košpice
|
Leva puno ti hvala, ali sad mm nema Azoospermiju niti znam koja mu je sad dijagnoza dok ne uradi sve nalaze, a mi cemo u medjuvremenu koristiti ove vitamine koje smo vec uzeli pa cemo vidjeti, jer ne mogu sada zbog novaca ici bilo gdje , jer ga trenutno nemam, i psihicki ne mogu, jer ne znam , ne vjerujm vise nikome, a ako se u skorije vrijeme nista ne popravi kod mm , onda definitivno idemo vani na oplodnju, to sam vec odlucila, a do tada cemo skupljati novac....Jako sam umorna i ne mogu vise da podnesem, i ne moze mi pod kozu sta dalje, kome, kako, zasto, uzmi ovo,uzmi ono,probajte ovako, pa onako, ma haos...ali opet kazem, polahko, sabura i bice akoBogda, evo nisam jednia, pa svi se mi borimo i neka, uz nas je dragi Allah dž.š. i dat ce nam onako kako je najbolje, s tim da se i mi moramo malo namuciti, pa tako idemo dalje Samo znam da ne znam sta vise da mislim, i znam da nismo svi isti, sto hocu da kazem, i vitamini i sve ostalo nekome pomogne a nekome ne, ali ja cu sve probati pa kako bude, mislim da moze samo nabolje akoBogda, jer nisu ovo nikakve hemije sto uzimamo, vec biljna baza , uglavnom cu vam javljati naravno ako bude doslo do kakvih promjena, a nadam se da hoce -na bolje akoBogda Puno srece svima ostalima i da na jednom akoBogda uspije
|