Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
I u našoj kući vlada euforija, mm je stavio zastavicu na auto, imamo kapu, udaraljke, zastavu za Nedija. Sinoć oko 21 sat smo isli pred hotel da izvidimo situaciju kad ono nigdje zive duse, Portugalci su vjerovatno spavali u miru , reko sad bih ja izasla i vristala , hotel ima odlicnu zvucnu izolaciju bez 1000 glasova nista.
U gradu se od ranog jutra utakmica osjeti u zraku, svi samo o tome pričaju, čak su zastave okačene na bandere kao da je državni praznik. Eto kratki izvjestaj iz Zenice, i abd veceras 3:1 za Bosnuuuuuuuuuuuuu
Znas kako se kaze iz tvojih usta u Bozije usi ipak lopta je okrugla pa je krajnje vrijeme i da se okrene u nasu korist
Evo friška vijest iz Zenice...zenički bajkeri su sinoć u sitne sate uspavljivali Portugalce motorkom (pilom za rezanje)....hahahaha, i jos obisli koji krug oko hotela, evo postavim slike cim skontam kako ide
znanja nam netreba samo malo Bozije volje i sporske srece ... SRETNO i svi cekamo SP ... izvjestaje iz Zenice zeljno ocekujemo ... vjerujem da je atmosfera luda
Joj sto je mene trema uhvatila... Tacno mi se zeludac prevrce. Drzimo fige nasim momcima i molimo dragog Boga za makar malo srece!!! Nad nama Nebo ima da gori!!! aBd...
evo i mene iz ZE sinoc je bio super vatromet oko pola 11 mislim. bas fino! a navijaci su trubili na Kamberovica polju ja bih sad tako rado na kaficu u carsiju, da vidim to ludilo, sarenilo, ali me strah sa bebacom da se ne prepadne ili sta drugo. ali nadam se da ce veceras biti totalno looodilo, u najpozitivnijem smislu. p.s. i mi imamo zastavicu, koju je Nora od prosle utakmice u Ze naucila ii cuvati u ruci
Zamislite samo bruku Portugala da ih pobjedi reprezentacija BiH,a iskreno se nadam da hoce.Smatraju izgleda da mi to nemozemo.Neku noc sam razgovarala sa prijateljima koji su u Njemackoj,na nekoj njihovoj TV 3 ili 4 puta su prenosili utakmicu sa Portugalom.U Hrvatskoj na jednom portalu 75 % ljudi navija za nas,a HRT 2 je prenosio utakmicu iz Lisabona,a prenosi i revans iz Zenice.Svaka ima cast
"Načelnik općine Zenica g. Husejin Smajlović poziva sve prave i privredne subjekte da na svoje prostore stave zastave i obilježja BiH da na taj način podržimo reprezentaciju." Zastave su svuda po gradu, upravo sam se vratila sa vožnje kroz grad i vani je LUDNICA.
Nama je radno vrijeme skraćeno do 14:00 sati.
PS. Postavljanje slike mi ne ide nikako pokušati ću kasnije da vam dočaram atmosferu od sinoć
Niobe ovaj mm opet janje okreće, ja cirkusa opet će biti janjetina na stolu, piletina pored njega a kući medo brundo
trebamo se vala i mi organizovat, sad su kuce prazne, muzevi vam idu neĐe gledat utakmice, mog ionako nema( ), pa gledat utakmicu kod neke, usput se moze ukomponovat i sto za šesnestero
Da li su vam menstruacije bolne? пеперутка16
U poslednje vreme imam toliko bolne menstruacije da se i onesvestim..hitno je, dala mi je injekciju i to je to..I sad kad starim kako starim. Imam 29 godina, nisam se jos porodila itd.