Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Ima ima Romali, i za nas, i za zemlju a Boga mi i za ZMAJEVEEEEEEEEEEEEEE
HAJMOOOOO BOSNO BOSNO BOSNO HAJMO HERCEGOVINOOOO HAJMO BOSNO BOSNO BOSNO HAJMO HERCEGOVINOOOO NIKAD SAMA NISI TI S TOBOM UVIJEK TU SMO MI TVOJE KCERI I SINOVIIIII
Evo da se i ja prijdruzim ovoj skupini navijaca vec me je trema spucala dobro,veceras nesmijem dojiti bebu da joj ova nervoza ne predje HAJMO BOSNO HAJMO HERCEGOVINO
drage moje forumasice, navijacice... ne znam sta da vam kazem... a moram da vam kazem... cijeli dan na poslu sam nesto raduckala, samo da ne mislim na vecerasnju utakmicu... a onda krenem s posla, imam sta da vidim... svako drugo auto koje je naislo bilo je prekriveno bosanskom zastavom... iz svakog dijela grada se cuje navijacka pjesma, odnosno pjesme... u jednom kaficu se cuje Hajmo Bosno Bosno Bosno Hajmo Hercegovino... u drugom kaficu pjevaju Igraj Bosno ne daj se svi smo uz tebe... mene jeza fata... oci mi se pune suzama... dolazim kuci mm slusa radio, iz skoro svakog kraja Bosne i Hercegovine se javljaju sa rijecima pune nade i vjere u nase Zmajeve... ja samo sto ne zaplacem... odavno nisam osjetila ovakvu euforiju, ovakvu nadu, ovakvo jedinstvo... ne znam kakav ce kraj biti, ali za mene su Zmajevi SVJETSKI PRVACI.... jer uspjeli su razdrmati svijet i uspjeli su da se u svakoj zemlji danas makar jednom spomene Bosna i Hercegovina... dizem ruke Bogu s molbom da im podari srecu i lahkocu da nocas pobijede i da dokazu da mozemo i mi u vrh vrhova... SRETNO ZMAJEVI
zene drage, odoh brzo napraviti koji palacinak da imamo uz utakmicu bas mi se jede... nervoza i trema... hahahahah joj jesam luda umalo ne napisah treBa... hahahahaha
hahaha bambi ma ti si divna trebala si sa mojim dragim u Ze... on otisao tamo a meni laknulo ne mogu da ga gledam da se nervira...ma pravi patriote svaka cast
Od rođenja bebama je potrebna ljubav i pažnja, a njihovim ro
Anketa
Da li su vam menstruacije bolne? пеперутка16
U poslednje vreme imam toliko bolne menstruacije da se i onesvestim..hitno je, dala mi je injekciju i to je to..I sad kad starim kako starim. Imam 29 godina, nisam se jos porodila itd.