Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Ovdje bilo svega i svacega Pa bas puh..... Da i ja nesto kazem: Iako jako volim nogomet,otkad znam za sebe navijam za Hajduka i Hrvatsku repku(ako ce mi neko zamjeriti zbog toga samo dajte ali tako je) ali veceras sam navijala za BiH, iako se u dijelu grada u kojem zivim nije osjetila nikakva euforija, nista..... Kao mala curica bia sam zaludena Sukerom, pa onda Simicem, vjerovala da ce me ozenit Svjetsko 2008 nikada necu zaboraviti, bia sam ponosna, sretna, bio je to predivan i neopisiv osjecaj... Pisala sam pjesme o toj repki, jednostavno billa zaludena... Plakala sam kad su gubili, utakmicu protiv Turske nikada necu zaboraviti, koji peh.... Bilo mi je krivo sto se na drugoj strani grada navijalo za Tursku... Ali to smo mi, zatrovana nam je mladez i sve i daj Boze da se to nekada promjeni.... Lijepo je biti na Svjetskom prvenstvu: Uvijek cu pamtiti dragi mi stih koji sam napisala onaj dan kad se hrvatska plasirala na sp 08: Radosti veika otvori nam vrata, Parizu grade svjetlosti evo ti Hrvata...Nadam se da ce SP otvoriti vrata i BiH.......
Kad te nije briga neznam sto si ostala do ove dobi ovdje?Da nas provociras,e to nisi uspjela.Mnoge odnas ovdje ti mogu biti mame a ti nasla sa svojih 19-20god. da provociras totalno nezrelo ponasanje c c c
Ovdje bilo svega i svacega Pa bas puh..... Da i ja nesto kazem: Iako jako volim nogomet,otkad znam za sebe navijam za Hajduka i Hrvatsku repku(ako ce mi neko zamjeriti zbog toga samo dajte ali tako je) ali veceras sam navijala za BiH, iako se u dijelu grada u kojem zivim nije osjetila nikakva euforija, nista..... Kao mala curica bia sam zaludena Sukerom, pa onda Simicem, vjerovala da ce me ozenit Svjetsko 2008 nikada necu zaboraviti, bia sam ponosna, sretna, bio je to predivan i neopisiv osjecaj... Pisala sam pjesme o toj repki, jednostavno billa zaludena... Plakala sam kad su gubili, utakmicu protiv Turske nikada necu zaboraviti, koji peh.... Bilo mi je krivo sto se na drugoj strani grada navijalo za Tursku... Ali to smo mi, zatrovana nam je mladez i sve i daj Boze da se to nekada promjeni.... Lijepo je biti na Svjetskom prvenstvu: Uvijek cu pamtiti dragi mi stih koji sam napisala onaj dan kad se hrvatska plasirala na sp 08: Radosti veika otvori nam vrata, Parizu grade svjetlosti evo ti Hrvata...Nadam se da ce SP otvoriti vrata i BiH.......
Od rođenja bebama je potrebna ljubav i pažnja, a njihovim ro
Anketa
Da li su vam menstruacije bolne? пеперутка16
U poslednje vreme imam toliko bolne menstruacije da se i onesvestim..hitno je, dala mi je injekciju i to je to..I sad kad starim kako starim. Imam 29 godina, nisam se jos porodila itd.