|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  21 22 [23] 24 25   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: VANTJELESNA OPLODNJA
27.12.2009 11:18:42   
telohranitelj1

telohranitelj1
titleAndStar(2,0,0,false,"","")

Objave: 2
Član od: 27.12.2009
Status: prisutan cure jedno pitanje
u brako sam sa suprugom 2 god i supruga je imala jedan pobacaj sada je hvala bogu ponovo trudna ali me muci jedno pitanje.da li moze da naskodi bebi slucajna erkcija tokom vodjenja ljubavi.posto na ovoj stranici ima starijih osoba koje su roditelji molim za jedan savjet.i jos jedno supruga mi se cesto zali na bolove tokom odnosa.molim odg.hvala puno
user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Amelaa RR)
Neposredna veza do poruke: 551
   RE: VANTJELESNA OPLODNJA
27.12.2009 12:31:30   
ledy blue
Ja zaista ne znam nista o tome..ali evo link sa slicnim temama pa mozete pogledati

http://www.ringeraja.ba/forum/spolni_odnosi_u_trudno%C4%87i/m_35955/tm.htm

Ona ne zna zbog cega je bas ona izabrana da bude vojnik te bitke. Ali zna da mora da se bori. Zato, pruzite joj ruku. I podrsku...

(odgovor članu telohranitelj1)
Neposredna veza do poruke: 552
   RE: Vantjelesna oplodnja
27.12.2009 13:11:20   
EMA 80
starka moja draga tako mi je zao,nemam rijeci,sve sam to  i sama prosla nekoliko puta a i sve mi znamo kako ti je,ali  mogu da kazem da ne gubis nadu jer svjetlo na kraju tunela ipak dodje.evo kod mene poslije 8 god braka u januaru aBd stize moj zivot insallah.zato glavu gore ima nade.pussa

(odgovor članu Starka)
Neposredna veza do poruke: 553
27.12.2009 13:15:30   
Zoe
IZVORNA PORUKA: Leva

Starka mila ne znam sta bih ti rekla...
user posted image user posted image user posted image user posted image
Nadam se da ce kontracepcija uspjeti smiriti jajnike i da ce sledeci put biti cisti pogodak!

Starkić, potpisujem Levu, izdrži još malo, želim ti svim srcem uspješan idući putuser posted image user posted image user posted image
Malena, sretnoooooooooouser posted image user posted image user posted image

Strpljenje je moć. S vremenom i strpljenjem i dudov list postaje svila.
Mudar čovjek s podjednakom mirnoćom prima pohvale i podnosi uvrede.
Naša mala slatka krofnica Farah došla mami i taji 30.04.10...a pahuljica Asli se pridružila 05.12.11.

(odgovor članu Leva)
Neposredna veza do poruke: 554
27.12.2009 13:27:37   
Lilly
Starka, glavu gore! Cim ti podese odgovarajucu th., vece su sanse da ces uspjeti! S toga nebrini i ne ocajavaj nego u borbu!!! Zelim ti puno srece!user posted image

...oooO..................
.....(....)...Oooo.......
......\..(.....(....)......
........\_)....)../.......
...............(_/....

(odgovor članu Zoe)
Neposredna veza do poruke: 555
27.12.2009 13:30:39   
nadam se73
sarka stvarno mi je zao,al nemoj biti tuzna bice abd sve ok.ne gubi nadu i ja sam svasta prosla i kako sam se ovdje uclanila vjerujte da razmisljam ponovo o IFV,zato starka glavu gore sve smo uz tebeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Starka)
Neposredna veza do poruke: 556
27.12.2009 13:44:11   
nadam se73
user posted image user posted image user posted image mirna svaka cast i sve najbolje od srca ti zelim user posted image user posted image user posted image bravoooooooouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mirna)
Neposredna veza do poruke: 557
27.12.2009 16:29:31   
snowrose
IZVORNA PORUKA: Starka

Evo da i ja prijavim moj drugi neuspješni IVF. Klomifen +12 gonala, dva folikula tek uspjeli ostvariti. 10 dc štoperica, 12 dc punkcija, koja je bila jako neugodna. Jedna jajna čelija nezrela a drugi folikul prazan. Tako da nije ni došlo do transfera. user posted image Doktori su iznenađeni kako loše reagujem na ljekove . Sad sam dobila da u sljedeća dva mjeseca pijem kontracepciju, da pokušamo odmoriti jajnike. A nekad u matru da probamo sa famerom. Tuga i žalost user posted image .
Malena dušo moja od srca ti želim da nas obraduješ i da se vratiš iz Italije sa user posted image .

