Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
trebala nam je godina dana, nije bilo nikakvih fizičkih problema jednostavno je bila neka psihička blokada koja često zna biti i gora, tako da sada čekamo našu prvu bebu a za kasnije ćemo razmisliti!
u prvo vrijeme nismo mi htjeli da je pravimo, rekli hajde da malo budemo sami i priviknemo se. E onda kada smo mi htjeli, nismo mogli, malo se liječila i nakon 2 mjeseca napravili - bebaču malu.
pozdrav svim prisutnim na forumu. Evo mene opet. Nakon dva mjeseca pokusavanja da napravimo bebu meni ciklus kasni 4 dana i iskreno se nadam da je to to Ne znam kada je najbolje da uradim test na trudnocu. Mislim da je jos rano. Sta mi vi kazete. pozdrav
pozdrav posto vidim da niko ne zeli da mi odgovori na pitanje malo sam razocarana ali nema veze. snasla sam se vec nekeko. sve odgovore na svoja pitanja sam dobila u jutrosnjem testu koji je bio pozitivan hvala svima koji su mi zeljeli pomoci. Ponosna sam na sebe. pusa
cestitke i zelim ti sve najbolje, tek sam vidjela tvoju poruku i pitanje i zao mi je sto ti se niko nije javio, ali nemoj zamjeriti vec uzivaj u sretnoj vijesti, sad ces tek imati puno vise tema za razgovore, jos jednom ti cestitam na pozdrav
draga moja melo (svidja mi se tvoje ime jer i mene zovu Mela) nemoj se ti nista brinuti doci ce to kad se budes najmanje nadala samo moras biti smirena i opustena kad to budes radila, mislim pravila bebicu meni je tako uspijelo
i ja se nadm da ce tako da bude sad sam malo u dilemi jer sam nedavno saznala da imam cistu pa pijem neku terapiju nadam se da ce mi pomoci jer me strah iskreno obuzme kad pomislim na operaciju sto nije iskljuceno vidjet cemo da li ce tablete pomoci
radila sam test jutros i bio je pozitivan a i ciklus mi kasni vec 7 dana, grudi su mi narasle, idem stalno da piskim..i sinoc mi je bilo muka i vrtilo mi se u glavi. tako da mislim da je to to
RE: Koliko mjeseci...godina... 19.11.2007 11:06:50
aldi
Čestitkama se pridružujem i ja lepara, a nadam se da cemo se i mi uskoro pridružiti, ja vec 5 mjeseci i nista
Druga beba nam dolazi 11.08.2011 _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Naše zlato došlo 27.01.2009. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Ja 28, muž 33 god. U braku smo 6 godina, oko prve bebe se trudili 9 mjeseci i sada je bebica tu, na našu veliku radost