|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  20 21 [22] 23 24   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: čizme :-)
19.12.2009 18:59:11   
aicha
IZVORNA PORUKA: škorpija

ja bih da se požalim na svoje gorotex mimice kupljene u planici, doduše ne propuštaju al mi se noge u njima smrznušeuser posted image

ma svakome se mrznu po ovom minusu nego samo deblje carape navuci...vazno je da ne propustaju

Musliman je brat muslimanu, ne vara ga, ne laže ga, niti ga ostavlja na cjedilu. Svakom muslimanu zabranjeni su čast, imetak i krv drugog muslimana. Bogobojaznost je ovdje (pa je pokazao na svoja prsa), a dosta je čovjeku zla da prezire brata muslimana.

(odgovor članu škorpija)
Neposredna veza do poruke: 526
19.12.2009 19:27:56   
leona81
moje ne propustaju, tople su ali se klizu...

29.04.2013-29.10.2013...184 days
For every day, I miss you. For every hour, I need you. For every minute, I feel you. Forever, I love you...

(odgovor članu aicha)
Neposredna veza do poruke: 527
19.12.2009 22:14:35   
Hanady RR
A i ja sam se ponovila još u četvrtak sam ih kupila...a danas sam ih poršetala i baš sam zadovoljna nit se kližu nit je hladno. Slikice postavim kasnije dok mi se mob napuni.

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu leona81)
Neposredna veza do poruke: 528
20.12.2009 21:14:16   
Hanady RR
Evo ih

user posted image

user posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu Hanady RR)
Neposredna veza do poruke: 529
20.12.2009 21:20:58   
škorpija
lijepe su, nadam se da su i tople

Ajdin 22.4.2009. - čojkić :-))))

Alina 20. 2. 2016 - maća :)

Neposredna veza do poruke: 530
20.12.2009 21:23:19   
Hanady RR
pa to mi je bilo glavno...tople-fotrovane, nekližu se i ravne...mogu nosit dvoje djece a neću se skšit ko Bandićuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu škorpija)
Neposredna veza do poruke: 531
20.12.2009 22:04:03   
gvendolina
IZVORNA PORUKA: škorpija

ja bih da se požalim na svoje gorotex mimice kupljene u planici, doduše ne propuštaju al mi se noge u njima smrznušeuser posted image

a ja bas danas mislila na tvoje cizmeuser posted image pa jesu li futrovane,kako ti se smrznu noneuser posted image moram i ja nesto sebi kupiti,pa ako neko nadje nesto dobro i povljno nek javneuser posted image
Hanady gdje si ti kupila ove svoje i koliko su,bas su dobreuser posted image

Ajdin 30.04.2009.
Afan 15.04.2014.
mamini zivoti

(odgovor članu škorpija)
Neposredna veza do poruke: 532
20.12.2009 22:08:37   
teacher75
slazem se sa skorpijom, i ja sam ih kupila predprosle godine. djeluju toplo al su mi uvijek noge u njima bile vlazne i hladne, pa sad ne znam jel se oznoje i smrznu ili propustaju? uglavnom mi je zao sto sam ptrosila pare na njih a nisu bile jeftine. jedine koje mi ne propustaju i tople mi noge a ne klizu se su gumene futrovane koje sam kupila prosle godine u Gemi, nosila ih i po planini, i svugdje, super tople...

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu gvendolina)
Neposredna veza do poruke: 533
20.12.2009 22:09:59   
Hanady RR
U  Astri 179KM

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu teacher75)
Neposredna veza do poruke: 534
20.12.2009 22:15:14   
teacher75
Leona81, ja sam te cizme gledala u ferhadiji jos prosle godine i pravo su mi se svidjele, al su mi bile skupe:(( extra su

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

Neposredna veza do poruke: 535
20.12.2009 23:14:54   
elkina_mala
evo ja cu sutra abd da idem u radnju kupit si neke cizme:) imam dvoje ali jedne su one klasicne,niske,a druge na peticu pa sam prije dva tri dana pala pred postom ahhahahah:d klizaju se...naj naj vishe bi voljela kupiti neke UGG-ove ali su poskupeeee:(
kostaju 200$ to nezznam koliko je u eurima ali nije jeftino sigurno..;hihi:) mislim dala bih ja,nezalim za kvalitet ali trenutno nemogu:(

zemske ja nevidim slikeeeeeee gdje nestade:s

< Poruku je uredio elkina_mala -- 20.12.2009 23:16:42 >

25.08.2010
Selina, pile moje malo

Tako ti je to, prijatelju znaj
danas ili sutra svemu dodje kraj
nema vise nade srce da je nadje
sve su moje druze, potonule ladje...
01.04+++29.04---- :(

(odgovor članu škorpija)
Neposredna veza do poruke: 536
20.12.2009 23:20:20   
elkina_mala
IZVORNA PORUKA: elkina_mala

evo ja cu sutra abd da idem u radnju kupit si neke cizme:) imam dvoje ali jedne su one klasicne,niske,a druge na peticu pa sam prije dva tri dana pala pred postom ahhahahah:d klizaju se...naj naj vishe bi voljela kupiti neke UGG-ove ali su poskupeeee:(
kostaju 200$ to nezznam koliko je u eurima ali nije jeftino sigurno..;hihi:) mislim dala bih ja,nezalim za kvalitet ali trenutno nemogu:(

zemske ja nevidim slikeeeeeee gdje nestade:s

http://cn1.kaboodle.com/hi/img/c/0/0/7c/7/AAAADDlQc6EAAAAAAHx_WQ.jpg

25.08.2010
Selina, pile moje malo

(odgovor članu elkina_mala)
Neposredna veza do poruke: 537
20.12.2009 23:40:30   
Super dada
Elkina mala kako su ove čizme slatke. Da se razbolis.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Car mamin je stigao 13.8.2009.

Neposredna veza do poruke: 538
21.12.2009 9:46:56   
elkina_mala
super dada
ja sam se vec razboljela za njima hihihihihi:=

25.08.2010
Selina, pile moje malo

(odgovor članu Super dada)
Neposredna veza do poruke: 539
21.12.2009 9:52:48   
w.pooh
elkina_mala jel mogu ovu tvoje po bljuzgavici user posted image user posted image user posted image user posted image

13.08.2008.
Lﻻ ﻉ√٥oυ F٥гﻉ√ﻉR

Neposredna veza do poruke: 540
21.12.2009 10:18:31   
M kao Mama
Škorpijce, imam rješenje za tvoje i moje probleme, vuneni i krzneni ulošci 5 km u planici. I onda fakat nema zime, malo su i meni hlade ovo kako su minusi , ali bitno j e da ne propuštaju. 

(odgovor članu w.pooh)
Neposredna veza do poruke: 541
21.12.2009 10:27:30   
škorpija
hvala alma, baš ću probatiuser posted image , pa javim rezultat

Ajdin 22.4.2009. - čojkić :-))))

Alina 20. 2. 2016 - maća :)

(odgovor članu M kao Mama)
Neposredna veza do poruke: 542
31.12.2009 11:40:27   
Nunichi
Evo stigose i moje sunjalice from Bec, nisu originale, ali nejma veze. user posted image user posted image

user posted image

(odgovor članu škorpija)
Neposredna veza do poruke: 543
31.12.2009 11:44:42   
w.pooh
user posted image user posted image Nunichi imam iste samo što su iz Norveške user posted image

13.08.2008.
Lﻻ ﻉ√٥oυ F٥гﻉ√ﻉR

(odgovor članu Nunichi)
Neposredna veza do poruke: 544
31.12.2009 12:25:06   
Nunichi
Taman da se uparimo kad budemo isle na kafu, ko kakve amidjicne. user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu w.pooh)
Neposredna veza do poruke: 545
31.12.2009 12:41:15   
SdZ
IZVORNA PORUKA: Nunichi

Evo stigose i moje sunjalice from Bec, nisu originale, ali nejma veze. user posted image user posted image

user posted image

Aj,superr suuu......sad cu ja tetku iz Austrije zvati da vide cijene i ako imaju da ih pokupiuser posted image user posted image user posted image user posted image

<3 28.6. <3
Zivot je dobio svoj smisao...

(odgovor članu Nunichi)
Neposredna veza do poruke: 546
18.1.2010 0:13:24   
Amelaa RR
Evo ove begenisala...sta velite..Alpina su
user posted image

1. ICSI Bahceci-Sarajevo
22.07.2013pocetak bockanja
04.11.2013 Beta 1:(
2. ICSI Bahceci-Sarajevo
26.06.2015 - Beta 73-80 biohem
3. 17.11.2015 Beta 0,1
4. 30.09.2016 Beta pozitivna
10.11.2016 Spontan
5. 2018 FETBahceci Beta pozitivna

(odgovor članu SdZ)
Neposredna veza do poruke: 547
18.1.2010 0:15:10   
veeseelaa
izgledaju super al Alpinin kvalitet je upitan, kako ja znamuser posted image

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

(odgovor članu Amelaa RR)
Neposredna veza do poruke: 548
18.1.2010 0:17:12   
veeseelaa
IZVORNA PORUKA: leona81

napokon nadjem cizme...posto imam malu bebu i ne mogu puno hodati kupim ih jer trazim cizme sto godina ali desi mi se sljedece> u prodavnici u ferhadiji nije bilo broja pa me zena posalje u bbi u istu radnju, ja tamo nadjem br i kupim cizme, platim karticom al vidim cijena veca 50 km, pitam zasto, kao dobavljac drugi, nova posiljka pa zato, nije mi se dalo svadjati ali imam li ih kome prijaviti? cizme su divne evo ove user posted image

izvini koja radnja???
ne prijavljuj ništa, šalim se
Slobodno se cijene mogu formirati, to su dvije različite radnje sa sličnom robom a možda istim vlasnikomuser posted image

< Poruku je uredio veeseelaa -- 18.1.2010 0:18:15 >

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

(odgovor članu leona81)
Neposredna veza do poruke: 549
18.1.2010 0:19:36   
teacher75

IZVORNA PORUKA: veeseelaa

IZVORNA PORUKA: leona81

napokon nadjem cizme...posto imam malu bebu i ne mogu puno hodati kupim ih jer trazim cizme sto godina ali desi mi se sljedece> u prodavnici u ferhadiji nije bilo broja pa me zena posalje u bbi u istu radnju, ja tamo nadjem br i kupim cizme, platim karticom al vidim cijena veca 50 km, pitam zasto, kao dobavljac drugi, nova posiljka pa zato, nije mi se dalo svadjati ali imam li ih kome prijaviti? cizme su divne evo ove user posted image

izvini koja radnja???
ne prijavljuj ništa, šalim se
Slobodno se cijene mogu formirati, to su dvije različite radnje sa sličnom robom a možda istim vlasnikomuser posted image

Timberland

(odgovor članu veeseelaa)
Neposredna veza do poruke: 550
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  20 21 [22] 23 24   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  20 21 [22] 23 24   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Kreveti na kat.
пеперутка16

Da/ne i zašto?

Da. (0%)

Ne. (0%)

Ne znam. (0%)

Broj svih glasova: 0

Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *