|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  12 13 [14] 15 16   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Najljepsi par
26.1.2010 15:55:25   
milenium
zinanina ma fina si ti bona i dobro izgledaš nego samo se on vrlo dobro držiuser posted image
mirjana wow fina fina

(odgovor članu reallove)
Neposredna veza do poruke: 326
26.1.2010 15:55:57   
reallove
evo mojih top 5user posted image
anidla
veeseelaa
lulu
soleil
Lady26

"Majke se rađaju u istom trenutku kada i djeca. Ona prije toga nije postojala. Žena je postojala, ali majka, nikad. Majka je nešto potpuno novo"

Mamino sunce Ameen

11.08.2009. <3

(odgovor članu reallove)
Neposredna veza do poruke: 327
26.1.2010 16:14:38   
Anoniman
evo da i ja pokusam napraviti reklamu mene i mog dilbera...

http://img709.imageshack.us/img709/958/mace.jpg

< Poruku je uredio MarinaDK -- 26.1.2010 16:16:32 >

(odgovor članu reallove)
  Neposredna veza do poruke: 328
26.1.2010 16:17:35   
Mirkica
IZVORNA PORUKA: MarinaDK
user posted image

Marina super ste samo kad otvoris stranicu uzmi kopiraj sliku ono markiras je i kopiras otvoris ovdje gdje ces pistai i ubacis sliku sve uz pomoc misa.

Uspavala sam te duboko ispod grudi , al srce blizu je pa te stalno budi a kad odu svi pa pomisle da dremam , ja oci otvorim da vidim koga nemam , za kraj, za kraj.

BA 13.12.2008

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 329
26.1.2010 23:31:11   
veeseelaa
IZVORNA PORUKA: reallove

evo mojih top 5user posted image
anidla
veeseelaa
lulu
soleil
Lady26

reallove nek si me vala metnula u ovaj topuser posted image  eh ja nekad ljetos metnula sliku i zaboravih da me ima na ovoj temiuser posted image http://yfrog.com/5jmimimiiiiip

< Poruku je uredio veeseelaa -- 26.1.2010 23:37:33 >

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

(odgovor članu reallove)
Neposredna veza do poruke: 330
27.1.2010 1:47:09   
teacher75
evo da se i mi tuspasimo:
vjencanje:
[img][URL=http://img682.imageshack.us/i/vjencanjejpg.jpg/]user posted image [/URL][/img]
medeni u spaniji:
[img][URL=http://img94.imageshack.us/i/medeni.jpg/]user posted image [/URL][/img]
ljetovanje u dubrovniku:
[img][URL=http://img46.imageshack.us/i/dubrovnikjpg.jpg/]user posted image [/URL][/img]
za vrijeme trudnoce (5.mjesec):
[img][URL=http://img130.imageshack.us/i/trudnoca.jpg/]user posted image [/URL][/img]
s Lanom:
[img][URL=http://img682.imageshack.us/i/lanau.jpg/]user posted image [/URL][/img]

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu veeseelaa)
Neposredna veza do poruke: 331
27.1.2010 1:49:51   
Hanady RR
teacher user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image i da dodam ti si ženo ko vino..što godine prolaze ti sve bolja :)

< Poruku je uredio Hanady -- 27.1.2010 1:50:22 >

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu teacher75)
Neposredna veza do poruke: 332
27.1.2010 1:51:34   
milenium
user posted image user posted image predivni ste wow

(odgovor članu Hanady RR)
Neposredna veza do poruke: 333
27.1.2010 1:52:26   
teacher75

IZVORNA PORUKA: Hanady

teacher user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image i da dodam ti si ženo ko vino..što godine prolaze ti sve bolja :)

hvala puno, valjda me majcinstvo proljepsalo:)) ono 75 iza nick-a mi je godiste, a mm je 3 godine stariji, pa mi se cini da smo medju najstarijim parovima ovdje:(

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

Neposredna veza do poruke: 334
27.1.2010 1:55:38   
Hanady RR
ima i starijih vjeruj mi na riječ...a razlika u godinama između mene i tebe je mala samo 4 godine sam mlađa (79) a kad bih sad sliku stavila mislili bi da mi je jedno 40 banki. Moj mm i tvoj u godinu razlike (73) ...e mom se vidi da mu je toliko.user posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

Neposredna veza do poruke: 335
27.1.2010 1:57:33   
milenium
75 o dogište?????????what?ma nemoguće!ne ne ...nemoguće.nenenenenene

pa ti si zmaj zmajeva ženoooooooooooooooooooooooo.user posted image
i moj je mm tu negdje.

Neposredna veza do poruke: 336
27.1.2010 1:59:24   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: teacher75

hvala puno, valjda me majcinstvo proljepsalo:)) ono 75 iza nick-a mi je godiste, a mm je 3 godine stariji, pa mi se cini da smo medju najstarijim parovima ovdje:(

Heheheh ja sam 78 godiste a moj dragi je 70-o
ja se osjecam kao da mi je 16 nikako da se uzobiljim hihihi

Neposredna veza do poruke: 337
27.1.2010 1:59:55   
teacher75

IZVORNA PORUKA: milenium

75 o dogište?????????what?ma nemoguće!ne ne ...nemoguće.nenenenenene

pa ti si zmaj zmajeva ženoooooooooooooooooooooooo.user posted image
i moj je mm tu negdje.

hvala vam puno:)) predivne ste:)) sad mogu lijepo zaspati

(odgovor članu milenium)
Neposredna veza do poruke: 338
27.1.2010 2:01:13   
teacher75

ima i starijih vjeruj mi na riječ...a razlika u godinama između mene i tebe je mala samo 4 godine sam mlađa (79) a kad bih sad sliku stavila mislili bi da mi je jedno 40 banki. Moj mm i tvoj u godinu razlike (73) ...e mom se vidi da mu je toliko.user posted image

sumnjam da je to tako, nisam vidjela slike al imas licnost super, sto je jos vaznije (bar ovako koliko sam te mogla upoznati)

Neposredna veza do poruke: 339
27.1.2010 2:03:03   
Hanady RR
IZVORNA PORUKA: teacher75

sumnjam da je to tako, nisam vidjela slike al imas licnost super, sto je jos vaznije (bar ovako koliko sam te mogla upoznati)

user posted image user posted image user posted image user posted image hvala draga.

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

Neposredna veza do poruke: 340
27.1.2010 2:12:15   
Hanady RR

Meni ovo nije tema za takmičenje nego pokazati kako život sj... trebu za kratko vrijeme user posted image
Evo nas kroz historijuuser posted image
avgust 2004
user posted image
avgust  2005
user posted image
septembar 2005
user posted image
novembar 2006
user posted image
maj 2007
user posted image
i evo posljednja juni 2009
user posted image

ZANIMLJIVO ON SE NEMJENJA A JA ......

e e vo nađoh na istoj temi prije par mjeseci pisah i ja svoje slike stavih...user posted image user posted image user posted image user posted image

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

Neposredna veza do poruke: 341
27.1.2010 2:14:29   
teacher75

Meni ovo nije tema za takmičenje nego pokazati kako život sj... trebu za kratko vrijeme user posted image
Evo nas kroz historijuuser posted image
avgust 2004
user posted image
avgust  2005
user posted image
septembar 2005
user posted image
novembar 2006
user posted image
maj 2007
user posted image
i evo posljednja juni 2009
user posted image

ZANIMLJIVO ON SE NEMJENJA A JA ......

e e vo nađoh na istoj temi prije par mjeseci pisah i ja svoje slike stavih...user posted image user posted image user posted image user posted image

pa super su vam slike, cuj izgledas ko da ti je 40!!!! svasta, cccc...ne mijenjas se ni ti, to ti se samo cini

Neposredna veza do poruke: 342
27.1.2010 2:16:44   
Hanady RR
moja teacher gledaj za samo 4 godine šta bi s mene...joj ovo na moru posljednje maloj 4 mjeseca...ja tenk...lakše me preskočit nego zaobić...sreća slikano iz daljine...al mrša mama...sve će to doći na svoje...nadam se da ću za pola godine biti ista ona iz 2004.user posted image user posted image user posted image

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

Neposredna veza do poruke: 343
27.1.2010 2:19:42   
teacher75

moja teacher gledaj za samo 4 godine šta bi s mene...joj ovo na moru posljednje maloj 4 mjeseca...ja tenk...lakše me preskočit nego zaobić...sreća slikano iz daljine...al mrša mama...sve će to doći na svoje...nadam se da ću za pola godine biti ista ona iz 2004.user posted image user posted image user posted image

al sve je vrijedno zrtve kad pogledas svoje princeze (tako se ja tjesim kad vidim svoj stomak sada), a nakon par mjeseci aerobika ima da budes kao na 1. sliciuser posted image

Neposredna veza do poruke: 344
27.1.2010 10:05:31   
HanaBana
Meni je ova teme extra:)))Ali nigdjeh ne vidjeh tako zgodnih parova do ovdje...user posted image user posted image user posted image
OT: Teacher75 sad vidjeh da se znamo. Cestitam na bebici. Saljem ti pp.

Hana 26/06/07- mamina najbolja prijateljica

Neposredna veza do poruke: 345
27.1.2010 10:46:04   
reallove
Teacher75,Hanady super slikeuser posted image user posted image

"Majke se rađaju u istom trenutku kada i djeca. Ona prije toga nije postojala. Žena je postojala, ali majka, nikad. Majka je nešto potpuno novo"

Mamino sunce Ameen

11.08.2009. <3

(odgovor članu HanaBana)
Neposredna veza do poruke: 346
27.1.2010 10:51:35   
Amelaa RR

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Ako Bog da...draga Hanady ti si rodila dvoje prekrasne djece..hvala Bogu..a ne sumnjam u to da ces ti vrlo brzo vratit se na kilazu od prije...mada i sad si ti meni prelijepa..preslatka

1. ICSI Bahceci-Sarajevo
22.07.2013pocetak bockanja
04.11.2013 Beta 1:(
2. ICSI Bahceci-Sarajevo
26.06.2015 - Beta 73-80 biohem
3. 17.11.2015 Beta 0,1
4. 30.09.2016 Beta pozitivna
10.11.2016 Spontan
5. 2018 FETBahceci Beta pozitivna

Neposredna veza do poruke: 347
27.1.2010 12:17:37   
Anoniman
Hanady, bona smršaćeš ti, čim počneš raditi, dvoje djece, posao kuća...
Sa mene su jednom hlače u gradu spadale, nisam stavila kaiš, sagnem se djetetu u kolica, gaće se videuser posted image , a nisam inače mršavica.
a mislim da bi umijeće bilo održati kilažu.
Smiješan ti je komentar, kako život doćera trebu.

Teacher, izgledaš puno mlađe, čestitam.I svi ostali ste plaho lijepi.

(odgovor članu Amelaa RR)
  Neposredna veza do poruke: 348
27.1.2010 12:31:01   
kovrdjava
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Koja ostane,zlata vrijedi...

(odgovor članu reallove)
Neposredna veza do poruke: 349
27.1.2010 12:56:47   
reallove
user posted image

evo i od nas jedna malo starijauser posted image

Mamino sunce Ameen

11.08.2009. <3

(odgovor članu kovrdjava)
Neposredna veza do poruke: 350
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  12 13 [14] 15 16   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  12 13 [14] 15 16   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Zeljo il Sarajevo?
teacher75

Ko vam je drazi?

Zeljo (65%)

Sarajevo (35%)

Broj svih glasova: 55

Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *