|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  25 26 [27] 28 29   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Trudna sam!!!
17.12.2009 0:22:48   
aicha
sretno moje trudnice i da vam sve hairli prodje..ima puno interesantnih tema a i razgovor u iscekivanju djeteta, tamo imate temu gdje se pise o problemima i nekim temama u prvom tromjesecju pa otidjite da se upoznate sa frishkim trudnicama i da zajedno docekate bebaceuser posted image

Musliman je brat muslimanu, ne vara ga, ne laže ga, niti ga ostavlja na cjedilu. Svakom muslimanu zabranjeni su čast, imetak i krv drugog muslimana. Bogobojaznost je ovdje (pa je pokazao na svoja prsa), a dosta je čovjeku zla da prezire brata muslimana.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 651
22.12.2009 17:44:34   
naidica
cao svima!!!! i ja sam nova na ovom forumu,ali bih htjela da vam samo kazem da sam trudna jer sam jako srecna. juce sam isla na ultrazvuk i rekao mi je gin. da je sve uredu i da sam u 6sedmici...user posted image .  a svim trudnicama zelim sve najbolje od srca i da uzivaju ovihuser posted image mjeseci!!!!!

(odgovor članu aicha)
Neposredna veza do poruke: 652
22.12.2009 18:29:06   
anuska08
Naidica, čestitam ti od user posted image !! Uživaj u najljepših user posted image u životu!!! Nema ljepšeg osjećaja!!!user posted image user posted image user posted image

Vjerujem u anđele jer jedan sniva u mom naručju!

(odgovor članu naidica)
Neposredna veza do poruke: 653
22.12.2009 18:48:25   
bubilica83
Naidice čestitam user posted image user posted image user posted image I ja sam u šestoj sedmici pa možemo baš razmjenjivati iskustva user posted image

(odgovor članu anuska08)
Neposredna veza do poruke: 654
22.12.2009 18:59:16   
malaaaa
user posted image naidice sretno i uzivaj u trunoci

(odgovor članu bubilica83)
Neposredna veza do poruke: 655
22.12.2009 19:51:00   
naidica
hvala vam puno!!!! naravno  bubilica83 da mozemo razmijenjivati iskustva,i drago mi je da ima neko s kim mogu popricati, i pitati sta me interesuje.ovaj forum je bas super!!!!user posted image

(odgovor članu malaaaa)
Neposredna veza do poruke: 656
24.12.2009 21:40:42   
bubilica83
Drage moje trudnice imam jedno pitanje. Da li je vaš doktor obavio samo ultrazvuk ili je radio i 'pravi' pregled? Meni moj ne preporučuje preglede, nego samo ultrazvuk, a kaže da nije poželjno raditi ni papa test u trudnoći. Pa molim vas za vaša iskustva. 

(odgovor članu naidica)
Neposredna veza do poruke: 657
24.12.2009 22:40:40   
napokon trudna
bubilice, a šta podrazumijevaš pod 'pravim' pregledom? Mene je ginekolog do 12.sedmice pregledao vaginalnim ultrazvukom, a nakon toga (trenutno sam u 27.sedmici) ide ultrazvuk preko stomaka...

Neposredna veza do poruke: 658
25.12.2009 11:48:24   
anuska08

IZVORNA PORUKA: bubilica83

Drage moje trudnice imam jedno pitanje. Da li je vaš doktor obavio samo ultrazvuk ili je radio i 'pravi' pregled? Meni moj ne preporučuje preglede, nego samo ultrazvuk, a kaže da nije poželjno raditi ni papa test u trudnoći. Pa molim vas za vaša iskustva. 

Mene je pregledavao,ne svaki put, ti i tamo, ali papu nije radio! Vjerojatno ovisi od doktora do doktora!

Neposredna veza do poruke: 659
25.12.2009 14:37:50   
bubilica83
Ma mene moj dr nije pregledao vaginalno nego je samo radio ultrazvuk (preko stomaka) a kad sam ga pitala za vaginalni pregled i za papa test rekao mi je da on ne praktikuje vaginalni pregled, da još nema potrebe, ovako je sigurnije, a i papa nalaz nisam radila, mada ga nikada nisam radila (ali nisam stigla reći to dr). Btw i odnose ne preporučuje do petog mjeseca. Ma samo jednom sam bila na pregledu, kad je i potvrdio trudnoću, kad odem sljedeći put pitati ću ja njega svašta nešto (sad nisam mogla od treme) user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu anuska08)
Neposredna veza do poruke: 660
25.12.2009 15:17:37   
gagach
Zdravooo svima:) evo da se i ja tuspasim:) Jutros sam vidjela svoj plusicuser posted image i jako jako jako jako sam sretna:) sve mi je nestvarno i jos sam u soku...nadam se da testovi ne lazuuser posted image

Eto samo da vas pozdravim i nadam se da cemo se lijepo druzitiuser posted image

(odgovor članu aicha)
Neposredna veza do poruke: 661
25.12.2009 18:54:48   
bubilica83
Čestitam gagach na user posted image
Sada još samo trkom do dr da i on potvrdi user posted image da nemaš sumnji.

(odgovor članu gagach)
Neposredna veza do poruke: 662
26.12.2009 15:15:26   
anuska08
Gagach,user posted image user posted image čestitam!

