|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  27 28 [29] 30 31   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Trudna sam!!!
8.1.2010 14:40:27   
milomoje
Iskrene cestitke i da vam trudnoce budu lahke :)user posted image

-Sada nas troje slavi rodjendan u januaru !!! :)

(odgovor članu marinčii)
Neposredna veza do poruke: 701
8.1.2010 14:43:48   
ivana st
Elkina mala čestitke i od mene user posted image user posted image user posted image user posted image i da sve prođe u najboljem redu!!!

Per aspera ad astra
2011 je stiglo naše sunce
2012 čekamo još jednu srećicu

(odgovor članu marinčii)
Neposredna veza do poruke: 702
15.1.2010 10:48:03   
selmoni
Eh drage mije evo i ja se prvi put prijavljujem kod vas menzaes mi kasni već nekih 6 dana nadm se da je  user posted image  strah me bilo šta da mislim u mjesecu novembru 2009 sam imala spontani user posted image u ranom stadiju tj. plod se nije pričvrstio. Zbog toga se bojim da nešto neprođe ponovo loše jer sam se toliko bila obradovala kada sam ugledala user posted image  i 3-4 dana nakon toga sve je palo u vodu. Doktor je rekao da nisam  radila test nebi ni znala  nago bi mislila da jer samo malo obilnija user posted image . Dali je neko imao slično iskustvo  ja bi za novi test sačekala još malo da budem 100 % sigurna . Svim budućim majkama čestuser posted image user posted image am i želim im sve najbilje kao prvp da budu one zdrave a onad i djeca . Hvala

Zdravlje je na prvom mjestu
Mala lopuža stiže 20 septembra 2010 a možda i ranije Akobogda( Bogami stigla ranije i to dobro 25 augsta 2010)

(odgovor članu Gigana)
Neposredna veza do poruke: 703
15.1.2010 14:47:37   
enna
Prije svega novopeceni trudnicama iskrene cestitke jer zaista odavno nisam bila na ovj temi i vidim da ima dosta trunica sto me jako obradovalo.Zelim vam od srca da narednih 9 mjeseci a nekom i manje heheheh da uzivate u svakom trenutku a porod da vam bude sto laksi.
Selmoni misli pozitivno i ne razbijaj glavu sta ce biti.Ja bih uradila test da znam sigurno dali sam trudna i onda bi naravno otisla ginekologu i rekla za prijasnji spontani i on opet zna svoj posao.Ali zelim ti da uzivas i od srca cestitam ako si trudna!!!!user posted image user posted image user posted image

23.04.2008-stigla mamina sreca poslije 9 godina!!!!

(odgovor članu selmoni)
Neposredna veza do poruke: 704
16.1.2010 22:52:51   
beba inside
Pozdrav svim forumasima

Juce sam saznala da sam trudna, user posted image sasvim nenadano na ultrazvuku i mojoj sreci nema kraja. Doktor mi zakazao ponovo ultrazvuk za 15 dana tako da cu tada znati sve detalje. Do tada cu malo da citam forum i nadam se da nadjem odgovore na sva moja pitanja.

(odgovor članu enna)
Neposredna veza do poruke: 705
16.1.2010 23:00:43   
juni
Cestitam user posted image Uzivaj u najljepsem zivotnom periodu- trudnoci.

EMIL,7.9.2008.

(odgovor članu beba inside)
Neposredna veza do poruke: 706
16.1.2010 23:30:27   
Skvo RR
Cestitke i od mene!!!!!user posted image user posted image user posted image

Sa one strane ideje o dobrim i lošim djelima,
postoji jedno polje. Tamo ćemo se naći

(odgovor članu juni)
Neposredna veza do poruke: 707
16.1.2010 23:57:13   
beba inside
Hvala vam svima mnogo....toliko pitanja ali vidim da dosta odgovora mogu da nadjem na ovim stranicama. Nadam se da cemo se dugo druziti na ovim stranicama :)
Jos jednom hvala vam na dobrodoslici. Pozdrav!

(odgovor članu Skvo RR)
Neposredna veza do poruke: 708
18.1.2010 8:58:14   
selmoni
Enna hvala puno na podršci . Za sada još uvijek nemama nekih izražejnih simptoma sem učestalog mokrenja i bulo u krstima bol u stomaku se javi jednom ili dva puta u toku dana ali više kao nešto neugodno nego bolno. I Danas bi trebala raditi test pa ćuda vidim ima li mojih user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu beba inside)
Neposredna veza do poruke: 709
18.1.2010 9:05:07   
riba78
novopečenim trudnicama najiskrenije čestitkeuser posted image user posted image user posted image user posted image

To je prokletstvo želje koja se ne gasi, ali se ne ostvaruje."
Meša Selimović

(odgovor članu selmoni)
Neposredna veza do poruke: 710
18.1.2010 10:09:37   
snowrose

IZVORNA PORUKA: riba78

novopečenim trudnicama najiskrenije čestitkeuser posted image user posted image user posted image user posted image

Pridružujem se čestitkama.user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu riba78)
Neposredna veza do poruke: 711
18.1.2010 16:25:19   
Mirkica
evo i ja da se prijavim moj test je pokazao user posted image hvala ALlahu  u ponedjeljak imam termin kod Doktora da potvrdi trudnocu :) amin

Uspavala sam te duboko ispod grudi , al srce blizu je pa te stalno budi a kad odu svi pa pomisle da dremam , ja oci otvorim da vidim koga nemam , za kraj, za kraj.

BA 13.12.2008

(odgovor članu snowrose)
Neposredna veza do poruke: 712
18.1.2010 16:27:02   
marinela
user posted image user posted image user posted image user posted image Mirkica pa ne javljas nista u Cekaonicu........od srca ti cestitam

(odgovor članu Mirkica)
Neposredna veza do poruke: 713
18.1.2010 16:27:05   
Romali
Mirkice, neka bude sa srećom ovaj put. Nadam se da hoće user posted image

23.4.2008. A.O. promijenio moj svijet :)
14.4.2014. Z. promijenila našu planetu :)

(odgovor članu Mirkica)
Neposredna veza do poruke: 714
18.1.2010 16:28:12   
Mirkica
IZVORNA PORUKA: marinela

user posted image user posted image user posted image user posted image Mirkica pa ne javljas nista u Cekaonicu........od srca ti cestitam

napisala sam bona suti ev i ja dolazim sebi , a u cekaonicu sam prvo objavila
hvala vam svima s BOzijom pomoci da sve bude uredu ovaj put

Uspavala sam te duboko ispod grudi , al srce blizu je pa te stalno budi a kad odu svi pa pomisle da dremam , ja oci otvorim da vidim koga nemam , za kraj, za kraj.

BA 13.12.2008

(odgovor članu marinela)
Neposredna veza do poruke: 715
18.1.2010 16:30:06   
dzeni_nl
Mirkice cestitam mila, da sve bude u redu ovog puta zelim ti uspjesnu i laganu trudnocu i da rodis zivo i zdravo dijete, bas mi je drago zbog tebe.

Ima nade za bolje sutra...
04.09.2010 rodila se Marisa mamina radost najveca.

(odgovor članu Mirkica)
Neposredna veza do poruke: 716
18.1.2010 16:30:38   
Mirkica
hvala Dzeni i ja tebi sve isto zelim :))))

BA 13.12.2008

(odgovor članu dzeni_nl)
Neposredna veza do poruke: 717
18.1.2010 16:34:21   
dzeni_nl
IZVORNA PORUKA: Mirkica

hvala Dzeni i ja tebi sve isto zelim :))))

hvala mila, i ja napokon u iduci utorak idem na prvi echo, valjda obje ako Bog da cujemo dobre vijesti.

(odgovor članu Mirkica)
Neposredna veza do poruke: 718
18.1.2010 16:39:34   
Mirkica
ma cucemo insalah ja sam  u ponedjeljak zakazana neznam kako cu izdrzati jos imam dva ispita ove sedmice hajd proletice to zacas :)))

BA 13.12.2008

(odgovor članu dzeni_nl)
Neposredna veza do poruke: 719
18.1.2010 16:45:22   
fatimica09

evo i ja da se prijavim moj test je pokazao user posted image hvala ALlahu  u ponedjeljak imam termin kod Doktora da potvrdi trudnocu :) amin

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image odavno me nista nije ovako obradovalooooooouser posted image user posted image user posted image e vala isto ko da sam ja trudna, neka ti je sa srecom i aBd valjda cu te stici za koji mjesec user posted image , ali i ako ne stignem, ja cu sad stalno za tobom na one trudnicke teme.....ZELIM TI SVU SRECU OVOG SVIJETAAAA! Nista se sad ne briniiii....samo leskari, zanovjetajjjj....ma sve redom! Ljubim te punooo

(odgovor članu Mirkica)
Neposredna veza do poruke: 720
18.1.2010 16:46:11   
veeseelaa

mila moja ČESTITAM, ova vijest me baš obradovauser posted image user posted image user posted image  i sretno i teni i dzeni na prvom pregledu

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

(odgovor članu Mirkica)
Neposredna veza do poruke: 721
18.1.2010 16:47:06   
Mirkica
dusooo mojaaaa ti mene slijedis i  et meni su trebala 6 mjeseci i insalah uspjelo je  tako samo ti na posao :)))

hvala ti na cestitkama znas da i ja tebei zelim svu srecu svijeta :))))

BA 13.12.2008

(odgovor članu fatimica09)
Neposredna veza do poruke: 722
18.1.2010 16:47:44   
Mirkica
hvala hvala svimaaaaa na cestitkama 

BA 13.12.2008

(odgovor članu Mirkica)
Neposredna veza do poruke: 723
18.1.2010 16:48:47   
dzeni_nl

ma cucemo insalah ja sam  u ponedjeljak zakazana neznam kako cu izdrzati jos imam dva ispita ove sedmice hajd proletice to zacas :)))

ma dobro si ti cekas samo 7 dana, a ja sam sam zvala 2.1 da se narucim i narucila me tek 26 ured sam izludila cekajuci, a kako sam samo ljuta na nju, samo da je vidim pa cu da joj kazem sve sto imam.

(odgovor članu Mirkica)
Neposredna veza do poruke: 724
18.1.2010 16:50:44   
dzeni_nl
ma fatimica nam je ako Bog da sljedeca i ja sam poslije spontanog 5 mjeseci cekala i docekala hvala Bogu, tako i mirkica i jos puno njih na ovom forumu, sada si nam ti sljedeca

(odgovor članu dzeni_nl)
Neposredna veza do poruke: 725
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  27 28 [29] 30 31   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  27 28 [29] 30 31   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *