Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
hannice nadam se da je tako, jer ne bi mi se bas svidjelo drugacije....ako nije redovno nekako to udalji ljude, barem ja tako mislim. Ove zene sa vise godina bracnog staza me plase, imal koja sa poduzim bracnim stazom, sa dvoje djece barem da ima redovan odnos da nam se javi :)))))
hannice nadam se da je tako, jer ne bi mi se bas svidjelo drugacije....ako nije redovno nekako to udalji ljude, barem ja tako mislim. Ove zene sa vise godina bracnog staza me plase, imal koja sa poduzim bracnim stazom, sa dvoje djece barem da ima redovan odnos da nam se javi :)))))
Ma Niina nemoj da brines.Mislim da je do nas uvijek,dijeca nemaju veze s tim,za uzitak se uvijek nadje vremena.Al' ako ima neko sa vise staza i sa redovnim odnosima nek se javi i razbije predrasude.
Ja sam vam poslije poroda imala mali oblik post.depresije nisam bila nikako za sex i poslije se to normalizovalo. Sad jedini problem je sto se moj mm uvijek upali tacno u ponoc( nemoram gledati koliko je sati) a meni se tad spava. Bas da imamamo vremena sek si bio cesci a, otprilike sedmicno( nekad se i potrefi da nemamo sex i duze)
prije trudnoce skoro svaki dan, a sada nakon poroda otprilike 3 puta sedmicno, uglavnom je neko od nas dvoje pospan, pa se nekako svede na ta tri puta sedmicno:))
mi ne stignemo nikako...pravo rijetko imamo odnos jer se slomismo oko bebe, prsvo rijetko spava a mm radi po cijeli dan i prekovremeno cesto, puno putuje i slomljen je, i on jadan inicira odnos a ja sam toliko umorna da ne mogu...jednom sedmicno ili jednom u 10 dana a prije smo skoro svaki dan...i u trudnoci do 9 mj
Ja sam jedva cekala da rodim, u trudnoci smo imali i nismo imali odnose...tj jaaako rijetko i to nije bilo uopste dobro...ali zato sad eeeeeeeeeee hehehe..nemamo svaku noc, jer me bebica izmori pa mi bas nije svaku noc do toga (a mm bi mogao 100x na dan) ali kad bude....extra,osjecaj je bolji nego prije trudnoce.Samo ne koristimo zastitu hm jer je s tim katastrofa grozno...al se nece valjda potkaciti
Smatramo da se to po potrebi radi, Nije bitno je li to jednom u tjednu, to mze da bude i dva puta na dan :))))).. Sve o raspolozenju. kreativnosti i volji ovisi :))
prije trudnoce svaki dan,u trodnoci isto jako cesto ali zato sad...bogami rijetko.muz umoran,ja umorna,beba nemirna,razne brige...ma nije mi do sexa iskreno.dva ili tri puta mjesecno
ma eto kroz ove trudnoće, različito bi al sad kako su ova djeca taman velika da ne ometaju...bome zna se desiti i po 7-8 noći za redom...još proljeće ju sram me bilo al kad smo oboje vazda spremni
< Poruku je uredio veeseelaa -- 7.5.2010 16:40:21 >
Ma za keks uvijek treba imati vremena, isprike nisu dopustene ja sam 100 puta bila i umorna i nezainteresovana, al odglumim ne vlja odbijati, grijeh je to
ja bi svima preporučila što više sexa, ne dozvlite da prodje ni 2-3 dana znam da ste umorne i pospane itd al uvijek nadjite vremena za sex i kad vam se najviše spava ne odbijajte partnera NIKAD
ja bi svima preporučila što više sexa, ne dozvlite da prodje ni 2-3 dana znam da ste umorne i pospane itd al uvijek nadjite vremena za sex i kad vam se najviše spava ne odbijajte partnera NIKAD
joj ja sam uvijek ovako razmisljala.... dok sam bila onako uglavnom svjeza i odmorna.... al sad mi je draze jedan kvalitetan, nego 12 traljavih i pospanih....
"Postoji trenutak u zivotu zene u kome je svaka suza zlatna,trenutak kad sunce obasja dusu i nestane mraka.Trenutak kada znamo da mozemo,da smo istovremeno i nezne i jake,kad ugledamo dva oka najmilija,Trenutak kada postanemo majke" 10.11.2009. 30.0
joj ja sam uvijek ovako razmisljala.... dok sam bila onako uglavnom svjeza i odmorna.... al sad mi je draze jedan kvalitetan, nego 12 traljavih i pospanih....
Suze me zališe