|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  6 7 [8] 9 10   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: sto za cetvoro
13.11.2009 23:31:37   
mamine oci

IZVORNA PORUKA: Amrino RR

Nemam vremena da sad sve citam...ali evo prijavljujem se i ja! user posted image user posted image user posted image
Svidja mi se ideja praaaaavo user posted image .
Moze neki spisak da vidimo ko ce se sve "igrati"?

Amrino evo ja u ponedjeljak imam prijavljene gosce znaci ja sam domacin za mjesec novembar,skvo se prijavila za decembar,AmelaRr za januar,pa ti bujrum gdje ti pase evo ako ti pase ja te pozivam....

Haris 28.10.1999
Fatih 25.01.2008
Iman 13.01.2013

(odgovor članu Amrino)
Neposredna veza do poruke: 176
13.11.2009 23:32:57   
mamine oci

IZVORNA PORUKA: škorpija

Bože dragi tri dana gledam da stalno trčite na ovu temu i kontam pa jesu li poludjele, šta koga briga gdje ima kupiti sto za četvoro, kad ono user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image dobar naslov auser posted image ,nije sve ko sto izgledauser posted image

Haris 28.10.1999
Fatih 25.01.2008
Iman 13.01.2013

(odgovor članu škorpija)
Neposredna veza do poruke: 177
13.11.2009 23:35:34   
Ilhana RR
Don't judge the book by its cover!!! ;)

~~~ Living the dream ~~~

* Lamija 6 maj 2008
* Vedad 20 decembar 2014

(odgovor članu mamine oci)
Neposredna veza do poruke: 178
13.11.2009 23:36:29   
Amrino
A sta...znaci samo jedno sijelo mjesecno?
Drage moje- da se ja ne porodim dok ne dodje reda na mene user posted image user posted image user posted image ?!

Polaznica obuke o dojenju
HAMZA
29.12.2007
IMRAN
03.03.2010

(odgovor članu Ilhana RR)
Neposredna veza do poruke: 179
13.11.2009 23:36:50   
Mirkica
IZVORNA PORUKA: mamine oci

IZVORNA PORUKA: škorpija

Bože dragi tri dana gledam da stalno trčite na ovu temu i kontam pa jesu li poludjele, šta koga briga gdje ima kupiti sto za četvoro, kad ono user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image dobar naslov auser posted image ,nije sve ko sto izgledauser posted image

hahhaah i ja sam pomislila da se radi o stolu za cetvero gdje se ima kupiti :))))
tema je super

Uspavala sam te duboko ispod grudi , al srce blizu je pa te stalno budi a kad odu svi pa pomisle da dremam , ja oci otvorim da vidim koga nemam , za kraj, za kraj.

BA 13.12.2008

Neposredna veza do poruke: 180
13.11.2009 23:39:58   
Amelaa RR

Drage moje- da se ja ne porodim dok ne dodje reda na mene user posted image user posted image user posted image ?!

Hajde bujrum mlada za koji sto ti dolazis :)user posted image

1. ICSI Bahceci-Sarajevo
22.07.2013pocetak bockanja
04.11.2013 Beta 1:(
2. ICSI Bahceci-Sarajevo
26.06.2015 - Beta 73-80 biohem
3. 17.11.2015 Beta 0,1
4. 30.09.2016 Beta pozitivna
10.11.2016 Spontan
5. 2018 FETBahceci Beta pozitivna

(odgovor članu Amrino)
Neposredna veza do poruke: 181
13.11.2009 23:40:11   
Visnja RR
Ja zaista mislim da bi trebalo da bude sto za cetvero...a ne vise i ne one koje nece kuhati vec samo jesti...
poenta je u tome da se pokazu prave kuharice a ne gurmanke...
nemamo sve afinitet za kuhanje pa zato treba nagraditi one koje imaju...
a npr da igra traje dva mjeseca... i da se na kraju pobjednica zaista nagradi...
ako to bude vise od 4 onda se gubi takmicarski duh a pogotovo ako budu one koje ce jesti a nece kuhati ( ko im /nam je kriv stop nismo vjeste u tome)...

Asja = duša duše moje :)
03.04.`08

Neposredna veza do poruke: 182
13.11.2009 23:41:46   
mamine oci

kod mene u ponedjljak a ostale kako se dogovorimo tog dana na rucku sto moze znaciti da bude i svaki dan ili vikend sve stvar dogovora,ako ozes bujru u ponedjeljak...

Haris 28.10.1999
Fatih 25.01.2008
Iman 13.01.2013

(odgovor članu Amrino)
Neposredna veza do poruke: 183
13.11.2009 23:43:35   
mamine oci

IZVORNA PORUKA: Visnja RR

Ja zaista mislim da bi trebalo da bude sto za cetvero...a ne vise i ne one koje nece kuhati vec samo jesti...
