Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Ja bih voljela da živim u nekoj od evropskih zemalja, mislim ima ih puno na spisku mojih želja, sviđa mi se Turska, lijepo je u Švedskoj, zbog uređenog sistema, lijepog života, drage moje kada bih imala mogučnost iste da odem negdje gdje je bolje neko kod nas, ne bih se sekunde dvoumila, ovdje nikada neće biti bolje, nažalost, od patriotizma se ne živi, a u BiH je iz dana u dan situacija sve gora, a ja svom djetetu želims ve najbolje, ako ništa da nikada ne preživi ono što su njeni roditelji preživjeli, nadam se da više nikada u BiH neće biti rata, ali ....
Hej almic....imenjakinjo....hajde bujrum kod mene u svedsku....ima puno sarajlija i sarajki....ali najvise krajisnika boga mi....ali nema veze dobri su ljudi!!! pusa tebi i maloj princezi Lajli!!!!
Lijepo mi je gdje i jesam, a to je Sarajevo. I kao što maryam amina kaže ,i iako bi postojala mogućnost da negdje treba da odem, "Bilo gdje - samo da je porodica uz mene".
uh, moje dame ja bih rado otisla bilo gdje prednost Evropa ali nemam ni zato sansi moj MMnebi nigdje a i sin mi vec ide u skolu tako da je i to problem a inace ja bih vec bila jednom nogom vani zivim u Zenici i jako je tesko za posao ,vec 3 mjeseca javljam se na sve oglase samo na dva intervjua sam pozvana
Lijepo mi je gdje i jesam, a to je Sarajevo. I kao što maryam amina kaže ,i iako bi postojala mogućnost da negdje treba da odem, "Bilo gdje - samo da je porodica uz mene".
definitivno se slazem....bitno je da covjek ima mir i sklad u braku a gdje zivi nije bas ni bitno.....mi smo narod koji se lako adaptira na novu sredinu!!! puno pozdrava svima
Draga travničanko, moja imenjakinjo, daj mi recept kako i neče dugo proči eto nas, ma samo da mi je bježati odavde, bilo gdje, ovdje postaje sve gore i gore,
Draga travničanko, moja imenjakinjo, daj mi recept kako i neče dugo proči eto nas, ma samo da mi je bježati odavde, bilo gdje, ovdje postaje sve gore i gore,
e ja bih svuda po malo, zivotna zelja mi je Pariz, ako nista makar da ga obidjem, toranj, muzej Lovre i sve ostalo, pa bih onda malo u neke toplije krajeve, ni slucajno tamo gdje nesto pada, ali bih se ipak na kraju vratila svojoj kucici...
Od kako se rat zavrsio,imam big zelju da negdje odem iz Bih.Volim svoju zemlju,ali puno toga ima sto ne valja u njoj. Mislim da bih mogla zivjeti u vecini zemalja....Slovenija,Italija,Spanija,Turska,Engleska ,Kanada,Amerika i mogal bih jos nabrajati:) Ako nista,voljela bih posjetit one u kojim nisam bila:) Naravno,nigdje bez muzica i bebice:)
Od rođenja bebama je potrebna ljubav i pažnja, a njihovim ro
Anketa
ime bebe layly
molim vas za prijedlog
imam sina zove se Sami a trebam da rodim opet djecaka .Voljela bih opet neko kratko ime ne mora pocinjati sa slovo "S".Koja vi jos znate imena da je tursko ili arapsko
Imran (80%)
Dzani (20%)
Broj svih glasova: 200
Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!