|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  11 12 [13] 14 15   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Zaludjenost fudbalom
18.11.2009 8:49:45   
Dida79
IZVORNA PORUKA: Nedi

I u našoj kući vlada euforija, mm je stavio zastavicu na auto, imamo kapu, udaraljke, zastavu za Nedija. Sinoć oko 21 sat smo isli pred hotel da izvidimo situaciju kad ono nigdje zive duse, Portugalci su vjerovatno spavali u miruuser posted image , reko sad bih ja izasla i vristala user posted image user posted image user posted image , hotel ima odlicnu zvucnu izolaciju bez 1000 glasova nista.

U gradu se od ranog jutra utakmica osjeti u zraku, svi samo o tome pričaju, čak su zastave okačene na bandere kao da je državni praznik. Eto kratki izvjestaj iz Zenice, i abd veceras 3:1 za Bosnuuuuuuuuuuuuu

Znas kako se kaze iz tvojih usta u Bozije usi ipak lopta je okrugla pa je krajnje vrijeme i da se okrene u nasu koristuser posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Nedi)
Neposredna veza do poruke: 301
18.11.2009 8:50:07   
Nedi
Evo friška vijest iz Zenice...zenički bajkeri su sinoć u sitne sate uspavljivali Portugalce motorkom (pilom za rezanje)....hahahaha, i jos obisli koji krug oko hotela, evo postavim slike cim skontam kako ide

24.12.2007.
24.o9.2013.

(odgovor članu new mama)
Neposredna veza do poruke: 302
18.11.2009 8:51:31   
Dida79
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Nedi)
Neposredna veza do poruke: 303
18.11.2009 8:58:17   
remzy
u zraku se osjeti euforija!!!user posted image

nedi  hvala na informacijama i dalje cekamo tvoje izvjestaje (ti si SADA nase, oci, u Zenici)user posted image !!

Lamija 07.08.2002god
Fatih 07.02.2006god
Ambera 12.08.2008god

(odgovor članu Dida79)
Neposredna veza do poruke: 304
18.11.2009 9:01:50   
Ex Yu
znanja nam netreba samo malo Bozije volje i sporske srece ... SRETNO i svi cekamo SP ... izvjestaje iz Zenice zeljno ocekujemo ... vjerujem da je atmosfera luda

Danijal 09.06.2009

(odgovor članu remzy)
Neposredna veza do poruke: 305
18.11.2009 9:03:00   
Schecherlemica
Joj sto je mene trema uhvatila...
Tacno mi se zeludac prevrce. user posted image
Drzimo fige nasim momcima i molimo dragog Boga za makar malo srece!!!
Nad nama Nebo ima da gori!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
aBd...

Aman, Sunce naseg Neba 21.12.2009.

(odgovor članu remzy)
Neposredna veza do poruke: 306
18.11.2009 9:42:10   
Hocu bebu
Uh, opet nervoza, nek vam dragi Bog bude na pomoci!
user posted image user posted image user posted image user posted image Hajmo Bosno!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ti si zelja iza koje druge zelje nema

(odgovor članu Schecherlemica)
Neposredna veza do poruke: 307
18.11.2009 9:43:00   
tea lana
JOJ i ja sam nervozna kao passsssssssssssssssss

(odgovor članu Hocu bebu)
Neposredna veza do poruke: 308
18.11.2009 9:44:28   
sheri
evo i mene iz ZEuser posted image
sinoc je bio super vatromet oko pola 11 mislim. bas fino!
a navijaci su trubili na Kamberovica poljuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
ja bih sad tako rado na kaficu u carsiju, da vidim to ludilo, sarenilo, ali me strah sa bebacom da se ne prepadne ili sta drugo. ali nadam se da ce veceras biti totalno looodilo, u najpozitivnijem smislu. p.s. i mi imamo zastavicu, koju je Nora od prosle utakmice u Ze naucila ii cuvati u ruciuser posted image user posted image user posted image

Nora-21.06.2009. :)

(odgovor članu Schecherlemica)
Neposredna veza do poruke: 309
18.11.2009 10:22:18   
Niobe
user posted image user posted image user posted image Bosno igraj, čudo nek se desi, uz tebe smo, pobjedu donesi..user posted image user posted image user posted image

♥ Masterpiece - 03.09.2009.♥
Ako već tučete decu, tucite ih bez razloga, jer su svi drugi razlozi gluplji.

(odgovor članu sheri)
Neposredna veza do poruke: 310
18.11.2009 10:29:42   
Nunichi
http://www.youtube.com/watch?v=jCi1ytdpLpg&feature=related

user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Niobe)
Neposredna veza do poruke: 311
18.11.2009 10:32:58   
Private
Zamislite samo bruku Portugala da ih pobjedi reprezentacija BiH,a iskreno se nadam da hoce.Smatraju izgleda da mi to nemozemo.Neku noc sam razgovarala sa prijateljima koji su u Njemackoj,na nekoj njihovoj TV 3 ili 4 puta su prenosili utakmicu sa Portugalom.U Hrvatskoj na jednom portalu 75 % ljudi navija za nas,a HRT 2 je prenosio utakmicu iz Lisabona,a prenosi i revans iz Zenice.Svaka ima castuser posted image  

(odgovor članu Niobe)
Neposredna veza do poruke: 312
18.11.2009 11:25:49   
Nedi
"Načelnik općine Zenica g. Husejin Smajlović poziva sve prave i privredne subjekte da na svoje prostore stave zastave i obilježja BiH da na taj način podržimo reprezentaciju." Zastave su svuda po gradu, upravo sam se vratila sa vožnje kroz grad i vani je LUDNICA.

Nama je radno vrijeme skraćeno do 14:00 sati.

PS. Postavljanje slike mi ne ide nikako pokušati ću kasnije da vam dočaram atmosferu od sinoć

24.12.2007.
24.o9.2013.

(odgovor članu Private)
Neposredna veza do poruke: 313
18.11.2009 12:59:15   
Anoniman
jeste li vidjele na index.hr pozadinu...e svaka im castuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Nedi)
  Neposredna veza do poruke: 314
18.11.2009 12:59:40   
Nedi
http://img10.imageshack.us/g/18112009y.jpg/

Uspavljivanje portugalaca jutros u sitne sateuser posted image user posted image user posted image , slike su slikane na parkingu ispred hotela Zenica.

Orginalna ideja, bravo za Zeničke bajkere user posted image

Haaajmo Bosno, Bosno, Bosno hajmo Hercegovimouser posted image

24.12.2007.
24.o9.2013.

(odgovor članu Nedi)
Neposredna veza do poruke: 315
18.11.2009 13:35:09   
Anoniman
E kako bih voljela biti na tekmi veceras, idete li vi Zenicanke?

(odgovor članu Nedi)
  Neposredna veza do poruke: 316
18.11.2009 13:39:23   
Nedi
Idu mm i brat imali smo samo dvije karte, a i mama će ostati čuvati svog dječaka. Mi ćemo navijati ispred TV-a

"Dlanovi neka se ne štede, navijačka pjesma neka krene Bosne i Hercegovineee, alealeale Igraj Bosno ne daj se, igraj svi smo uz tebe aalealeale"

24.12.2007.
24.o9.2013.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 317
18.11.2009 13:39:45   
sheri
ja sam to redovno pohodila, ali veceras nece Nora da ide pa ni jauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . a voljela bihuser posted image user posted image user posted image
kaze mi seka maloprije da je u gradu totalno loooooodilouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Nora-21.06.2009. :)

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 318
18.11.2009 13:48:48   
Niobe
kuku, jesam nervozna

(odgovor članu sheri)
Neposredna veza do poruke: 319
18.11.2009 13:54:22   
veeseelaa
Niobe ovaj mm opet janje okreće, ja cirkusauser posted image user posted image user posted image
opet će biti janjetina na stolu, piletina pored njega a kući medo brundouser posted image user posted image user posted image

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

(odgovor članu Niobe)
Neposredna veza do poruke: 320
18.11.2009 13:58:35   
Niobe
IZVORNA PORUKA: veeseelaa

Niobe ovaj mm opet janje okreće, ja cirkusauser posted image user posted image user posted image
opet će biti janjetina na stolu, piletina pored njega a kući medo brundouser posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image
trebamo se vala i mi organizovat, sad su kuce prazne, muzevi vam idu neĐe gledat utakmice, mog ionako nema(user posted image user posted image ), pa gledat utakmicu kod neke, usput se moze ukomponovat i sto za šesnestero user posted image

(odgovor članu veeseelaa)
Neposredna veza do poruke: 321
18.11.2009 13:59:26   
veeseelaa
user posted image user posted image  vala baš

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

(odgovor članu Niobe)
Neposredna veza do poruke: 322
18.11.2009 14:06:58   
new mama
http://www.youtube.com/watch?v=VVwF7YRJiEg
SRETNOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

< Poruku je uredio new mama -- 18.11.2009 14:07:32 >

A&V ~moje sve na svijetu ~

(odgovor članu veeseelaa)
Neposredna veza do poruke: 323
18.11.2009 14:12:08   
lely

IZVORNA PORUKA: Niobe

kuku, jesam nervozna

user posted image user posted image

(odgovor članu Niobe)
Neposredna veza do poruke: 324
18.11.2009 14:59:15   
Nunichi
Evo i tajina puslica navija danas. user posted image user posted image

user posted image

(odgovor članu lely)
Neposredna veza do poruke: 325
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  11 12 [13] 14 15   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  11 12 [13] 14 15   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Da li su vam menstruacije bolne?
пеперутка16

U poslednje vreme imam toliko bolne menstruacije da se i onesvestim..hitno je, dala mi je injekciju i to je to..I sad kad starim kako starim. Imam 29 godina, nisam se jos porodila itd.

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *