Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Izvucimo bebe iz predvorja pakla!!! 5.1.2010 18:28:03
teta berta
Svako malo virnem na temu i ostanem jako razocarana.... Nigdje nikog Cini mi se da kad se radi o nekim prepirkama, odmah nas se skupi mali milion, ili recimo kad "anonimni" postavi neku bezazlenu temu na pdf "Seksualnost"... Vecina nas ovdje ima dijete i srce mi se slama kad vidim ovu jadnu djecicu, posebno kad pomislim kako ja evo recimo sad grijem sobu do maximuma kako bi se Niki bilo toplo kupati, a oni nemaju ni prozora u svojoj kupaoni... Vidim da mnogi od nas kupuju skupe igracke i ostalo, pa dajte koliko nas je da izdvojimo svi po 5 km ili da jedan mjesec kao sto sam ja odlucila umjesto igracke djetetu uplatimo za ovu familiju... Dajte zene pokazite se, znam da mozete, pokazite jos jednom da rr ima dusu.... Ovo je zaista HITNO....
RE: Izvucimo bebe iz predvorja pakla!!! 5.1.2010 19:31:36
tweety
Sve se mislim da li da napišem ili ne ali stvarno sam razočarana odzivom forumašica.Koliko nas ima??Preko 7000 a samo 6 ih se javilo da će uplatiti.Od srca se zahvaljujem forumašicama koje misle na ove bebe.Ne dao Bog nikome da dožive ni pola onoga što je ova porodica.Mislila sam da smo zajedno u svemu,da pomažemo jedni drugima ali očigledno da smo svi jaki na slovima a od slova nema ništa.Riječi su jedno,treba djelom pokazati koliko nam je stalo.Vidim po broju aktivnih na temi da nas je jako malo što je sramota drage moje forumašice.
Hvala vam!
RE: Izvucimo bebe iz predvorja pakla!!! 5.1.2010 19:50:52
leli§
IZVORNA PORUKA: tweety
Sve se mislim da li da napišem ili ne ali stvarno sam razočarana odzivom forumašica.Koliko nas ima??Preko 7000 a samo 6 ih se javilo da će uplatiti.Od srca se zahvaljujem forumašicama koje misle na ove bebe.Ne dao Bog nikome da dožive ni pola onoga što je ova porodica.Mislila sam da smo zajedno u svemu,da pomažemo jedni drugima ali očigledno da smo svi jaki na slovima a od slova nema ništa.Riječi su jedno,treba djelom pokazati koliko nam je stalo.Vidim po broju aktivnih na temi da nas je jako malo što je sramota drage moje forumašice.
Hvala vam!
upravo zbog ovoga boldiranog ne razumijem prvu polovinu tvog posta... na fb-u je postavljen ziro racun, Visnja je postavila svoj pa kako kome volja ili direktno ili na visnjin racun... ne razumijem zasto se sad ja moram prijaviti na neku listu da cu uplatiti ili ne ja to smatram sadakom i za mene je to nesto sto je izmedju mene i Boga...
LP
RE: Izvucimo bebe iz predvorja pakla!!! 5.1.2010 19:58:50
tweety
leli§ svaka čast svakome,ima dosta onih koji nemaju FB.kad je bilo prikupljanje za poslijednji pozdrav našoj rahmetli forumašici dosta ih se javilo a uplatio ih je jakoooooooooooo mali broj.zbog toga ono boldirano.
niko tebi nije rekao da uplatiš na Višnjin račun niti da se stavljaš na listu ali dovoljno je da se da podrška ovim ljudima bilo na ovaj ili onaj način.svojim postom na ovoj stranici govorimo da nam je stalo,a ne da zaobiđemo ovu temu.barem ja to tako gledam na ovo.
ja ovim putem apelujem na sve forumašice da se uključe u ovu akciju.