel terijera, koja je svojim trikovima, inteligencijom i umiljatošću osvojila članove žirija, ali i publike koja je za nju glasala u rekordnom broju. Kujica Prima Donna osvojila je sto tisuća eura i turneju njemačkom, a njezin vlasnik, Yvo Antoni, oduševljenje pobjedom nije mogao sakriti.
mi imami jednu najdivniju mačketinu, divljakušu pravu koji sterašnoooo volimo i ne mislimo je izbaciti van kao što neki ljudi pričaju "da to treba kada se beba rodi". interesuje me kakva su vam iskustva s mačkama kada se beba tek rodila, pošto i mi očekujemo jednu , ... pa se bojim kakav im je odnos u početku prema bebi.
mi imami jednu najdivniju mačketinu, divljakušu pravu koji sterašnoooo volimo i ne mislimo je izbaciti van kao što neki ljudi pričaju "da to treba kada se beba rodi". interesuje me kakva su vam iskustva s mačkama kada se beba tek rodila, pošto i mi očekujemo jednu , ... pa se bojim kakav im je odnos u početku prema bebi.
moja kuma ima macu... ona je rodila prije 1,5god. sve je normalno teklo ...doduse njen macak je slicniji psu nego macki...nikad nikog nije ogrebao....to zna samo malo biti zahebano ako je maca/cuko previse ljubomorna...tj. posesivna, a mace su sklone ljubomori ...valjda ce ti se javiti mame mackoljubci...mislim da Adana i DinaRR imaju mace
mi imamo macu... prvih meseci je potpuno ignorisala bebu, a sada je igraju zajedno... ona je pazljiva, pa i kada se igraju "grubo" nikad ga ne ogrebe... i pusta mu da joj radi ono sto nama nikad nije - vuce je za brkove, gura joj prste u usi, vuce je za rep i slicno. beba je luda za mackom i obozava je!!!! pojeo je tonu njenih dlaka, ali i iskaki ih, tako da je sve ok :)
joj, super . naša maca nije ljubomorna, mislim nikako. a od male djece, koja nam dođu, bježi, jer je ova samo ganjaju po kući i mačka hoće da poludi. neke ogrebe, a druge ne.
meri, pa tvoj nik je ime one tvoje crne ljubimice tek sam sad ukapirala... gledala sam ponovo fotografije na temi. a i moj nik je ime nase mace, persijske princeze marte
evo beba zaspala, a ona se istog trenutka cim sam sela za komp, nacrtala meni u krilo, i sad ce biti na meni dok ne odem da spavam.
pozdrav svima,novi sam clan foruma i prva tema koju sam potrazila je kucni ljubimci jer sam trudna , otprilike dva mjeseca a imam sijamskog macka Felix- a, kojeg obozavam, pa sam htjela vidjeti vasa iskustva u vezi toga i vidim da se ne trebam brinuti, jer kad nama dodju mala djeca u posjetu Felix bjezi ali nije nikada ogrebao ni jedno dijete tako da ce to biti ok.
na ovu temu sam se davno javljala, i samo da kazem da pored jednog malog cukice koja je ostala kod mojih roditelja,jer je navikla da bude uvijek s njima, ja i mm smo nabavili istu vrstu prije par dana i ona je bebica. vjerujte da se mnogo bolje osjecam kako je on s nama.evo jucer ujutro prvi put nakon 6 mjeseci da nisam osvanula tuzna zbog gubitka bebe,da me se ne shvati pogresno to boli i bolice, ali kako se kaze u nasem narodu malo me je razonodio,a valjda ce aBd biti i beba.bas je veterinarka rekla da to sasvim ok ide zajedno tj.beba i ljubimac.pusa svima koje paze i volje ova mala stvorenja.
na ovu temu sam se davno javljala, i samo da kazem da pored jednog malog cukice koja je ostala kod mojih roditelja,jer je navikla da bude uvijek s njima, ja i mm smo nabavili istu vrstu prije par dana i ona je bebica. vjerujte da se mnogo bolje osjecam kako je on s nama.evo jucer ujutro prvi put nakon 6 mjeseci da nisam osvanula tuzna zbog gubitka bebe,da me se ne shvati pogresno to boli i bolice, ali kako se kaze u nasem narodu malo me je razonodio,a valjda ce aBd biti i beba.bas je veterinarka rekla da to sasvim ok ide zajedno tj.beba i ljubimac.pusa svima koje paze i volje ova mala stvorenja.
stavi i njenu sliku, ona starija stoje na slici je prelijepa, moj boni je takav bio, a stavi i sliku tog malenog