Dinkica
|
IZVORNA PORUKA: Amelaa RR Remzy ev i mene s odg. sto se tice BEKO frizidera licno ne bih ga preporucila jer malo muljaju garanciju nije cistih 5 godina nego 3+2...to ko ima Beko stvari moze slobodno uzeti garanciju i procitati...i da...bar na nasem prodrucju tj;za Brezu, Ilijas, Kakanj, Visoko, Vares, i jos par gradova je jedan servise tj;jedan covijek da...dobro ste me culi i evo mi imamo problem u par zadnjih mjeseci jer ljudi od prijave kvara znaju cekati i po mjesec dana na servis...a servisni rok je 45dana....tako da licno musterija nema pravo nista vise od prijave kvara sve dok je garancijski rok u toku. Eh sad preporuka...Samsung, LG su extra estetka ali kvalitet i dugotrajnost im je malo upitna..licno frizider nekih 700-800 KM i garancija samo 2 godine...neka hvala...iskrena preporuka je gorenje ili Indesit. Skvo bas me cudi za tvoj taj frizider....cudno jel jos uvijek imas problema s njim.?? Remzy koja velicina ti odg.? Nemoj uzimati s dva termostata jer mogucnost je veca da se pokvari. Evo npr. Indesit Italija...genaralni uvoznik i davalac 5godina ciste garancije je gorenje..tj;general servis...Skoro jedini proizvodjaac koji za trziste BiH salje prozivode iskljucivo A klase.. Vrhunski kvalitetno uradjeno, trista puta bolje od Beka. Eto draga moja...evo ti nekih prijedloga. BAAN 13 Dimenzije • Visina (cm) : 187.0 • Širina (cm) : 60.0 • Dubina (cm) : 65,5 Zapremine • Ukupna zapremina (lt): 334 • Zapremina Frižidera (lt): 218 • Zapremina Zamrzivača (lt): 116 Osnovne funkcije • Sistem hladjenja: Statički • Tehnologija odmrzavanje: Samootapajuća Strukturalne osobine • Hygiene control • Boja : bijela • Promjena smijera otvaranja vrata • Broj polica u frižideru: 3 • Vrsta polica u frižideru: staklo sa bijelim profilom Oprema • Maksi Boce (za boce od 2l) • Školjka za jaja Performanse • Klasa energetske učinkovitosti : A+ • Klimatska klasa: N,SN,ST • Zadržavanje temperature kod nestanka električne energije (h): 19.0 • Kapacitet zamrzavanja (kg/24h) :6.0 A+ Novi kombinovani frižideri Indesit pružaju najbolje performanse uz minimalnu potrošnju energije: 25% je ušteda veća u odnosu na druge frižidere A klase. HYGIENE CONTROL (SUPER HIGIJENA) Specijalni, inovativni element koji se nalazi u filmu koji oblaže unutrašnje zidove frižidera, stvara fizičku barijeru protiv razmnožavanja bakterija, štiteći hranu od napada mikroba i formiranja buđi i čuvajući njenu originalnu svježinu i kvalitet duže. Ice3 Kako bi ste uštedili prostor, posude za led su integrisene u ladice zamrzivača. Njihov oblik garantuje veču higijenu i bolju praktičnost (npr. Izbjegavanje proljevanja vode unutar zamrzivača) RK 60350 DW Hladnjak/zamrzivač A-energetski razred Funkcije/Način rada Antibakterijska zaštita u hladnjaku, Automatsko odleđivanje, Prednje nogice namjestive po visini, Mehanički upravljački sklop Urednost/Preglednost 4 staklene police, 2 posuda za povrće, 1 polica za maslac i sir, 1 uložak za jaja (12), 3 police u vratima, 1 polica u vratima zamrzivača, Prostor za brzo zamrzavanje hrane, 2 ladice za čuvanje zamrznute hrane Štednja/Sigurnost Lijevo/desno otvaranje vrata, Zaliveni isparivač Tehnička svojstva/Dimezije · Ukupni bruto/neto obujam: 342/316 l · Neto obujam hladnjaka/zamrzivača: 230/86 l · Kapacitet zamrzavanja: 4 kg/ 24 h · Vrijeme čuvanja: 18 h · Potrošnja energije (24 h): 0,93 kWh · Dimenzije aparata (ŠxVxD): 60 x 180 x 64 cm Amela neces vjerovati ali ja mjenjala kompletnu kuhinju i kupila sve Gorenje osim frizidera i masine za sudje koji su Indesit i to bas ovaj frizider BAN 13 NF Silver, bas mi je drago da si ga nahvalila, sve mi je stiglo osim njega, trenutno ga nema na stanju (ocekuju), jedva cekam , gdje ti radis? ako mozes poguraj svoju RR drugaricu da dodje sto prije , salim se malo, nestrpljiva sam isto ko dijete....