Neposredna veza do poruke: 663
27.12.2009 10:09:10   
gagach
hvala vam na cestitkamauser posted image  nisam jos bila kod doktora cekam jos par dana pa cu otici a u medjuvremenu sam se PREHLADILA. Pa mislim koji peh...i sad sam istraumirana i obisla sam cijeli internet u potrazi za savjetima kako se izboriti sa prehladom i koliko je stetno...nemam vremena ni da se radujemuser posted image

(odgovor članu anuska08)
Neposredna veza do poruke: 664
27.12.2009 16:25:10   
snowrose
IZVORNA PORUKA: gagach

Zdravooo svima:) evo da se i ja tuspasim:) Jutros sam vidjela svoj plusicuser posted image i jako jako jako jako sam sretna:) sve mi je nestvarno i jos sam u soku...nadam se da testovi ne lazuuser posted image

Eto samo da vas pozdravim i nadam se da cemo se lijepo druzitiuser posted image

user posted image user posted image user posted image  Najiskrenije čestitke.

(odgovor članu gagach)
Neposredna veza do poruke: 665
5.1.2010 22:03:19   
lejlašh
Častitke trudnicama, a posebno Dini koja nam se nije još prijavila na svoju sopstvenu temu
Evo da se i ja tuspasim, aBd, bebica nam stiže početkom augusta

Merjem, 11.11.2007.
mamina sultanija
Arman, 23.07.2010.
mamin pasha

(odgovor članu snowrose)
Neposredna veza do poruke: 666
6.1.2010 7:41:48   
bebacha
ce4stitam svim novim trudnicama a posebno lejlash i dini(nadam se da je to ta Dina na koju ja mislim).zh bas sam sretna kad vidim koliko ce jos biti bebicauser posted image
znaci drugi krug je vec otpoceouser posted image

"Ako kaniš pobijediti, ne smiješ izgubiti."

(odgovor članu lejlašh)
Neposredna veza do poruke: 667
7.1.2010 14:49:13   
myMum
Sjecam se kad sam ja bila trudna... kako je to lijepo razdoblje... Cestitam svi trudnicama! I zavidim vam, iskreno... (ali samo u jednu ruku, hehehe)

(odgovor članu Gigana)
Neposredna veza do poruke: 668
7.1.2010 15:04:01   
Nedi
Čestitam svim novim trudnicama a posebno Lejla tebi, baš mi je drago sad će biti još jedna bebica, a možda i 2 ako A. pozuri

24.12.2007.
24.o9.2013.

(odgovor članu myMum)
Neposredna veza do poruke: 669
7.1.2010 15:05:49   
Skvo RR
IZVORNA PORUKA: lejlašh

Častitke trudnicama, a posebno Dini koja nam se nije još prijavila na svoju sopstvenu temu

Cestitke Lejla!!!!!!!!!!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image

Sa one strane ideje o dobrim i lošim djelima,
postoji jedno polje. Tamo ćemo se naći

(odgovor članu lejlašh)
Neposredna veza do poruke: 670
7.1.2010 16:08:04   
Leva
Na ovoj temi nisam bila dugo user posted image
Dina i Lejlash zelim vam lagane, zdrave trudnoce user posted image user posted image user posted image

.-..-.
`·.·´ nakon 5 IUI i 5 ICSI su došla dva sunašca...
?/
/? "Uspjeti znači prihvatati neuspjeh za neuspjehom ne
/ \ gubeći entuzijazam"...
http://sunasce.blogger.ba/

(odgovor članu Skvo RR)
Neposredna veza do poruke: 671
7.1.2010 16:15:00   
Amelaa RR
Od srca cestitam
user posted image

1. ICSI Bahceci-Sarajevo
22.07.2013pocetak bockanja
04.11.2013 Beta 1:(
2. ICSI Bahceci-Sarajevo
26.06.2015 - Beta 73-80 biohem
3. 17.11.2015 Beta 0,1
4. 30.09.2016 Beta pozitivna
10.11.2016 Spontan
5. 2018 FETBahceci Beta pozitivna

(odgovor članu Leva)
Neposredna veza do poruke: 672
7.1.2010 16:15:32   
dzeni_nl
lejlash tebi sam vace cestitala na drugoj temi, al evo ponovo sve najbolje

a za Dinu sam tek cula, pa joj ovom prilikom cestitam i zelim laganihuser posted image mjeseci i da sve prodje u najboljem redu

Ima nade za bolje sutra...
04.09.2010 rodila se Marisa mamina radost najveca.

(odgovor članu Leva)
Neposredna veza do poruke: 673
7.1.2010 16:18:12   
Suzana
IZVORNA PORUKA: lejlašh

Lejla, baš sam se iznenadila, super, čestitke od mene. Želim ti laganu i ugodnu trudnoću!

PS: Neko reče, drugi krug je započeo. user posted image Ne mogu da vjerujem da je vrijeme tako proletilo, neke žene sa kojima sam bila "zajedno" trudna, sada čekaju drugu bebu - svaka čast cure!

Edi i Mak - DOUBLE BLESSING
27.05.2008.

Moji životi, ljubavi, sreće najveće...

(odgovor članu lejlašh)
Neposredna veza do poruke: 674
7.1.2010 17:32:10   
ivana st
Čestitke svim curama koje će uskoro postati mame user posted image user posted image user posted image user posted image !

Per aspera ad astra
2011 je stiglo naše sunce
2012 čekamo još jednu srećicu

(odgovor članu Suzana)
Neposredna veza do poruke: 675
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  25 26 [27] 28 29   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  25 26 [27] 28 29   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *