fatimica09
|
joj Boze....uvijek sam ja vas rastuzivala svojim postovima, ali i mene bas ovako dirnu tvoji postovi Apotekarka.....kad pises o svojoj pokojnoj majci, pa o muzu kad ode tako na posao....ali onda odmah preletim na slike nasih beba i kad vidim okice tvog Antonija, kazem ovo je sretna zena! Vjerujem da ti je tesko, ne mogu ni pretpostaviti koliko, ali moras izdrzati....ipak je to prolazna faza u vasem zivotu, braku....i sama kazes i znas koliko je danas tesko naci posao, pogotovo koliko toliko dobro placen posao, a bebi svasta treba, tebi uz bebu isto tako! Uvijek se nesto mora zrtvovati, nazalost ali je tako.....Ne znam sta da ti kazem, a da ti to pomogne, u pravu si, tm je jedini koji ti moze pomoci onako kako tebi odgovara, ali sta mozes.....doci ce vrijeme da se ne razdvajate aBd, sigurno! To za zaovu te razumijem, meni moja dodje na godisnji pa se osjeti razlika u vodjenju domacinstva, a da ti ne govorim sto sam ja namcor i perfekcionista....ali eto neka ti je bar da nisi sama, nB ako sta zatreba imas bar nekoga pri ruci! Vidjeces sve prodje, pa tako ce i to! Ja ne vjerujem da ce ta razdvojenost uticati na vas brak i ljubav , vidjela sam vas na jednoj slici i mada je tesko donositi sud o nekome na osnovu takvog vidjenja, ali mislim da ste prava fina porodicam, stabilna i sretna...meni djelujete bas sigurno i blazeno! Ako Bog da tako ce i ostati! Gore glavu i mada znam da ti je tesko, ne daj se! Neki ljudi su jednostavno upuceni jedno na drugo, vole se i dopunjavaju pa cak i ako nisu fizicki blizu, dok ima i onih koji su non stop skupa, pa vala kad ne stima- ne stima! Nema tu mjerila, ali budi sretna, jer ti imas razlog za to!
|