Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
RE: Pribor za kolace, torte i sl. 24.12.2009 13:28:08
dzeny_2103
Ja na primjer imam vagu koju često koristim,pa kalup za pećenje torte,kalup za nošenje torte, kuflom, one razne modlice za sitne kolace, tepsije za mufine, razne nožiće, špric za šlag i još puno toga rado bi vam i postavila slikice samo kada bi mi neko objasnio kako to ide
RE: Pribor za kolace, torte i sl. 10.2.2010 16:45:02
milenium
evo čini se da još ima jedna tema.i ova iznad . e i mi zachatamo di god stignemo odlična tema ,nisam ni znala da ova postoji.večaras ću ja to pribrat.odo sad.
RE: Pribor za kolace, torte i sl. 10.2.2010 16:54:36
aya
multipraktik - definitivno sprava za sva vremena, svega bi se odrekla, ali toga nebi. moj ima mikser, nozice za sve vrste sjeckanja, a zasebno ima spravu za miksanje shak-ova
RE: Pribor za kolace, torte i sl. 10.2.2010 18:35:09
magnolija*
meni je ova spravica za sjeckanje fantasticna. s njom sjeckam luk, saransak, mrkvu, celer, persun, paradajz... za kratko vrijeme se velika kolicina povrca moze nasjeckati
RE: Pribor za kolace, torte i sl. 10.2.2010 19:06:13
ivana st
Magnolija a koje je marke ova sjeckalica jer vidim hvališ je.Meni je svekar kupio sjeckalicu, ali ništa nije valjala,loše rezala i bila nezgodna za očistit, pa sam je bacila.
RE: Pribor za kolace, torte i sl. 10.2.2010 19:30:15
magnolija*
IZVORNA PORUKA: ivana st
Magnolija a koje je marke ova sjeckalica jer vidim hvališ je.Meni je svekar kupio sjeckalicu, ali ništa nije valjala,loše rezala i bila nezgodna za očistit, pa sam je bacila.
Ova konkretno je iz Ikee, al od ove moje ne znam marku, znam samo da je vani kupljena, i fenomenalna je. Ikeinu sam vidjala vani, oko 10 eura kosta. Znas koje olaksanje u kuhinji
RE: Pribor za kolace, torte i sl. 10.2.2010 21:11:40
magnolija*
IZVORNA PORUKA: ivana st
Znači ipak bi se isplatilo potražiti sjeckalicu, samo neku kvalitetniju. Meni bi dobro došla najviše za crveni luk . Hvala drage moje.
Nema na cemu Splicanko nasa Itekako dobro dodje, za crveni luk najvise, isjeckas ga tonu a ne rasplaces se Al meni je samo ovaki dobar, da ti rukum udars u ovaj gore vrh i tako pokreces oprugu sa sjecivom. One sjeckalice sto se imaju vrcku i vidljivo sjecivo dole meni nista ne valjaju, naravno od ovih jeftinijih varijanti.