Žao mi je mila,ali aBd naredni put će biti bingo.

Ne znam zaista što te maltretiraju sa terapijom na koju ne reaguješ što se vidjelo prvi put,upravo zato postoje i drugi lijekovi za stimulaciju.

Bezveze te izlažu stresu.

(odgovor članu Starka)
Neposredna veza do poruke: 558
28.12.2009 12:32:39   
Srecica_mala
Draga, bas mi je zao. Al samo da ti kazem da je kod mene bio protokol sa Femarom i evo sad sam user posted image  u 24. sedmici. Tako da samo naprijed dalje u nove pobjede i vjeruj doktorima iz Cita. Puno pozdrava od mene i svima ostalima koje su na putu do zeljenoguser posted image

We proudly announce our gift from above, a little miracle to hold and love. S. we love you soooo much!!!

(odgovor članu snowrose)
Neposredna veza do poruke: 559
28.12.2009 15:54:49   
Starka
ledy blue,ema80, zoe, lilly, snowrose hvala vam curice moje user posted image .

I IVF - menopur+gonal, nisam reagovala.
II IVF - klomifen+gonal, punkcija, nema jajnih stanica.
III ICSI femara,gonal-jedna jajna stanica,neoplođena.
IV AIH, beta 0
V ICSI-femara,vraćena dva embrija,beta 0

(odgovor članu Srecica_mala)
Neposredna veza do poruke: 560
28.12.2009 15:56:09   
Starka
IZVORNA PORUKA: Srecica_mala

Draga, bas mi je zao. Al samo da ti kazem da je kod mene bio protokol sa Femarom i evo sad sam user posted image  u 24. sedmici. Tako da samo naprijed dalje u nove pobjede i vjeruj doktorima iz Cita. Puno pozdrava od mene i svima ostalima koje su na putu do zeljenoguser posted image

Srecice_mala, molim te možeš mi napisati gdje si uzmimala femaru i po kojoj cijeni. Da li si i ti radila IVF?

IV AIH, beta 0

(odgovor članu Srecica_mala)
Neposredna veza do poruke: 561
28.12.2009 15:59:36   
Starka
IZVORNA PORUKA: nadam se73

sarka stvarno mi je zao,al nemoj biti tuzna bice abd sve ok.ne gubi nadu i ja sam svasta prosla i kako sam se ovdje uclanila vjerujte da razmisljam ponovo o IFV,zato starka glavu gore sve smo uz tebeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Hvala ti draga nadam se73. Znam ja da je puno lakše sve podnositi kad imam ove hrabre žene uz mene. Moje drage curice koje me uvjek podrže kad mi je najteže. Ovom prilikom želim da se od srca zahvalim za sve ljepe riječi svim mojim dragim trudilicama user posted image .

IV AIH, beta 0

(odgovor članu nadam se73)
Neposredna veza do poruke: 562
28.12.2009 17:33:33   
ena0002
Starka draga zao mi je  user posted image ...ne znam sta da kazem....cure su ti sve rekle...mi smo itekako jaki borci, preguramo svasta nesta.....mozda bude treca sreca user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Starka)
Neposredna veza do poruke: 563
29.12.2009 12:48:45   
mina minka
starka zao mi je , al nemoj gudit nasdu, mozda sa kontacepcijom i uspijes nesto napraviti. nase je da radimo i da sve pokusavamo a bozije je da odluci. sretno
tri srca sta i ma kod tebe

(odgovor članu ena0002)
Neposredna veza do poruke: 564
29.12.2009 14:30:06   
nella
Starka bas mi je zaouser posted image
sad malo odmori od svega i ne gubi nadu!
zelim ti puno srece i da bas bude TRECA SRECA!

sve ce se ovo jednom zvati juce

(odgovor članu mina minka)
Neposredna veza do poruke: 565
30.12.2009 14:39:21   
Starka
Nella, mina minka, ena002, hvala vam curice moje na ljepim riječima user posted image .

IV AIH, beta 0

(odgovor članu nella)
Neposredna veza do poruke: 566
30.12.2009 14:53:16   
EMA 80
tri srca sta se desava sa tobom,dali je se vama nekoj javila,dali je uspijela oplodnja znali iko sta se desava sa njom.

(odgovor članu Starka)
Neposredna veza do poruke: 567
30.12.2009 18:38:54   
Lilly
Imam neki predosjecaj da TRI SRCA negdje slave user posted image ali bez nas...user posted image

< Poruku je uredio Lilly -- 30.12.2009 18:40:03 >

...oooO..................
.....(....)...Oooo.......
......\..(.....(....)......
........\_)....)../.......
...............(_/....

(odgovor članu EMA 80)
Neposredna veza do poruke: 568
30.12.2009 23:40:15   
Lekyca
Drage moje , ja sam nova na forumu ali imam potrebu da se javim :) Nakon 8 godina lutanja i brojnih stimulacija bez zeljenog rezultata odlucila sam da odem u slo na vantjelesnu kod dr. Reša . Tamo sam se zadrzala 10 dana i reakcija je bila losa na menopur+decapeptyl. Bile su samo 2 folikule ali obje su uspjesno oplođene i vracene 14.12. Radila sam clearblue test prije dva dana i ugledala + ali skroz svijetle boje. Nadam se da samuser posted image i da cu za 9.mjeseci imati user posted image user posted image . Jedva cekam pregled kod dr. Kada je najbolje da se ode na pregled ? Hvala

(odgovor članu Lilly)
Neposredna veza do poruke: 569
31.12.2009 0:21:08   
Amy80
E dobrodošla....
Čestitke.....Boje su ti svijetle jer je rana trudnoća, to se i meni desilo !!!!  UŽIVAJ

(odgovor članu Lekyca)
Neposredna veza do poruke: 570
31.12.2009 0:22:07   
snowrose
IZVORNA PORUKA: Lekyca

Drage moje , ja sam nova na forumu ali imam potrebu da se javim :) Nakon 8 godina lutanja i brojnih stimulacija bez zeljenog rezultata odlucila sam da odem u slo na vantjelesnu kod dr. Reša . Tamo sam se zadrzala 10 dana i reakcija je bila losa na menopur+decapeptyl. Bile su samo 2 folikule ali obje su uspjesno oplođene i vracene 14.12. Radila sam clearblue test prije dva dana i ugledala + ali skroz svijetle boje. Nadam se da samuser posted image i da cu za 9.mjeseci imati user posted image user posted image . Jedva cekam pregled kod dr. Kada je najbolje da se ode na pregled ? Hvala

user posted image user posted image user posted image  Nadam se da ćeš uživati u svom + i user posted image .

(odgovor članu Lekyca)
Neposredna veza do poruke: 571
31.12.2009 0:28:26   
lamama
Draga lekyce čestitam od srcauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image baš mi je drago!!!

dijagnoza sekundarni sterilitet, dvije vanmaterične, jedna trudnoća-plod se nije razvijao, odstranjen jajovod, drugi prohodan
1. IVF Mb -0
2. IVF Mb -0

(odgovor članu snowrose)
Neposredna veza do poruke: 572
31.12.2009 8:28:07   
Srecica_mala
Srecice_mala, molim te možeš mi napisati gdje si uzmimala femaru i po kojoj cijeni. Da li si i ti radila IVF?

Ja sam sve lijekove kupila u Citu i misilm da je (Femar, menopur i štoperica) koštalo oko 1200 Kuna. Provjeri s njima al mislim da je 15 tableta femara bilo 600 Kuna. A mi smo ti moja draga imali ICSI+TESA i hvala Bogu uspjeli smo iz prvog pokušaja.

Sretno!! 

We proudly announce our gift from above, a little miracle to hold and love. S. we love you soooo much!!!

(odgovor članu Lekyca)
Neposredna veza do poruke: 573
31.12.2009 8:32:02   
baby_joy
IZVORNA PORUKA: snowrose

IZVORNA PORUKA: Lekyca

user posted image user posted image user posted image  Nadam se da ćeš uživati u svom + i user posted image .

Čestitam na user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu snowrose)
Neposredna veza do poruke: 574
31.12.2009 8:32:30   
malena27 RR
iskrene cestitke! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  

Beta 05.02.2010. 12,79
Beta 29.12.10. 557,93
Beta 31.12.10 1771,92
09.08.2011. rođen moj dunjaluk
Beta 09.06.15. <5
Beta 12.05.16. 504 i 16.06.16. spontani
27.01.17. vanmatericna

(odgovor članu baby_joy)
Neposredna veza do poruke: 575
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  21 22 [23] 24 25   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  21 22 [23] 24 25   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *