Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Kupili smo u TL novu AS, napokon! Bebe Confort Iseos TT. I prezadovoljni smo, a ja sam presretna. Ova crvena koju smo kupili je snizena sa 370 na 250 maraka! Samo radi boje.
A prije smo koristili HAUK sjedalicu, i super nam je sluzila. Tj. drago mi je sto nikada nismo otkrili koliko je dobra. Kostala je cini mi se130KM u TL.
< Poruku je uredio Adana -- 16.10.2009 22:29:01 >
Pozdrav svima. Ima li neko ko prodaje maxi cosi priori (xp ili sps) autosjedalicu, grupa I, od 9 do 18 kg, noviju, dobro očuvanu? I zna li neko koje su AS u TL u Tuzli na sniženju, sa kojom cijenom? Informacije mi trebaju hitno! Hvala unaprijed...
Pozdrav svima. Ima li neko ko prodaje maxi cosi priori (xp ili sps) autosjedalicu, grupa I, od 9 do 18 kg, noviju, dobro očuvanu? I zna li neko koje su AS u TL u Tuzli na sniženju, sa kojom cijenom? Informacije mi trebaju hitno! Hvala unaprijed...
Nadela, imam jedno pitanje, zanima me može li moja Lajla u onu sjedalicu, što što nije baš ono za bebe do 18 kd, ona je prešla ovu što imamo buby do 18 kg, i mislimo joj uzeti onu što ide ma, znaš valjda na šta mislim.
Kakva je ova buby marka, mislim ipak si ti žena od struke po tom pitanju.
Nadela, imam jedno pitanje, zanima me može li moja Lajla u onu sjedalicu, što što nije baš ono za bebe do 18 kd, ona je prešla ovu što imamo buby do 18 kg, i mislimo joj uzeti onu što ide ma, znaš valjda na šta mislim.
Kakva je ova buby marka, mislim ipak si ti žena od struke po tom pitanju.
Bubu je Magmina marka i proizvode se u Kini (a vidjela si šta je bilo sa hodalicom) od skora su dobili certifikat. Koliko je Lajla teška i visoka?
Nisam je odavno ni vagala, a ni mjerila. Ali, odjeću nosi 110-116 ovisno od modela, a mislim da ima sigurno19,20 KG.
A, ne skontah za buby jesu li ok ili ne, a toza hodalicu zaista ne bih komentarisala. Da ne dužim na ovoj temi oko hodalice.
Nisam htjela o hodalici ali za njih nema nikakvih testova i jako su jeftine pa sad. Lajla bi morala u AS grupe II/III pogledaj malo ovdje šta se nudi i ocjene pa odluči(mislim da bi bilo dobro da je sa naslonom i da se može nageti za spavanje)
ej imam i ja pitanjce Triplemama, ako moze... Gledam po ovim ocjenama ADAC-a Maxi cosi i Roemer su najbojli, a ima ova jedna u TL katalogu Bebe Confort Axsiss (tako nesto). Uglavnom ona se okrece za 90 stepeni, ono prema vratima, dok stavis dijete, pa se onda vrati u normalan polozaj. Govorim o AS 9-18 kg. Dobila je nagrade za taj fazon okretanja, ali ne vidim neke ocjene sigurnosti. Jeste li imali priliku vidjeti ili testirati tu sjedalicu? Moze li taj mehanizam okretanja uticati na sigurnost, sta mislis???
ej imam i ja pitanjce Triplemama, ako moze... Gledam po ovim ocjenama ADAC-a Maxi cosi i Roemer su najbojli, a ima ova jedna u TL katalogu Bebe Confort Axsiss (tako nesto). Uglavnom ona se okrece za 90 stepeni, ono prema vratima, dok stavis dijete, pa se onda vrati u normalan polozaj. Govorim o AS 9-18 kg. Dobila je nagrade za taj fazon okretanja, ali ne vidim neke ocjene sigurnosti. Jeste li imali priliku vidjeti ili testirati tu sjedalicu? Moze li taj mehanizam okretanja uticati na sigurnost, sta mislis???
u testu ne piše da okretanje uzrokuje neke probleme kod sigurnosti ali piše da je prosječno prošla u frontalnom i bočnom testu sudara i da mu je naslon nizak za višu djecu. Uglavnom dobila je ocjenu OSREDNJE
Od rođenja bebama je potrebna ljubav i pažnja, a njihovim ro
Anketa
Da li su vam menstruacije bolne? пеперутка16
U poslednje vreme imam toliko bolne menstruacije da se i onesvestim..hitno je, dala mi je injekciju i to je to..I sad kad starim kako starim. Imam 29 godina, nisam se jos porodila itd.