|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  8 9 [10] 11 12   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Parfemi
7.10.2009 21:26:27   
aazra
Cabotine de Gresuser posted image user posted image user posted image user posted image ,

U Bih ga nema, rado bih ga narucila preko nekog iz dijaspore...user posted image user posted image user posted image
zaista je predivan i tako mi odgovara - jednostavno kao da je pravljen za meneuser posted image
nazalost a to je moje misljenje vecina zenskih koje znam fura se na ime, odnosno na marku, ne poznajem toliko osoba koje imaju izgradjen stil..

Od malo "jeftinijih" parfema, a li ne jeftinijih po mirisu vec po cijeni, mogu izdvojiti kokos iz "Yves Rochea" , jer su mirisi koje preferiram kokos i vanilija (inace najvise volim i prepoznatljiva sam po maliziji od vanilije)user posted image
Jednom mi je mm donio iz Beograda parfem vanilila - papaja koji je predivan i cuvam ga za posebne prilike jer ga je tesko nabaviti, isto kao i Cabotine.

Cabotine
je jedini miris koji nije vanilija a koji volim pa ako neko zna gdje se moze nabaviti neka mi javi, ili ako ga je neka od vas koristila da se javi da podijelimo dojmoveuser posted image
Takodjer ako neka zna neki fin miris s aromom vanilije neka mi javi, ali fazon je da nije ona "kuhinjska" obicna vanilija vec da vise ide na cvijetni miris - nesto slicno kao "malizia".....user posted image

< Poruku je uredio aazra -- 7.10.2009 21:28:25 >

(odgovor članu ivana st)
Neposredna veza do poruke: 226
7.10.2009 21:54:05   
malaaaa
user posted image

o ukusu se nemoze raspravljati to je oduvijek bilo user posted image evo moj omiljeni je Giordani Gold njega narucim u Bosni iz kataloga Oriflame  meni je on stvaarno super uzivam u tom parfemuuser posted image mislim da sam vec negdje na pocetku teme pisala ali nema veze jer me interesuje dali ima gdje u Becu to da se poruci kako sam malo trazila na netu nisam uspjela da nadjem ima u Njemackoj ali duplo skuplje je kad se tamo poruci tako da uvijek u Bosni sebi uzmem ako ko zna molim da javi pozz

(odgovor članu aazra)
Neposredna veza do poruke: 227
13.10.2009 21:02:38   
aazra
Evo i mog Cabotinauser posted image .........

user posted image

(odgovor članu malaaaa)
Neposredna veza do poruke: 228
15.10.2009 16:15:46   
lost
Amor Amor Cacharel
Escada Tropical Punch
Najbolji su samo sto Escada Tropical punch vise nigdje nemauser posted image

(odgovor članu aazra)
Neposredna veza do poruke: 229
15.10.2009 16:27:50   
de_de
Ma meni je najbolji Pi by Givenchy for Men. I prije trudnoce sam ga koristila, ali sada ne podnosim nikakve parfemeuser posted image user posted image user posted image
I dobar mi je Bond Girl iz Avonauser posted image user posted image

(odgovor članu lost)
Neposredna veza do poruke: 230
4.1.2010 0:12:44   
Anoniman
Moram do sutra skontat neki muski parfem, ali ne znam koji. user posted image
Ima li neko prijedlog, mora biti malo jaci
Pomozite mi hanumiceuser posted image

(odgovor članu de_de)
  Neposredna veza do poruke: 231
4.1.2010 0:20:18   
IvanaTz
IZVORNA PORUKA: Maida RR

1881 by Nino Cerruti, meni je suupeer...

9.9.2009. :-)))

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 232
4.1.2010 0:24:03   
Skvo RR
Armani Mania, mila nema fule!!!user posted image

Sa one strane ideje o dobrim i lošim djelima,
postoji jedno polje. Tamo ćemo se naći

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 233
4.1.2010 9:16:12   
Anoniman
Meni je ovaj muški ekstrauser posted image
user posted image

ovaj ženski
user posted image
user posted image

a ovaj sam imala u trudnoći pa mi muka od njega sad (prejak i slatkast)user posted image
user posted image

(odgovor članu Skvo RR)
  Neposredna veza do poruke: 234
4.1.2010 9:21:40   
Niobe
ja imam ovaj i predobar mi je!
user posted image

ovaj sam dobila u DM, zajedno sa dvije snale (leptirici). fin je parfemcic
user posted image

♥ Masterpiece - 03.09.2009.♥
Ako već tučete decu, tucite ih bez razloga, jer su svi drugi razlozi gluplji.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 235
4.1.2010 9:33:23   
Amelaa RR
IZVORNA PORUKA: Maida RR

Ev s ovim sigurno neces fulati, svi provjereno jaki user posted image cojk mi miruha jako
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

< Poruku je uredio Amelaa RR -- 4.1.2010 9:41:28 >

1. ICSI Bahceci-Sarajevo
22.07.2013pocetak bockanja
04.11.2013 Beta 1:(
2. ICSI Bahceci-Sarajevo
26.06.2015 - Beta 73-80 biohem
3. 17.11.2015 Beta 0,1
4. 30.09.2016 Beta pozitivna
10.11.2016 Spontan
5. 2018 FETBahceci Beta pozitivna

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 236
4.1.2010 9:59:17   
tea lana
user posted image

Jean Paul Gaultijer najbolji muski parfem,ja bratu sad za Bozic uzela.Nema boljeg definitivno.

(odgovor članu Amelaa RR)
Neposredna veza do poruke: 237
4.1.2010 10:22:47   
w.pooh
Meni je od muških Armani White odličan i na mom suprugu je wwwoooowww user posted image Trebala bih ga uskoro obradovati user posted image

user posted image

13.08.2008.
Lﻻ ﻉ√٥oυ F٥гﻉ√ﻉR

(odgovor članu tea lana)
Neposredna veza do poruke: 238
4.1.2010 10:33:39   
Nunichi
IZVORNA PORUKA: skvo

Armani Mania, mila nema fule!!!user posted image

Potpis ko kuca. user posted image user posted image user posted image
I jos Armani Code, mmm... user posted image

(odgovor članu Skvo RR)
Neposredna veza do poruke: 239
4.1.2010 10:35:25   
Niobe
meni je dobar onaj boss in motion, kao kugla izgleda, mrak je.
takodjer joop red.

♥ Masterpiece - 03.09.2009.♥
Ako već tučete decu, tucite ih bez razloga, jer su svi drugi razlozi gluplji.

(odgovor članu Nunichi)
Neposredna veza do poruke: 240
4.1.2010 10:40:34   
amela2208
IZVORNA PORUKA: tea lana

user posted image

Jean Paul Gaultijer najbolji muski parfem,ja bratu sad za Bozic uzela.Nema boljeg definitivno.

Ovo je najbolji i naj sexy muski parfem svih vremena, preporucujem kupite ga vasim dragim

Sara&Mohammad

(odgovor članu tea lana)
Neposredna veza do poruke: 241
4.1.2010 11:27:35   
reallove
user posted image

mm koristi ovaj,super je..

"Majke se rađaju u istom trenutku kada i djeca. Ona prije toga nije postojala. Žena je postojala, ali majka, nikad. Majka je nešto potpuno novo"

Mamino sunce Ameen

11.08.2009. <3

(odgovor članu amela2208)
Neposredna veza do poruke: 242
7.1.2010 12:11:55   
Mamica24
drage moje... ja kako sam zatrudnila ne podnosima ama baš nikakav parfem user posted image user posted image .. svi mi smetaju..

Prije sam koristila Cristina A. ma prelijep mi bio sad ga ne mogu smisliti i ne samo to već

mi smetaju i one mirišljave maramice tipa Nivea ili Pampers (ffuj)..

Eh jedino što bih mogla je neki dezodor ili parfem al na bazi kokosa

to bih ko i mogla koristiti pa ako imate neku preporuku za mene rado ću vas poslušati...

I još nešto... Hoće li ova gadljivost na parfeme proći posle poroda???

(odgovor članu Aida)
Neposredna veza do poruke: 243
7.1.2010 12:20:44   
Anoniman
Mamica24 meni svi mirisi koji su smetali u trudnoći smetaju mi i sada jer sam ja svoju dušu izrigala zbog mirisa...Al sve je individualno ti moraš sama pronaći miris koji ti odgovara meni nije ni jedan odgovarao u trudnoći koristila sam samo lidera kremu protiv znojenja...Gore sam navela da sam par puta koristila lolitu u trudnoći vjeruj da mi sad služi kao ukras na salaži...

(odgovor članu Mamica24)
  Neposredna veza do poruke: 244
7.1.2010 12:38:30   
D_K
IZVORNA PORUKA: Mamica24

drage moje... ja kako sam zatrudnila ne podnosima ama baš nikakav parfem user posted image user posted image .. svi mi smetaju..

Prije sam koristila Cristina A. ma prelijep mi bio sad ga ne mogu smisliti i ne samo to već

to bih ko i mogla koristiti pa ako imate neku preporuku za mene rado ću vas poslušati...

Duuugo, duuugo ce ti se gaditi omiljeni parfemi, parfemi iz reda ostalih :), mirišljave maramice, dim od cigare, oni muski aftershave-ovi (to mi je nesto najgore bilo)..
Ja sam nakon 1,5 god. od poroda pozelila da stavim parfem i bilo mi je ok. Sve do tada - fuuj. I culo mirisa ce ti se promjeniti - parfemi koji su me odusevljavali sada su mi prejaki.. So, navikni se na to..

(odgovor članu Mamica24)
Neposredna veza do poruke: 245
7.1.2010 12:44:11   
Mamica24
Eh belaja... user posted image   .. i što je najgore neki dan sam kupila omekšivač za veš koji mi tako smrdi da ga ne mogu smisliti a mm odgovara...

Ma koristit ću ovaj stick i skontati nešto što miriše na kokos da koristim ili vaniliju to bih ko mogla... možda čak i čokoladu.... ovo ostalo... bljak!!

(odgovor članu D_K)
Neposredna veza do poruke: 246
7.1.2010 12:46:32   
škorpija
prije trudnoće sma obožavala parfem ultraviolet, paco rabanne, u trudnoći mi bio fuuuuj, a ni poslije porda nisam ga mogla staviti pa sma punu bočicu poklonila prijateljici, sad koristim omnia green jade i super mi je, ali ga ne stavljam često jer ga bebi mrziuser posted image , uostalom kao i sve mirise

Ajdin 22.4.2009. - čojkić :-))))

Alina 20. 2. 2016 - maća :)

(odgovor članu D_K)
Neposredna veza do poruke: 247
7.1.2010 13:20:59   
reallove
Ja sam koristila Cristina A. bio mi super...E onda kada sam bila u Bosni svidi mi se Naomi Campbell CAT DELUXE..kupim set,losion za tijelo i parfem,u tome ostala i trudna i onda ga nisam mogla podnijeti,fuuuj,evo jos uvijek imam losion,nekoristen,a parfem dala sestri...

"Majke se rađaju u istom trenutku kada i djeca. Ona prije toga nije postojala. Žena je postojala, ali majka, nikad. Majka je nešto potpuno novo"

Mamino sunce Ameen

11.08.2009. <3

(odgovor članu škorpija)
Neposredna veza do poruke: 248
7.1.2010 13:21:58   
reallove
I da...jos uvijek mi se gaaadi,nije proslo..

Mamino sunce Ameen

11.08.2009. <3

(odgovor članu reallove)
Neposredna veza do poruke: 249
7.1.2010 13:29:56   
salmy
IZVORNA PORUKA: Mamica24

Draga moja ja u trudnoci nisam podnoslila lenoruser posted image user posted image user posted image user posted image  i arieluser posted image user posted image toliko mi se gadio miris da sam ga uspjela osjetiti kod slucajnog prolaznika!!!!!!!  fuj fuj..............mislila sam da vise nece nikad uci u moju kucu,u prodavnicama gdje je bio izlozen  ja sam zaoloblazila te policeuser posted image user posted image user posted image u sirokom lukuuser posted image  ali vjeruj poslije poroda(ne  odmah) je usao u moju kucuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  i sad opet uzivam u mirisu!!!!!!! a parfemi su mi svi bili superiska.........cak sam se kupala u njima kao i prije trudnoce!!!!!!!!!!
znaci da je sve individualno..........nemoj brinuti user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Mamica24)
Neposredna veza do poruke: 250
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  8 9 [10] 11 12   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  8 9 [10] 11 12   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *