Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Zgode i nezgode iz spavaće sobe 26.10.2009 23:58:32
Anoniman
IZVORNA PORUKA: reallove
ma drage pricvrstite te krevete da vidite kod nas "stijena"
a ima i drugih nezgoda koje se ne odnose na rasturanje kreveta
Ja sam jednom davno bila u Budimpešti i dopadne mi se recepcionar i nakon malo muvanja dovedem ga u sobu.... sva je raja u međuvremenu skužila da sam se s njim smuvala. To veče mi pukne lavabo u kupatilu, ma totalno smo ga izvalili iz zida. Bilo je jako kasno a voda je šikljala na sve strane tako da smo morali alarmirati upravu hotela da sanira kvar inače sve ode u pm. Recepcionara sam poslala doma da ga ne bi uhvatili kod mene u sobi, majstor je zavrnuo slavine ali sva raja s kojom sam bila u hotelu na seminaru je čula za ovaj blam i obzirom da je sutra bio zadnji dan seminara kao trebali smo iznijeti eventualno primjedne, sugestije kako bi naredni seminar bio uspješniji i svi su naravno tražili ČVRŠĆE LAVABOE e kad nisam u zemlju propala, na svakom papiru koji je predat piše navedeno a organizatori seminara su popadali od smijeha jer se već čulo za moje nestašluke
RE: Zgode i nezgode iz spavaće sobe 27.10.2009 0:05:57
reallove
IZVORNA PORUKA: vodolija
kod nas je kriza,krevet škripi budimo dijete a ispod nas žive gazda i gazdarica,kad smo doselili pitamo smetal im Hanino skakanje kažu ne cuje se ona nego vi
RE: Zgode i nezgode iz spavaće sobe 27.10.2009 9:49:31
Dida79
e sad mi pade napamet jednom dok smo zivili sa svekrom i svekrvom u njihovom stanu mm uhvatio svekra u pilanu kako on hrce kako ga cuju na ulicu a jadan cojek vise mu doslo preko glave te ce on njemu ma slusaj ti kada ti i tvoja zena pocnete "hrkati" ja ne da nisam u stanju spavati nego mi dodje da poludim od vas dvoje i vaseg skripanja ja sam u tom trenutku sudje prala ma doslo mi bilo zemljo otvori se da propadnem
RE: Zgode i nezgode iz spavaće sobe 29.10.2009 13:45:26
libra
Ja i mm smo prije 4 godine kupili novi krevet. A taj se krevet na jednoj stranici slomio i ona nogica što je na sredini kreveta se slomila. Ja počela da se žalim sestri kako nam se slomio krevet, a ona meni u smehu pa šta li smo mi tolko radili. I sada ne smem da se žalim na slab kvalitet jer svi to okrenu na seks.
RE: Zgode i nezgode iz spavaće sobe 9.11.2009 23:56:59
acudesa
IZVORNA PORUKA: Anoniman
evo sad ne mogu da se sjetim puno stvari... znam da smo se jednom sexali kod moje sestre u stanu a taj kauc gdje smo spavali skripao je na svaki pokret, ipak bilo je uzbudljivo! To su bila vremena... znam da smo se jednom sexali na radijatoru , al je to dobroooooooo bila je jedna zgoda u camcu kad smo se zanijeli pa nas more odnijelo! Onaj moj se nekad toliko zanese da me svu zgnjeci i ne mogu da disem! Jednom smo se sexali i komsinica ispod nas pitala MM kakve smo mi stvari sinoc razmijestali ili smo krecili????
nemam sestru, ovej eliminišem lahko..idem dalje ali, ko ima sestru i blizu more? a, da...al nejse
< Poruku je uredio acudesa -- 9.11.2009 23:57:45 >
RE: Zgode i nezgode iz spavaće sobe 9.11.2009 23:58:12
reallove
Ja sam jednom davno bila u Budimpešti i dopadne mi se recepcionar i nakon malo muvanja dovedem ga u sobu.... sva je raja u međuvremenu skužila da sam se s njim smuvala. To veče mi pukne lavabo u kupatilu, ma totalno smo ga izvalili iz zida. Bilo je jako kasno a voda je šikljala na sve strane tako da smo morali alarmirati upravu hotela da sanira kvar inače sve ode u pm. Recepcionara sam poslala doma da ga ne bi uhvatili kod mene u sobi, majstor je zavrnuo slavine ali sva raja s kojom sam bila u hotelu na seminaru je čula za ovaj blam i obzirom da je sutra bio zadnji dan seminara kao trebali smo iznijeti eventualno primjedne, sugestije kako bi naredni seminar bio uspješniji i svi su naravno tražili ČVRŠĆE LAVABOE e kad nisam u zemlju propala, na svakom papiru koji je predat piše navedeno a organizatori seminara su popadali od smijeha jer se već čulo za moje nestašluke
RE: Zgode i nezgode iz spavaće sobe 9.11.2009 23:59:58
acudesa
nikad ni u Budimpešti, dalje ..........I will kill myself
RE: Zgode i nezgode iz spavaće sobe 10.11.2009 0:28:32
milenium
IZVORNA PORUKA: acudesa
evo sad ne mogu da se sjetim puno stvari... znam da smo se jednom sexali kod moje sestre u stanu a taj kauc gdje smo spavali skripao je na svaki pokret, ipak bilo je uzbudljivo! To su bila vremena... znam da smo se jednom sexali na radijatoru , al je to dobroooooooo bila je jedna zgoda u camcu kad smo se zanijeli pa nas more odnijelo! Onaj moj se nekad toliko zanese da me svu zgnjeci i ne mogu da disem! Jednom smo se sexali i komsinica ispod nas pitala MM kakve smo mi stvari sinoc razmijestali ili smo krecili????
nemam sestru, ovej eliminišem lahko..idem dalje ali, ko ima sestru i blizu more? a, da...al nejse