|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  233 234 [235] 236 237   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe 2009
23.10.2009 18:13:38   
mnn

Dawud evo spava od 3 sata,zato če večeras vjerovatno da bude dernek!!!user posted image
[/quote]

moj je danas spavao dva sata i sad je nanao po pola sata.upravo se probudio.samo da po noči nana jer več par dana od zubiju ne spavamo pa sam koma.nema šanse da zaspe kako treba.spava 1,5h pa se probudi traži jesti pa piti nekad kroz noč traži po tri puta da jede i sve pojede.bili jučer kod pedijatrice jer je plakao jako muče ga zubiči rekla je dva zuba su mi izašla a izgleda da se treči sprema.uf poludila sam od svega i još je danas pao mm iz ljulje doka sam ja bila u dučanu.plakala sam ..jedva sam se smirila.neznam više što sam izbrojala.pa kako ti je pao..kaže pa odjednom se našao na podu okrenut prema nosu...ispipala sam ga ne plače ništa ga ne boli ali ču ga pratiti ako vidim promjene u ponašanju odmah kreče kod doktora.
zaboravila napisati da ga je vagala i da ima 8400kg...a ja ga vagala doma na digitalnoj vagi i ima 9kg e sada po njoj je malo mršav...a meni baš izgleda debelasto sva mu je roba mala bodiče nosi 86...a trenirke donji dio 80 jer mu je sve usko..pelene broj 4 su mu male pa ču morati veče kupiti.kaže trebao bi imati oko9kg ...koja je vaga točna moja ili njihova iz 41 jer je sva rasklimanauser posted image

sretan rodjendan svim bebamauser posted image user posted image

< Poruku je uredio mnn -- 23.10.2009 18:17:56 >

alex ima 4 godine 2.5.2009
stize nam druga beba :)

(odgovor članu dady)
Neposredna veza do poruke: 5851
23.10.2009 18:18:06   
marinčii
mnn čestitamo zubiće...a duša mala draga..ma jaka su naša dječica ne brini se ti vidit ćeš da će to sve super proć bez ikakvi posljedica

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.
Danas je,možda više nego ikad prije,istina da će način na koji se ponašamo prema djeci odrediti budućnost svijeta!

(odgovor članu mnn)
Neposredna veza do poruke: 5852
23.10.2009 18:19:53   
mnn
marinči nadam se, hvala puno na podršci.user posted image  baš sam se prepala, kako ga je to pazio uf napala sam ga možda i previše ali nisam mogla više jer sam se jako uplašila...

kako je maleni Matej?

alex ima 4 godine 2.5.2009
stize nam druga beba :)

(odgovor članu marinčii)
Neposredna veza do poruke: 5853
23.10.2009 18:34:14   
marinčii
a evo nešto cijeli dan kmeči i neće da spava i sve trpa u usta počeli su ga zubići mučiti..joj ko će to izdržati

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.
Danas je,možda više nego ikad prije,istina da će način na koji se ponašamo prema djeci odrediti budućnost svijeta!

(odgovor članu mnn)
Neposredna veza do poruke: 5854
23.10.2009 19:21:14   
Ex Yu
vece zene ja i raspolozenje smo se skroz posvadjali juce i danas nisam nikako dobre volje
bebac je dobar al nervozan pomalo pogotovo pred spavanje ludnica al sve u svemu ok je

dady jel ti spomenu da svog stavljas u hodalicu?

Danijal 09.06.2009

(odgovor članu marinčii)
Neposredna veza do poruke: 5855
23.10.2009 19:41:25   
mojbebac
izgleda da su sve bebe odlucile da danas budu nervozne, ja ne znam sta je ovo bilo, ali anja od jutros od kad se probudila nije vise zaspala..... valjda nesto naislo.....
sad smo se okupale, jele, i mislim da je konacno zaspala, i iskreno se nadam da ce spavati, jer mama veceras izlazi user posted image , po prvi put, od kako sam se porodila, ono pravo, sa drugaricama, pa se nadam da ce dusa moja  biti dobra .....  zelim vam svima mirnu i ugodnu noc!!!!

mamina i tatina princeza stigla na svijet 14.05.2009

Nas mali princ stigao 07.10.2015. 54cm,4300 gr

(odgovor članu Ex Yu)
Neposredna veza do poruke: 5856
23.10.2009 19:44:50   
marinčii
mojbebac evo i matej je prikunjo valjda će napokon zaspatjer sam ja mrtva umorna..dobar provod ti želim s prijateljicama..uživajte

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.

(odgovor članu mojbebac)
Neposredna veza do poruke: 5857
23.10.2009 19:49:24   
_melina_
pozdrav mame sta ima kod vas i kako slusaju vase bebe...user posted image
moj bebač je cijeli dan budan i cijelu noc..nece da spava..samo visi po meni i hoce da mu se prica... nije nervozan nego samo naspavan i razmažen koliko se meni cini...

Nase Malo Sunce 1.10.2009.

(odgovor članu marinčii)
Neposredna veza do poruke: 5858
23.10.2009 19:50:25   
reallove
i emin je danas posebno nervozan,na rukama je cijeli dan,spava samo po 15-20 min i to je sve,nadam se da ce veceras biti bolji,da ce spavati jer je mama strasno umornauser posted image user posted image

"Majke se rađaju u istom trenutku kada i djeca. Ona prije toga nije postojala. Žena je postojala, ali majka, nikad. Majka je nešto potpuno novo"

Mamino sunce Ameen

11.08.2009. <3

(odgovor članu marinčii)
Neposredna veza do poruke: 5859
23.10.2009 19:56:06   
kasper
pozdrav mamice kako su vam bebice??
ja cu veceras dernek imati sin mi spava od 5 i nemisli se izgleda jos buditi user posted image

**** ĐorĐe-26.08.2009.****
****31.08.2013.-dolazi nam nasa princeza****

(odgovor članu _melina_)
Neposredna veza do poruke: 5860
23.10.2009 20:06:02   
_melina_
IZVORNA PORUKA: kasper

pozdrav mamice kako su vam bebice??
ja cu veceras dernek imati sin mi spava od 5 i nemisli se izgleda jos buditi user posted image

neces jedina sigurno... moj niti spava danju niti hoce spvati nocu...jedan dan cijeli prespava a onda naredna dva dana dernecimo  s njim.. zapravo on derneci a mi padamo u nesvijet koliko smo umorni i pospani....user posted image

Nase Malo Sunce 1.10.2009.

(odgovor članu kasper)
Neposredna veza do poruke: 5861
23.10.2009 20:09:26   
marinčii
joj ja mislila moj zaspo kad on opet se probudio i evo opet sve ispočetka ja jedva stojim user posted image

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.

(odgovor članu _melina_)
Neposredna veza do poruke: 5862
23.10.2009 20:14:53   
kasper
ma izdrzte zene moje i moj je takav ponekad citav dan provede na mojim grudima nespava
ma anđeli nasi mali sve mi njima oprostimo cim se nasmijuuser posted image

**** ĐorĐe-26.08.2009.****
****31.08.2013.-dolazi nam nasa princeza****

(odgovor članu marinčii)
Neposredna veza do poruke: 5863
23.10.2009 21:00:26   
Aki Sa
Jest lakse kad covjek uvidi da nas ima jos takvih i da se to ne desava samo meni. Nas lome grcevi a zabranjen nam je plac jer smo dobili Herniju-kilu sa svega 19 dana (zavrsili na hirurgiji ali nismooperisani) tako da smo po cijele dane i noci na rukama.
Jucer primili prvu vakcinu pa vristimo i prezivljavamo te strahove
Pusa svim bebicama

Mali princ Kian stigao 01.09.09
Veliki princ Nur 19.09.04

(odgovor članu kasper)
Neposredna veza do poruke: 5864
23.10.2009 21:20:49   
marinčii
aki sa joj mogu zamisliti kako si umorna ali izdrži za svoga princa malenoga..pa otkud ta hernija tako ranouser posted image baš mi je žao al eto dobro je da nije moro to operisati

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.

(odgovor članu Aki Sa)
Neposredna veza do poruke: 5865
23.10.2009 21:26:20   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Aki Sa

Jest lakse kad covjek uvidi da nas ima jos takvih i da se to ne desava samo meni. Nas lome grcevi a zabranjen nam je plac jer smo dobili Herniju-kilu sa svega 19 dana (zavrsili na hirurgiji ali nismooperisani) tako da smo po cijele dane i noci na rukama.
Jucer primili prvu vakcinu pa vristimo i prezivljavamo te strahove
Pusa svim bebicama

To je i moj suprug imao kao beba

(odgovor članu Aki Sa)
  Neposredna veza do poruke: 5866
23.10.2009 21:30:23   
reallove
vidim nisam jedina koja se zali na nespavanjeuser posted image user posted image

"Majke se rađaju u istom trenutku kada i djeca. Ona prije toga nije postojala. Žena je postojala, ali majka, nikad. Majka je nešto potpuno novo"

Mamino sunce Ameen

11.08.2009. <3

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 5867
23.10.2009 21:52:02   
Aki Sa
Kazu stim se radja a ja opet dvojbim jer smo 17 dan zivota radi prehlade otisli kod vrsne privatne pedijatrice koja mu je uradila dreniranje nosa i toliko je plakao da su prve suze potekle, 24 sata nakon toga vec smo bili u bolnici jer je dijete plakalo i cenilo se a da mu nismo mogli naci niti jedan polozaj. Kila se ukljestila sto je najlosiji scenarij, hirurzi je uspjesno vrate bez operacije ali sad smo u iscekivanju i vjecitom strahu, uz to smo imali i produzenu laktacijsku zuticu ( billirubim ogroman ) pa smo i oko toga deverali., Nakon izlaska iz bolnice stariji brat nas prehladi pa smo i to predeverali ali ovaj put sa baby vac aspiratorom i prosli bez doktora
Inace beba napreduje jucerasnje vaganje pokazuje 2 kg u plusu a ja ko da sam prvorotka imam toliko nekih nedoumica da se sama sebi cujem. Od kud ucestali prolivi, ponekad u toku dana primjesa zelenkaste stolice, taj plac i grcenje

UHHHH da se radjaju sa 4 mjeseca bilo bi lakse a opet kad su skroz mali najsladzi su...

Mali princ Kian stigao 01.09.09
Veliki princ Nur 19.09.04

(odgovor članu reallove)
Neposredna veza do poruke: 5868
23.10.2009 22:13:37   
R&T@
Ja prva tri mjeseca života obje moje cure pamtim kao najstrašnije dane.
Ili sam ja paničarka ili su hormoni divljali.
Ali, hb, pa rastu. Ja volim djecu koja hodaju (mojih jedva 50 kg ne mogu izdržati nosanje) i kad pričaju (pa makar u mojoj kući sad nema ni sekund tišine)!
Želim da tvoj princ bude jak i zdrav, i da nema razloga ni za jednu suzicu. 

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

(odgovor članu Aki Sa)
Neposredna veza do poruke: 5869
23.10.2009 22:16:28   
Sonja
oj drage moje sto se ja ispati sa Adinomuser posted image
toliko se bio uznemirio da vise ni ja ni sveki nismo znale sta da radimo s njim...nista nije htio...ni jest ni spavat ni igrat se ni nosat...ma nista...
na kraju sam ga skinula golog...reko mozda mu je vruce i malo se poceo smijat pa onda opet jovo nanovo patnja ziva..
skoro sam pocela plakat...
ne znam sta da radim....bas ga bole ti zubici...joj boze...
nece da pije mlijeko nikako...valjda sto je vruceuser posted image
samo vovu i caj hladan hoce..
trpa rukice i neke zveke usta pa se uvredi..
ma ne znam vise ni sama kako da mu pomognemuser posted image user posted image user posted image
stvarno mi je tesko da ga gledam onakvog kad znam da ga boliuser posted image

koji gel ili kapi su dobre da mu kupim sutra u apoteci..
molim vas brz odgovor

Adin- 1.5. 2009
07:30h 3500g 55cm
pile moje pametno

Arian- 8.12.2011 - 29.03.2012 :(((
17:00h 4000g 55 cm
Smjesko moj uvijek ces biti moj ponos,moj borac i moja najveca ljubav

Darian 27.05.2013
16:40h 4150g 56cm
Nase sunce

(odgovor članu Aki Sa)
Neposredna veza do poruke: 5870
23.10.2009 22:17:51   
dady

IZVORNA PORUKA: Ex Yu

vece zene ja i raspolozenje smo se skroz posvadjali juce i danas nisam nikako dobre volje
bebac je dobar al nervozan pomalo pogotovo pred spavanje ludnica al sve u svemu ok je

dady jel ti spomenu da svog stavljas u hodalicu?

Stavljam ali je podignem skroz,tako da on faktički visi!!!user posted image A zadnji put kad smo bili kod dr ona mi je rekla da ga mogu stavljati na koljeno,tj. taj isti položaj ima u hodalici!!! Šta me briga ko šta kaže,ja sam se usrečila od kada je konzumiramo!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

DAWUD 20.06.2009.
Mrvica je postala mrvetina!!!
:)))))))))

ZEJD 07.11.2012.
Nova Mrvica :)))

(odgovor članu Ex Yu)
Neposredna veza do poruke: 5871
23.10.2009 22:23:27   
Anoniman
Sonja calgel i stalno mu masiraj desni...

(odgovor članu dady)
  Neposredna veza do poruke: 5872
23.10.2009 22:25:07   
R&T@
Sonja, ja sam starijoj mazala sa Genigel baby gelom. On je baš za hlađenje desni.
Mlađoj nisam, jer me zub iznenadio.
Za tu zubnu nervozu ima nekoliko "narodnih ":
1. prasa, onaj bijeli dio
2. zaleđeni komad hljeba
3. komad leda u čistoj pamučnoj peleni pa zavezan gumicom...
Pa ti vidi da li ti je nešto od ovog prihvatljivo.
U svakom slučaju nadam se da ce se brzo smiriti. Pusa

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

(odgovor članu Sonja)
Neposredna veza do poruke: 5873
23.10.2009 22:31:45   
R&T@
IZVORNA PORUKA: dady

Stavljam ali je podignem skroz,tako da on faktički visi!!!user posted image A zadnji put kad smo bili kod dr ona mi je rekla da ga mogu stavljati na koljeno,tj. taj isti položaj ima u hodalici!!! Šta me briga ko šta kaže,ja sam se usrečila od kada je konzumiramo!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Joj, draga, izvini ali mislim da je prerano. Ima toliko drugih načina da se odmoriš, npr. ležaljka na ljuljanje je divna stvar u tom periodu.
Pusa velika za tvog pašu i pozdrav tebi.

(odgovor članu dady)
Neposredna veza do poruke: 5874
23.10.2009 22:39:20   
dady
Ma sve smo probali,al on je naj sretniju u hodalici! Imamo i tu nosiljku i sve al je hodalica ,hodalica!!! A njemu je sada 4 mj,i ima 8 kg,i izgleda kao beba od 6 mj ,i valjda mu neče ništa biti!!!user posted image

Ljubi svoje cure!!!

DAWUD 20.06.2009.
Mrvica je postala mrvetina!!!
:)))))))))

ZEJD 07.11.2012.
Nova Mrvica :)))

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 5875
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  233 234 [235] 236 237   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  233 234 [235] 236 237   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *