sara.at
|
IZVORNA PORUKA: Gigana IZVORNA PORUKA: andji a tek veš Victoria's secret,uhhhh nažalost nemam ni jedan komad,a mislim da je odskora otvorena jedna radnje u SA,a možda i više...a to što se tiče kg,vjerujem da možeš naći neke komad ekoji ti lijepo stoje i i na tu kilažu koju imaš sad otiće to polako Žene moje drage, samo da vam skrenem pažnju da ova radnja koja se zove "My Secret, Victoris's Secret" nema apsolutno nikakve veze sa VS u Americi i nemojte slučajno da se zaletite pa da kupite tamo išta, to je sami dupljak. Lično naručujem veš i grudnjake, kao i cipele i džempere i pantalone itd. iz VS godinama i znam o čemu vam pričam. Prvo, VS je poznata po svojoj Pink kolekciji i ta pink boja je vrlo specifična. Ova pink boja u ovoj radnji nema nikakve veze sa originalom, nego je njena blijeda kopija. Drugo, VS nema nijednu radnju van USA, to je jednostavno njihova politika firme, što opet govori o čemu se ovdje radi. Kolegica i ja smo im slale e-mail u kojem smo im dale prijedlog da bi željele otvoriti VS u Sarajevu i da nam daju sve potrebene informacije o tome, a onda su nam i odgovorili da im je zao sto nas moraju odbiti, jer je njihova politika firme da VS radnje se mogu otvarati samo u Americi. Treće, u ovoj radnji u Sarajevu su nabili tolike cijene da to nije normalno. Cijena jednih gaća je 169 KM. Ako odete na VS website, vidjećete da su najskuplje gaće nekih 30-40 $ i to govore šest jezika. Četvrto, VS vrši dostavu u BIH na vašu kucnu adresu. Na narudzbu do 75$ ćete platiti poštarine oko 40$ i dobićete originalnu robu. moram reci da je ovo tacno Victoris Secret nema nijednu radnju van Amerike ja sam trazila po Austriji,Njemackoj i Svajcarskoj al njena roba se prodaje samo u Americi. A ove laznjake u Sarajevu najvoljela bi prijaviti, sramota nabiju cjene a robu kupuju u Kini 100 za 1eur nemam rijeci...
Malena dusa 01.10.2009 melek i andjeo Arian 23.08.2010g u 23:11h mamino i tatino veliko srce Armin 22.07.2012 u 15:47 Nase maleno zlato
|