Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
SRETAN RODJENDAN SVIM MALIM PACICIMA, KOJE SAM PROPUSTILA. Nadam se da ste lijepo proslavili rodjendan i da su mali slatkisi uzivali. i ovoliko i cmokica od nas.
Sretan rođendan i sve najbolje malom Imranu i Sergeju
Svima vam želim puno zdravlja, sreće, ljubavi i uspjeha u životu
I sretan rođendan mojoj maloj duši i hvala joj što nam je uljepšala živote svojim prisustvom i svojim neumornim brbljanjem, da mi uvijek bude zdrava, vesela i sretna. Merjemice moja voli te tvoja mamica najviše na svijetu
Danas nam je divan dan,našem Arminu (haida) rođendan
Pile slatko,kad se samo sjetim kako smo se ja i tvoja mama dopisivale i pitale jedna drugu ima li išta novo,hoće li više ove naše bebe izaći Pitanja su uvijek bila ista a i odgovori,"još uvijek 2u1" A evo danas ti već čestitamo 1.rođendan!Ljubavi mala,sretan ti 1.rođendan,da ih dočekaš još 100 u zdravlju i rahatluku sa svojim roditeljima i svojom sekom.Da ti se sve želj u životu ostvare od srca ti želimo. Mama ljubi mi slavljenika!
Sa veeelikim zakasnjenjem sretan prvi rodjendaj mojoj slatkici Rejhani! Sorry dincii, bas mi je krivo sto sam fulala. Ljubim vas obje puno! I opet sa zakasnjenjem, Seadu (neki) sretan rodjendan! Sve najljepse!
A danasnjoj slavljenici Hanni (MELLI) i slavljeniku Benjaminu (Beni29) sve najljepse, sretni rodjendani maleni!
Ajši (vesela) sretan 1. rođendan, da dobije punooooooo poklona, da bude vesela, zdrava, sretna i da joj osmijeh nikada ne silazi sa lica!!! Od srca joj želi teta Enisa
< Poruku je uredio enisa_sara -- 28.12.2009 0:11:39 >
Ko da juče u trbi si bila Nogicama lupala me svojim A sad eto mila moja kćeri Mamu zoveš, baba svoga voliš. Rukicama mašeš Kažeš glasno „pa pa“ Ponosi se tobom tvoja mati U zagrljaju te čvrsto držim Neće majka nikom tebe dati. Danas ti je i rodjendan prvi Pa se mama rasplakala malo Okicama ti me gledaš svojim Ko da kažeš nasmij mi se malo. Ja te ljubim, po licu i kosi Hvala Bogu što te imam takvu Sretan rodjendan mila moja bebo I babo je od sreće zaplako.