Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Gdje ste zenice,reko da vidim ko na kraju uze sebi Spahica
uh. zestoka je borba bila sinoc oko Spahica u uzem krugu su ostale remzy,my_littel_baby i ja i to sve tri po troje djece Da je nakraju mY_l_B prepustila ga nama dvijema i mi smo ga bratsik podijelile remzy i ja
i danas puno na ovoj temi......niko ni od kog ne odustaje zelim vam lijep dan i uzivajte i na ovoj i na drugim "porodicnim" temama kod nas gripa uveliko stigla u goste .,ne mogu se danas plaho druzit s vama..sad mi i merjema boluje
.prisjede mi spahic i smijanje duboko u noc...
no ne damo se mi..otjerat cemo i gripu..u nama je bosanski duh i inat ...
Pratim vas od sinoć ,navijanje na nivou...Svaka čast!!! Što se tiče igrača oni mi nekako svi ko braća ,ne gledam u njima potencijalne udvarače... Nedi Vladavič ti je oženjen i ima sina,pa ako voliš te ....čuvaj se žene mu...
Gdje ste zenice,reko da vidim ko na kraju uze sebi Spahica
uh. zestoka je borba bila sinoc oko Spahica u uzem krugu su ostale remzy,my_littel_baby i ja i to sve tri po troje djece Da je nakraju mY_l_B prepustila ga nama dvijema i mi smo ga bratsik podijelile remzy i ja
upravo ovako kako je almai rekla!!!
Pratim vas od sinoć ,navijanje na nivou...Svaka čast!!! Što se tiče igrača oni mi nekako svi ko braća ,ne gledam u njima potencijalne udvarače... - eto vidite da nisam jedina koja ih gleda kao braću! Nedi Vladavič ti je oženjen i ima sina,pa ako voliš te ....čuvaj se žene mu... - Vladavićev sin se zove Zidan.
Ma svi su mlađi pa ih nemogu gledati drugačije... Upravu si zove se Zinedin i tatica misli da će da bude fudbaler pa da skandiraju,a dijete voli samo bagere...
Od rođenja bebama je potrebna ljubav i pažnja, a njihovim ro
Anketa
Da li su vam menstruacije bolne? пеперутка16
U poslednje vreme imam toliko bolne menstruacije da se i onesvestim..hitno je, dala mi je injekciju i to je to..I sad kad starim kako starim. Imam 29 godina, nisam se jos porodila itd.