|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  19 20 [21] 22 23   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Vantjelesna oplodnja
17.12.2009 12:17:57   
nadam se73
i nama je radmila rekla rekla da je azospermija to je bilo negdje 2000god.kada smo isli kod mehmedbasica jednog k... i bezobraznika.mi donjeli sve nalaze friske a on ce ne ne ne morate ponovo i sve ponovo plati 1.500km i to tri dana svako jutro u sarajevo i to da ne racunam.moj je radio prije sedam dana i malo je bolji nalaz imamo malo mrtvih i malo slabo pokretnih pa se nadamo da ce to bit dovoljno da uspijemo,a zaboravila sam rec da mi je user posted image prosli mjesec kasnila 11dana.kako koristimo trave i vitamine.

(odgovor članu Leva)
Neposredna veza do poruke: 501
17.12.2009 19:21:02   
košpice
Leva puno ti hvala, ali sad mm nema Azoospermiju niti znam koja mu je sad dijagnoza dok ne uradi sve nalaze, a mi cemo u medjuvremenu koristiti ove vitamine koje smo vec uzeli pa cemo vidjeti, jer ne mogu sada zbog novaca ici bilo gdje , jer ga trenutno nemam, i psihicki ne mogu, jer ne znam , ne vjerujm vise nikome, a ako se u skorije vrijeme nista ne popravi kod mm , onda definitivno idemo vani na oplodnju, to sam vec odlucila, a do tada cemo skupljati novac....Jako sam umorna i ne mogu vise da podnesem, i ne moze mi pod kozu sta dalje, kome, kako, zasto, uzmi ovo,uzmi ono,probajte ovako, pa onako, ma haos...ali opet kazem, polahko, sabura i bice akoBogda, evo nisam jednia, pa svi se mi borimo i neka, uz nas je dragi Allah dž.š. i dat ce nam onako kako je najbolje, s tim da se i mi moramo malo namuciti, pa tako idemo dalje user posted image

Samo znam da ne znam sta vise da mislim, i znam da nismo svi isti, sto hocu da kazem, i vitamini i sve ostalo nekome pomogne a nekome ne, ali ja cu sve probati pa kako bude, mislim da moze samo nabolje akoBogda, jer nisu ovo nikakve hemije sto uzimamo, vec biljna baza user posted image , uglavnom cu vam javljati naravno ako bude doslo do kakvih promjena, a nadam se da hoce -na bolje akoBogda
Puno srece svima ostalima i da na jednom akoBogda uspije user posted image

(odgovor članu nadam se73)
Neposredna veza do poruke: 502
17.12.2009 19:48:39   
tri srca
Caos cure,evo mene,iscitavam sta pisete i tako,...
Ja sam ok,malo sokirano od juce jer me pogodilo sto mi je prijateljica prokrvarila i jos joj beta potvrdjena jako niska,ali treba pozitivno razmisljati i samo naprijeduser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .
Sto se tice simptoma-toga nema,neki kazu dobro je,a neki ne.Ma ne slusam ni jedne ni druge-ustvari slusam,ali ne uzimam to k srcu.Samo molim dragog Boga da i vama,a i meni, posto ocekujem rezultate, da sve najbolje.

(odgovor članu košpice)
Neposredna veza do poruke: 503
18.12.2009 10:37:28   
lejlas30

IZVORNA PORUKA: tri srca
Sto se tice simptoma-toga nema,neki kazu dobro je,a neki ne.Ma ne slusam ni jedne ni druge-ustvari slusam,ali ne uzimam to k srcu.Samo molim dragog Boga da i vama,a i meni, posto ocekujem rezultate, da sve najbolje.

Tri srca, jako, jako ti drzim fige i molim dragog Boga da te obraduje. Samo misli pozitivno.
user posted image user posted image

Tri godine u braku
1. ICSI = 0

Gospodaru moj
Podsjećaj me stalno
Da je neuspjeh iskušenje
Koje prethodi uspjehu

(odgovor članu tri srca)
Neposredna veza do poruke: 504
18.12.2009 11:24:15   
smarija
tri srca drzim figa da bude user posted image ,koliko je jos ostalo do bete

(odgovor članu tri srca)
Neposredna veza do poruke: 505
18.12.2009 12:16:29   
tri srca
U ponedjeljak ili utorak, nadam se da ce biti visoka beta.Hvala mila,kako si ti i imas li onih slatkih mucnina,bolova,gadjenja?user posted image user posted image user posted image
Uzivaj i mazi svoj stomacicuser posted image .

(odgovor članu smarija)
Neposredna veza do poruke: 506
18.12.2009 12:28:38   
smarija
ma nego sta vec ce da bude veeelikka beturina,ja jos nemam nekih simptoma jedino grceve u stomaku danju mi je puno lakse nositi se sa tim ali nocu me izludjuju toliko budu jaki da me probude drze par minuta pa puste pa sve tako

(odgovor članu tri srca)
Neposredna veza do poruke: 507
18.12.2009 12:32:43   
nadam se73
tri srca drzim ti fige i sretno i da ugledasuser posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tri srca)
Neposredna veza do poruke: 508
18.12.2009 19:15:53   
baby_joy
smarija čestitke user posted image user posted image user posted image

tri srca puno sreće da beta bude veeeeeeeeeeeeeelikauser posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 509
18.12.2009 19:19:18   
Mirkica

U ponedjeljak ili utorak, nadam se da ce biti visoka beta.Hvala mila,kako si ti i imas li onih slatkih mucnina,bolova,gadjenja?user posted image user posted image user posted image
Uzivaj i mazi svoj stomacicuser posted image .

tri srca puno srece sledece sedmice zelim ti od srca  da ugledas user posted image user posted image user posted image  

Uspavala sam te duboko ispod grudi , al srce blizu je pa te stalno budi a kad odu svi pa pomisle da dremam , ja oci otvorim da vidim koga nemam , za kraj, za kraj.

BA 13.12.2008

(odgovor članu tri srca)
Neposredna veza do poruke: 510
19.12.2009 11:32:01   
tri srca
Hvala od srca svima.Takodje, sve najbolje od srca i ja vama zelim. Najbolje bi bilo da se sve ako Bog da ubrzo usrecimo svojim bebama,te da se ovaj i mnogi drugi forumi ne zovu ovako nego-FORUMI SRETNIH ZENAuser posted image .

(odgovor članu Mirkica)
Neposredna veza do poruke: 511
19.12.2009 14:19:28   
aicha

Hvala od srca svima.Takodje, sve najbolje od srca i ja vama zelim. Najbolje bi bilo da se sve ako Bog da ubrzo usrecimo svojim bebama,te da se ovaj i mnogi drugi forumi ne zovu ovako nego-FORUMI SRETNIH ZENAuser posted image .

tri srca, cim nam je ovo najveci problem u zivotu mi smo vec sretne zene...ljudi ne cijene sto imaju zdravlje, bubrege,srce i sve ostalo ok
sta cete nekome se malo zaneda ovo oko zatrudnjivanja al ne mozemo tvrditi da smo nesretne

izdrzi jos malkice do utorka i onda da nas obradujes visokom betomuser posted image

Musliman je brat muslimanu, ne vara ga, ne laže ga, niti ga ostavlja na cjedilu. Svakom muslimanu zabranjeni su čast, imetak i krv drugog muslimana. Bogobojaznost je ovdje (pa je pokazao na svoja prsa), a dosta je čovjeku zla da prezire brata muslimana.

(odgovor članu tri srca)
Neposredna veza do poruke: 512
19.12.2009 18:48:56   
tri srca
Aicha naravno da smo sretne kada posmatramo zivot globalno.Na zalost u vecini slucajeva covjek, izgleda, podrazumjeva da ono sto ima-i treba da ima,te samim tim i ne cijeni sve pozitivno u svom zivotu.
Ja sam prezahvalna na svemu sto imam dragom Bogu,ali ovo SRETNE ZENE se odnosi na ovo o cemu mi kroz cijelo ovo dopisivanje razgovaramo- a svi dobro znamo da su to trudnoca i bebe.
Nadam se da razumijesuser posted image .

(odgovor članu aicha)
Neposredna veza do poruke: 513
19.12.2009 18:55:31   
aicha
to bi bilo upotpunjenje sreceuser posted image  ma znam tri srca o cemu govoris..

pusa..

Musliman je brat muslimanu, ne vara ga, ne laže ga, niti ga ostavlja na cjedilu. Svakom muslimanu zabranjeni su čast, imetak i krv drugog muslimana. Bogobojaznost je ovdje (pa je pokazao na svoja prsa), a dosta je čovjeku zla da prezire brata muslimana.

(odgovor članu tri srca)
Neposredna veza do poruke: 514
22.12.2009 19:19:54   
aicha
TRI SRCA

STA JE BILO????

IMA LI TE BETE? CITAV DAN MISLIM NA TEBE I JEDVA CEKALA ZA COMP A nema posta,javi namuser posted image

(odgovor članu aicha)
Neposredna veza do poruke: 515
22.12.2009 19:48:36   
tri srca
AICHA IMAS PP

(odgovor članu aicha)
Neposredna veza do poruke: 516
22.12.2009 19:57:26   
aicha
procitala sam, hajde kad odes kod doktora javi nam se poslije, navijam da bude sve okuser posted image

(odgovor članu tri srca)
Neposredna veza do poruke: 517
22.12.2009 20:32:16   
nadam se73
cao tri srca sta ima jeli slatkauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tri srca)
Neposredna veza do poruke: 518
23.12.2009 8:26:00   
smarija
tri srca gdje si jesi li radila betu,drzim fige da bude pozitivna

Neposredna veza do poruke: 519
24.12.2009 12:57:57   
EMA 80
tri srca
sta se desava sa tobom,nadam se naj boljem pa kad mognes javi se.sve naj naj bolje i da nam se sa slatkom javis aBd.

(odgovor članu smarija)
Neposredna veza do poruke: 520
24.12.2009 15:57:35   
malena27 RR
evo da se i ja ponovo javim na ovu temu user posted image

u postupku sam vantjelesne ICSI metodom u jednoj privatnoj klinici u gradu Salerno, Italija user posted image

22.12. sam primila decapeptyl 3,75 mg, 08.01. provjeravam vrijednost estradiola i ako bude niza od 50 idem vec 09.01. sa prvom injekcijom gonala f u dozi od 225 iu i 4. dana terapije, tj. 13.01. prvi uzv kod dr.a user posted image da provjerimo kako sam reagovala i sta dalje. dr. je rekao da ce pick-up jajnih celija biti otprilike oko 21. (dan-dva gore dole u zavisnosti od mog reagovanja na na stimulaciju) a embrio transfer tri dana poslije user posted image user posted image user posted image  

Beta 05.02.2010. 12,79
Beta 29.12.10. 557,93
Beta 31.12.10 1771,92
09.08.2011. rođen moj dunjaluk
Beta 09.06.15. <5
Beta 12.05.16. 504 i 16.06.16. spontani
27.01.17. vanmatericna

(odgovor članu EMA 80)
Neposredna veza do poruke: 521
24.12.2009 17:04:23   
EMA 80
SRETNO NEK VAM BUDE I SAMO POZITIVNO RAZMISLJAJ.

(odgovor članu malena27 RR)
Neposredna veza do poruke: 522
24.12.2009 18:53:24   
aicha
malena, ti si sljedeca insaAllah...jedva cekamuser posted image

(odgovor članu EMA 80)
Neposredna veza do poruke: 523
24.12.2009 19:05:00   
mina minka
malena zelim ti puno srece

(odgovor članu aicha)
Neposredna veza do poruke: 524
24.12.2009 21:59:47   
košpice
Malena 27 puno srece i akoBogda da vam uspije, drzimo vam fige i javljaj sta se desava, samo naprijed i hrabro, bice to akobogda u redu, SRETNO

(odgovor članu mina minka)
Neposredna veza do poruke: 525
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  19 20 [21] 22 23   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  19 20 [21] 22 23   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *