Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Objave: 2 Član od: 27.12.2009 Status: prisutan cure jedno pitanje u brako sam sa suprugom 2 god i supruga je imala jedan pobacaj sada je hvala bogu ponovo trudna ali me muci jedno pitanje.da li moze da naskodi bebi slucajna erkcija tokom vodjenja ljubavi.posto na ovoj stranici ima starijih osoba koje su roditelji molim za jedan savjet.i jos jedno supruga mi se cesto zali na bolove tokom odnosa.molim odg.hvala puno
starka moja draga tako mi je zao,nemam rijeci,sve sam to i sama prosla nekoliko puta a i sve mi znamo kako ti je,ali mogu da kazem da ne gubis nadu jer svjetlo na kraju tunela ipak dodje.evo kod mene poslije 8 god braka u januaru aBd stize moj zivot insallah.zato glavu gore ima nade.pussa
Nadam se da ce kontracepcija uspjeti smiriti jajnike i da ce sledeci put biti cisti pogodak!
Starkić, potpisujem Levu, izdrži još malo, želim ti svim srcem uspješan idući put Malena, sretnoooooooooo
Strpljenje je moć. S vremenom i strpljenjem i dudov list postaje svila. Mudar čovjek s podjednakom mirnoćom prima pohvale i podnosi uvrede. Naša mala slatka krofnica Farah došla mami i taji 30.04.10...a pahuljica Asli se pridružila 05.12.11.
sarka stvarno mi je zao,al nemoj biti tuzna bice abd sve ok.ne gubi nadu i ja sam svasta prosla i kako sam se ovdje uclanila vjerujte da razmisljam ponovo o IFV,zato starka glavu gore sve smo uz tebe
Evo da i ja prijavim moj drugi neuspješni IVF. Klomifen +12 gonala, dva folikula tek uspjeli ostvariti. 10 dc štoperica, 12 dc punkcija, koja je bila jako neugodna. Jedna jajna čelija nezrela a drugi folikul prazan. Tako da nije ni došlo do transfera. Doktori su iznenađeni kako loše reagujem na ljekove . Sad sam dobila da u sljedeća dva mjeseca pijem kontracepciju, da pokušamo odmoriti jajnike. A nekad u matru da probamo sa famerom. Tuga i žalost . Malena dušo moja od srca ti želim da nas obraduješ i da se vratiš iz Italije sa .
Žao mi je mila,ali aBd naredni put će biti bingo.
Ne znam zaista što te maltretiraju sa terapijom na koju ne reaguješ što se vidjelo prvi put,upravo zato postoje i drugi lijekovi za stimulaciju.
Draga, bas mi je zao. Al samo da ti kazem da je kod mene bio protokol sa Femarom i evo sad sam u 24. sedmici. Tako da samo naprijed dalje u nove pobjede i vjeruj doktorima iz Cita. Puno pozdrava od mene i svima ostalima koje su na putu do zeljenog
I IVF - menopur+gonal, nisam reagovala. II IVF - klomifen+gonal, punkcija, nema jajnih stanica. III ICSI femara,gonal-jedna jajna stanica,neoplođena. IV AIH, beta 0 V ICSI-femara,vraćena dva embrija,beta 0
Draga, bas mi je zao. Al samo da ti kazem da je kod mene bio protokol sa Femarom i evo sad sam u 24. sedmici. Tako da samo naprijed dalje u nove pobjede i vjeruj doktorima iz Cita. Puno pozdrava od mene i svima ostalima koje su na putu do zeljenog
Srecice_mala, molim te možeš mi napisati gdje si uzmimala femaru i po kojoj cijeni. Da li si i ti radila IVF?
I IVF - menopur+gonal, nisam reagovala. II IVF - klomifen+gonal, punkcija, nema jajnih stanica. III ICSI femara,gonal-jedna jajna stanica,neoplođena. IV AIH, beta 0 V ICSI-femara,vraćena dva embrija,beta 0
sarka stvarno mi je zao,al nemoj biti tuzna bice abd sve ok.ne gubi nadu i ja sam svasta prosla i kako sam se ovdje uclanila vjerujte da razmisljam ponovo o IFV,zato starka glavu gore sve smo uz tebe
Hvala ti draga nadam se73. Znam ja da je puno lakše sve podnositi kad imam ove hrabre žene uz mene. Moje drage curice koje me uvjek podrže kad mi je najteže. Ovom prilikom želim da se od srca zahvalim za sve ljepe riječi svim mojim dragim trudilicama .
starka zao mi je , al nemoj gudit nasdu, mozda sa kontacepcijom i uspijes nesto napraviti. nase je da radimo i da sve pokusavamo a bozije je da odluci. sretno tri srca sta i ma kod tebe
Nella, mina minka, ena002, hvala vam curice moje na ljepim riječima .
Drage moje , ja sam nova na forumu ali imam potrebu da se javim :) Nakon 8 godina lutanja i brojnih stimulacija bez zeljenog rezultata odlucila sam da odem u slo na vantjelesnu kod dr. Reša . Tamo sam se zadrzala 10 dana i reakcija je bila losa na menopur+decapeptyl. Bile su samo 2 folikule ali obje su uspjesno oplođene i vracene 14.12. Radila sam clearblue test prije dva dana i ugledala + ali skroz svijetle boje. Nadam se da sam i da cu za 9.mjeseci imati . Jedva cekam pregled kod dr. Kada je najbolje da se ode na pregled ? Hvala
Drage moje , ja sam nova na forumu ali imam potrebu da se javim :) Nakon 8 godina lutanja i brojnih stimulacija bez zeljenog rezultata odlucila sam da odem u slo na vantjelesnu kod dr. Reša . Tamo sam se zadrzala 10 dana i reakcija je bila losa na menopur+decapeptyl. Bile su samo 2 folikule ali obje su uspjesno oplođene i vracene 14.12. Radila sam clearblue test prije dva dana i ugledala + ali skroz svijetle boje. Nadam se da sam i da cu za 9.mjeseci imati . Jedva cekam pregled kod dr. Kada je najbolje da se ode na pregled ? Hvala
dijagnoza sekundarni sterilitet, dvije vanmaterične, jedna trudnoća-plod se nije razvijao, odstranjen jajovod, drugi prohodan 1. IVF Mb -0 2. IVF Mb -0
Srecice_mala, molim te možeš mi napisati gdje si uzmimala femaru i po kojoj cijeni. Da li si i ti radila IVF?
Ja sam sve lijekove kupila u Citu i misilm da je (Femar, menopur i štoperica) koštalo oko 1200 Kuna. Provjeri s njima al mislim da je 15 tableta femara bilo 600 Kuna. A mi smo ti moja draga imali ICSI+TESA i hvala Bogu uspjeli smo iz prvog pokušaja.
Sretno!!