Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
sada cete svi pomisliti da sam ja blesava ali sta cu kada je moja zelja luda do neba,nemojte mi zamjeriti to je samo pusta zelja koja se nikada nece ostvariti iz razumnih razloga sva sreca pa sam jos razumna ,zeljela bih da dobijem na bingu jek pot i da odem u las vegas i sve potrosim na ludovanje i njihov nocni provod,ali to je samo pusta zelja naravno ako bih nekad i dobila na bingu sigurno bih taj novac puno pametnije ulozila,ali eto nije zabranjeno mastati
ja imam zelju da popijem kafu, ili barem da znam kako je i sta ona radi, sa jednom starom prijateljicom- azra hodzic iz sarajeva, sa kojom sam se druzila u möglingenu kad je bio rat, nazalost je se morala vratit nazad u sa.
- zelim da mm i ja rodimo puno, puno djecice - zelim da otputujem kroz vrijeme i vratim se par decenija unazad i ludujem na koncertu Štulića i Morrisona - zelim da neki jako opasan i zaj...an virus napadne banku i ponisti nas kredit koji cemo vracati jos 20 god.
za sada toliko da budem skromna i naravno svima zdravlje, srecu i mir u svijetu
Zvuči stereotipno,ali meni koja se borim sa raznim bolestima cijeli svoj život je najveća želja ZDRAVLJE mene i moje porodice (Merjem i buduće djece, aBd, MM, moje mamice, da mi dugo poživi, seke i njene porodice). Od ovih malo luđih želja - bar petero žive i zdrave djece (znam da je nemoguće u mom slučaju, ali eto)
Slazem se...ali ipak najvaznija je da moj dragi i ja zauvijek budemo sretni,zdravi,a isto tako i nasa djeca kad ih,aBd,budemo imali...a isto to zelim i svim drugim ljudima...
Trenutno nasa najveca zelja je da nas dragi djecak stigne u nas zivot ziv i zdrav. Sve nase zelje i nadanja ispunit ce se dolaskom naseg malog andjela na ovaj svijet... Zelimo i radujemo se... Jos samo malo,aBd...