Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Najdrazi/najbolji film - film za preporuciti 21.8.2009 22:58:57
mamin_zivot
FANA (tebi) Indijski film Prekrasan je zaista, jeste tuzan ali realan!!
16.06.2009.-14:55 rodio se nas sin, najljepsa i najveca radost nasa!!! 01.01.2011.-15:45 rodila se princeza mamina. Druga radost jeste, ali ne i manje vrijedna od prve. :**
Uuuu, meni je ovo taaaako loš film, evo sad sam ga pogledala i razočarala sam se. Ma čim Beyonce glumi ne može niti biti dobar, nije ona glumica...
I meni je preloš. skinula sam ga po preporuci, ali grozan je. predvidiv, radnja i nije tako napeta. od mene ocjena 2+, samo jer su lijepe zene i jer lik otkida.
RE: Najdrazi/najbolji film - film za preporuciti 5.12.2009 0:51:41
ena23
NIobe pratim te u stopu! Imam pitanje: kako se zove film sa angelinom jolie i antoniom banderas? zna li ko? ja davno gledala fragmente, volila bi pogledati citav. radnja je cini mi se nekad u 18. stoljecu
RE: Najdrazi/najbolji film - film za preporuciti 5.12.2009 0:56:05
leli§
IZVORNA PORUKA: mamine oci
IZVORNA PORUKA: mamin_zivot
FANA (tebi) Indijski film Prekrasan je zaista, jeste tuzan ali realan!!
meni je ovaj super i preporucujem ga
nisam jos pogledala ali def hocu...
ja bih preporucila jos par ne-holivudskih filmova
SALAM BOMBAY---od Mire Nair... Boze dragi kakav je to divan film OSAMA (nije bin laden:))---od Siddiq Barmak-a... PREDIVAN...PRETUZAN...da ti se srce skameni LEILA- to je irasni film ne znam ko je rezisirao...film o ljubavi i snazi jedne zene...
< Poruku je uredio leli§ -- 5.12.2009 0:57:21 >
RE: Najdrazi/najbolji film - film za preporuciti 5.12.2009 1:02:32
teta berta
A to si ti postavila anketu za varanje muza u mislima he he MM obozava filmove, ja od kako se beba rodila ne sjecam se kad pogledah neki film... Morat cemo to promjenit. za pocetak ovaj MAMIN SINCEK......
RE: Najdrazi/najbolji film - film za preporuciti 5.12.2009 1:03:04
Niobe
ma ja skidam s isohunt-s, axxo-ve dvd ripove. nikad nisu zakazali. ima i sad jedna verzija, ali kvalitet nije bas vrhunski. a edwarda bih bas gledala kvalitetno
RE: Najdrazi/najbolji film - film za preporuciti 5.12.2009 1:05:38
leli§
IZVORNA PORUKA: Niobe
ma ja skidam s isohunt-s, axxo-ve dvd ripove. nikad nisu zakazali. ima i sad jedna verzija, ali kvalitet nije bas vrhunski. a edwarda bih bas gledala kvalitetno
pa o tome ti govorim... axxo se nesto usutio kako se nadigla bila ova afera oko trenata
kvalitet naravno treba pogledati jos ako im u HD-u
p.s. jod da dodam da je moj suprug (teski ljubitelj horora) rekao da je twillight sapunjica on nece htjeti ni gledati ja cu sama gradivo utvrdjivati
< Poruku je uredio leli§ -- 5.12.2009 1:06:56 >
RE: Najdrazi/najbolji film - film za preporuciti 5.12.2009 1:05:55
Niobe
IZVORNA PORUKA: teta berta
A to si ti postavila anketu za varanje muza u mislima he he MM obozava filmove, ja od kako se beba rodila ne sjecam se kad pogledah neki film... Morat cemo to promjenit. za pocetak ovaj MAMIN SINCEK......
Nisam, al mislim da je to jedina anketa na koju se nisam oglasavala