a npr da igra traje dva mjeseca... i da se na kraju pobjednica zaista nagradi...
ako to bude vise od 4 onda se gubi takmicarski duh a pogotovo ako budu one koje ce jesti a nece kuhati ( ko im /nam je kriv stop nismo vjeste u tome)...

upravo tako to svo vrijeme pokusavam obijasnit ali izgleda neznam tako strucno kao ti hvala Visnjauser posted image

Haris 28.10.1999
Fatih 25.01.2008
Iman 13.01.2013

(odgovor članu Visnja RR)
Neposredna veza do poruke: 184
13.11.2009 23:44:24   
Amelaa RR

Moze i ova varijanta user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

1. ICSI Bahceci-Sarajevo
22.07.2013pocetak bockanja
04.11.2013 Beta 1:(
2. ICSI Bahceci-Sarajevo
26.06.2015 - Beta 73-80 biohem
3. 17.11.2015 Beta 0,1
4. 30.09.2016 Beta pozitivna
10.11.2016 Spontan
5. 2018 FETBahceci Beta pozitivna

Neposredna veza do poruke: 185
13.11.2009 23:46:12   
mamine oci
Kod mene ponedjeljak u 17h
domacin: mamine oci
gosti:skvo
juni
Visnja RR (ocekujem da potvrdis dolazak)
a za ostalo posaljem vampp adresa br.tel.Ok?

Haris 28.10.1999
Fatih 25.01.2008
Iman 13.01.2013

Neposredna veza do poruke: 186
13.11.2009 23:49:18   
Amrino
Pa najbolje je da se onda drzimo "pravila". Eto onda imamo ekipu za slijedecu sedmicu!
Ja se prijavljujem za onu "tamo"...Ko ce jos?! user posted image user posted image user posted image

HAMZA
29.12.2007
IMRAN
03.03.2010

Neposredna veza do poruke: 187
13.11.2009 23:51:54   
mamine oci

Pa najbolje je da se onda drzimo "pravila". Eto onda imamo ekipu za slijedecu sedmicu!
Ja se prijavljujem za onu "tamo"...Ko ce jos?! user posted image user posted image user posted image

samo bi bilo dobro da nebudi iste osobe kod svih jer je bolje da svi ucestvujemo moje misljenje sto neznaci da se morate slozit recimo ova ekipa kod mene,druga kod tebe i tako redom i zaisa je dovoljno cetiri jer tako mozes da popricas druzis se i posvetis gostu...

Haris 28.10.1999
Fatih 25.01.2008
Iman 13.01.2013

(odgovor članu Amrino)
Neposredna veza do poruke: 188
14.11.2009 0:01:20   
Amrino
Pa naravno- to sam i mislila kada sam rekla "pravila"...jer u emisiji "sto za 4" je tako...svake sedmice novi takmicari.
user posted image user posted image user posted image

HAMZA
29.12.2007
IMRAN
03.03.2010

Neposredna veza do poruke: 189
14.11.2009 0:08:24   
mamine oci

Pa naravno- to sam i mislila kada sam rekla "pravila"...jer u emisiji "sto za 4" je tako...svake sedmice novi takmicari.
user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image

Haris 28.10.1999
Fatih 25.01.2008
Iman 13.01.2013

(odgovor članu Amrino)
Neposredna veza do poruke: 190
14.11.2009 0:13:07   
Hanady RR
Ma ideja vam je super ...ja bih rado u njoj učestvovala mislim kuhala za vas jer kuhanje baš volim ali zaista moje slobodno vrijeme ili vrijeme koje posvećujem za kuhanje je uveliko smanjeno sa mojoj dječicom i baš nezavidnim smjenama rada moga mm. Tako da u ovoj igri mogu učestvovati kad mi djeca krenu u školi user posted image user posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

Neposredna veza do poruke: 191
14.11.2009 0:31:21   
Visnja RR
mamine oci ja sam ti kuharica jako losa...pa jel rekoh da Nagib, Hodzic, Magarac i ostali zive od mene user posted image
ja cu svoje mjesto rado ustupiti nekoj vrsnoj kuharici...a kad sve prodje mozemo orgaznivati nagradni rucak za pobjednicu gdje ce svaka ponijeti nesto za njam njam...

Asja = duša duše moje :)
03.04.`08

(odgovor članu Hanady RR)
Neposredna veza do poruke: 192
14.11.2009 0:40:39   
remzy
joj drage moje vi ste se ovdje pravo raspisale!!!

e ovako
kao sto sam vec napisala ideja je odlicna!!!
a sto se tice MENE kao kandidata za takmicenje ,ja bih tako rado voljela da ucestvujem u svemu ovome,ali....
ipak postoji ovo ali...,i da ga malo razjasnim-posto mi je stan u potpunom rasulu (baustela)user posted image ,vec jedno duze vrijeme i tako ce da bude skoro do nove godine ,ja nikako neznam kako da ucestvujem u ovome "projektu"!!!
mislila sam da se prijavim kod mamine oci ,jer zena stvarno dobro kuha ,provjerenouser posted image ,ali nemogu da se pridrzavam pravila,jer sam vec navela ali,pa zbog toga se nadam da ce ovaj projekat da traje i iza nove godine ,gdje bih mogla i ja da se prijavim kao takmicarka,a do tada mogu samo da vas pratim i da vam se divim ,jer vjerujem da ste SVE odlicne kuhariceuser posted image

Lamija 07.08.2002god
Fatih 07.02.2006god
Ambera 12.08.2008god

Neposredna veza do poruke: 193
14.11.2009 2:17:56   
Anoniman
E pa ne moze se covjek ni igrati, odmah neko pokvari user posted image , znaci nema komisije user posted image , dobro onda, a skvo ce ipak odluciti hoce li zvati i ove sto ne kuhaju (skvo duso losa mi  je krvna slika pravouser posted image )

(odgovor članu remzy)
  Neposredna veza do poruke: 194
14.11.2009 9:31:12   
mamine oci

mamine oci ja sam ti kuharica jako losa...pa jel rekoh da Nagib, Hodzic, Magarac i ostali zive od mene user posted image
ja cu svoje mjesto rado ustupiti nekoj vrsnoj kuharici...a kad sve prodje mozemo orgaznivati nagradni rucak za pobjednicu gdje ce svaka ponijeti nesto za njam njam...

Visnja kad budes dolazila kod mene neces kuhati nego samo kao gost na rucak,a ako bi se ko tebe dolazilo onda ti kuhas za nas tri,znaci ko je domacin kuha za tri gosta,posto nisi sigurna u svoje kulinarstvouser posted image ja pozivam fatimicu09 da se javi ili vec cetvrtog kandidata javite se jer i dalje je moj sto za cetvoro ima tri sigurna gandidata i buduce domacine....

Haris 28.10.1999
Fatih 25.01.2008
Iman 13.01.2013

Neposredna veza do poruke: 195
14.11.2009 9:48:10   
mamine oci
zene javljaj te se ne samo Saraajevo nego i zene iz Zenice,Mostara,Tuzle,Gorazde, itd...organizuj te se mozda neka nauci nesto novo nesto iz Italijanske,Kineske,Turske,Meksicke,tradicijonalno Bosanske i druge kuhnje razne recepte,cilj je zaista druzenje...

Haris 28.10.1999
Fatih 25.01.2008
Iman 13.01.2013

Neposredna veza do poruke: 196
14.11.2009 9:50:18   
mamine oci

IZVORNA PORUKA: sahara

E pa ne moze se covjek ni igrati, odmah neko pokvari user posted image , znaci nema komisije user posted image , dobro onda, a skvo ce ipak odluciti hoce li zvati i ove sto ne kuhaju (skvo duso losa mi  je krvna slika pravouser posted image )

mozes ti u komisiju a kad dodje red na tebe da kuhas ti nama po jednu gotovu picuuser posted image i sta vazno je ucestvovati,nemora svako da zna da kuhauser posted image

Haris 28.10.1999
Fatih 25.01.2008
Iman 13.01.2013

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 197
14.11.2009 9:54:27   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: mamine oci

IZVORNA PORUKA: sahara

mozes ti u komisiju a kad dodje red na tebe da kuhas ti nama po jednu gotovu picuuser posted image i sta vazno je ucestvovati,nemora svako da zna da kuhauser posted image

Hvala, ma iskreno znam ja kuhati,ili bolje receno znala samuser posted image , sad sve nesto nabrzinu, kuhaju nam majke i donesu user posted image , ali ja sam slaba sad sa organizacijom otkako se Ajna rodila, zato necu da obecavam nista, a ako nista bodricu vas, gledam i ja OBN, nije losa emisijauser posted image

Neposredna veza do poruke: 198
14.11.2009 9:58:31   
veeseelaa
ovo nešto kilavo ide, gdje su kandidati????

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 199
14.11.2009 10:01:58   
mamine oci

IZVORNA PORUKA: veeseelaa

ovo nešto kilavo ide, gdje su kandidati????

ima ima kandidata nego rezervisu neke druge termine:ima za kuvanje su se javile juni,skvo,maida RR,Amela RR Amrino RR, ostale bi da ruckaju a ne da kuhajuuser posted image za pocetak dovoljnouser posted image

Haris 28.10.1999
Fatih 25.01.2008
Iman 13.01.2013

(odgovor članu veeseelaa)
Neposredna veza do poruke: 200
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  6 7 [8] 9 10   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  6 7 [8] 9 10   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *