|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  14 15 [16] 17 18   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: VICEVI
12.10.2009 21:09:13   
mamine oci

IZVORNA PORUKA: acudesa

nije ti ovo tema moje pjesme pa da moraš rimovatiuser posted image user posted image

sta ces to navika je cudouser posted image pa se veceras ponasam ludouser posted image

Haris 28.10.1999
Fatih 25.01.2008
Iman 13.01.2013

(odgovor članu acudesa)
Neposredna veza do poruke: 376
12.10.2009 21:10:48   
acudesa
IZVORNA PORUKA: mamine oci

IZVORNA PORUKA: acudesa

nije ti ovo tema moje pjesme pa da moraš rimovatiuser posted image user posted image

sta ces to navika je cudouser posted image pa se veceras ponasam ludouser posted image

a svoju sveki sam poslala u Rudouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

...iskrica u oku, toplina u dodiru, sunce u osmijehu..čine da se osjećam sretnom, dušo mamina:)
Odjednom je sve dobilo boje...

(odgovor članu mamine oci)
Neposredna veza do poruke: 377
12.10.2009 21:13:20   
mamine oci
smijacu se ja sutra kad je ugledam na vratauser posted image

Haris 28.10.1999
Fatih 25.01.2008
Iman 13.01.2013

(odgovor članu acudesa)
Neposredna veza do poruke: 378
12.10.2009 21:19:21   
milenium

Vozi se motorist i u jednom trenutku spiči vrapca. Dobra duša kakav je, odnese ga kući, stavi ga u kavez, a pokraj njega kruh i vodu. Drugo jutro vrabac se probudi i počne razmišljati: "Rešetke, kruh, voda... u je... ubio sam motoristu!"

(odgovor članu mamine oci)
Neposredna veza do poruke: 379
12.10.2009 21:24:34   
milenium
Aaaa ovaj sam već pričala,ispričavam se!

(odgovor članu milenium)
Neposredna veza do poruke: 380
12.10.2009 21:25:46   
milenium
Napusio se zeko i otisao trcati sumom. Kad dode vece, a zeko nikako da se vrati. Zabrinute zivotinje isle ga traziti i vec su mislile odustati kad ugledaju zeku kako se koprca u plicaku sumskog potocica. Medo se naravno prvi zaleti i pocne izvlaciti zeku, na sto se ovaj pocne batrgati i vikati: Maaaaaaa puuussstiteeee me vi koooopnene zivoootinjeeeee!!!

(odgovor članu milenium)
Neposredna veza do poruke: 381
12.10.2009 21:26:35   
acudesa
IZVORNA PORUKA: milenium

Aaaa ovaj sam već pričala,ispričavam se!

user posted image user posted image user posted image
hajde još jednom, za rajuuser posted image user posted image
legenda si mileniumuser posted image user posted image

...iskrica u oku, toplina u dodiru, sunce u osmijehu..čine da se osjećam sretnom, dušo mamina:)

(odgovor članu milenium)
Neposredna veza do poruke: 382
12.10.2009 21:27:00   
reallove
ja ga tek sada procitala,al dobar jeuser posted image user posted image

"Majke se rađaju u istom trenutku kada i djeca. Ona prije toga nije postojala. Žena je postojala, ali majka, nikad. Majka je nešto potpuno novo"

Mamino sunce Ameen

11.08.2009. <3

(odgovor članu milenium)
Neposredna veza do poruke: 383
12.10.2009 21:27:33   
milenium
Mujo, njegova žena i punica u restoranu, dolazi konobar i pita:
- Što želite?
Mujo odgovori: - Ja želim teletinu.
- A lude krave!? , kaze konobar.
Mujo: - Pitaj njih.
user posted image

(odgovor članu milenium)
Neposredna veza do poruke: 384
12.10.2009 21:27:44   
acudesa

Napusio se zeko i otisao trcati sumom. Kad dode vece, a zeko nikako da se vrati. Zabrinute zivotinje isle ga traziti i vec su mislile odustati kad ugledaju zeku kako se koprca u plicaku sumskog potocica. Medo se naravno prvi zaleti i pocne izvlaciti zeku, na sto se ovaj pocne batrgati i vikati: Maaaaaaa puuussstiteeee me vi koooopnene zivoootinjeeeee!!!

nemoj da te vesela čujeuser posted image user posted image

(odgovor članu milenium)
Neposredna veza do poruke: 385
12.10.2009 21:29:24   
milenium
Dodje jedan dan Ivica u skolu, i na jednom satu kaze nastavnica: "Djeco, sada cemo uciti cvijece, svatko ce mi reci po jedan cvijet. Ajde ti Marice", a ova ce"Ljubicica" "Joj DIIIIIIIVNO, a sada ti Jelenice moja", "Narcis" "Joj DIIIIIIIVNO" i sada se javi Ivica, a nastavnica ce "ajde ti Ivice moj mali" "Orgazam" "Ju Ivice!, pa to nije cvijet" "Znam ali je DIIIIIIIIIIIIVNO"

(odgovor članu milenium)
Neposredna veza do poruke: 386
12.10.2009 21:29:29   
reallove

Mujo, njegova žena i punica u restoranu, dolazi konobar i pita:
- Što želite?
Mujo odgovori: - Ja želim teletinu.
- A lude krave!? , kaze konobar.
Mujo: - Pitaj njih.
user posted image

a jooooojuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

"Majke se rađaju u istom trenutku kada i djeca. Ona prije toga nije postojala. Žena je postojala, ali majka, nikad. Majka je nešto potpuno novo"

Mamino sunce Ameen

11.08.2009. <3

(odgovor članu milenium)
Neposredna veza do poruke: 387
12.10.2009 21:31:01   
milenium
nemoj da te vesela čujeuser posted image user posted image acudesa ovo si ti rekla

user posted image user posted image user posted image  a ovo ja!
(ja ti neznam ono kopirat pa da mi bude u bjeloj kocki)uglavnomuser posted image

(odgovor članu milenium)
Neposredna veza do poruke: 388
12.10.2009 21:32:30   
milenium

Pita ciganka cigu sta znaci rijec SITUACIJA?
-Pa situacija ti je kada dodjes kuci iz posla i zateknes
mene i susjedu kako vodimo ljubav.
Tek ce ciganka:
-Znaci situacija je kad dodjes kuci sa posla i zateknes mene
i susjeda kako vodimo ljubav..
-Zeno,nemoj da mjesas batine sa situacijom...user posted image

(odgovor članu milenium)
Neposredna veza do poruke: 389
12.10.2009 21:33:21   
acudesa
-Došao Crnogorac u kafić, prilazi konobarica i pita ga šta će da pije
-Kafu, reče on, jaku kao ja i slatku kao ti. Konobarica se nasmiješi, donese kafu i nakon nekog vremena, prolazi pored njega i smješkajući se pita:
-Je li dobra kafica?
-Jeste, odgovori Crnogorac, no malo si se precjenilauser posted image

(odgovor članu acudesa)
Neposredna veza do poruke: 390
12.10.2009 21:34:37   
acudesa

nemoj da te vesela čujeuser posted image user posted image acudesa ovo si ti rekla

user posted image user posted image user posted image  a ovo ja!
(ja ti neznam ono kopirat pa da mi bude u bjeloj kocki)uglavnomuser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
ček, je li ovo vic ili...?user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu milenium)
Neposredna veza do poruke: 391
12.10.2009 21:34:54   
milenium
Dodje Mujo na kiosk i pita prodavacicu:
-Do you spek english?
Prodavacica (zbunjeno): -ne
Mujo, razocaran, okrene se i ode ... Dodje on na
drugi kiosk i opet pita:
-do you speak english?
opet ista stvar -ne... I tako, ode na treci kiosk
i
opet pita:
-do you spek english? prodavacica: -yes
Mujo: - Marlboro...

(odgovor članu milenium)
Neposredna veza do poruke: 392
12.10.2009 21:34:57   
reallove
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Mamino sunce Ameen

11.08.2009. <3

(odgovor članu acudesa)
Neposredna veza do poruke: 393
12.10.2009 21:36:11   
milenium
-Kafu, reče on, jaku kao ja i slatku kao ti. Konobarica se nasmiješi, donese kafu i nakon nekog vremena, prolazi pored njega i smješkajući se pita:
-Je li dobra kafica?

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image nije vic vidiš da neznam onako kopiratuser posted image

(odgovor članu milenium)
Neposredna veza do poruke: 394
12.10.2009 21:38:19   
acudesa
-ne znam je li ovaj iko pisao, ali meni je mraakkkkkkk:

-pita plavuša prolaznika, onako sva ljupka: Oprostite, molim Vas, koliko je sati?
-hm, samo malo: 23:54, reče prolaznik
-uff, 100user posted image user posted image , odgovori plavka

(odgovor članu acudesa)
Neposredna veza do poruke: 395
12.10.2009 21:38:44   
milenium
evo 4 kratka ali slatkauser posted image

Kaze Mujo Fati: -Fato skuhaj mi caj bez limuna! Ode Fata u kuhinju i vrati se za minutu i kaze: -Mujo, nema limuna, hoces bez neceg drugog?

Pita Jura prijatelja narkomana, dal' se jos fiksa, a ovaj diplomatski odgovara: -Pa, u jednu ruku da, u jednu ruku ne.

Zove Mujo Fatu iz Njemacke: Jesi li to ti ljubavi moja? - Jesam, jedini moj, a tko je to?

Mama, zasto sam ja crn, a ti bijela?" "Sine, kakav je tulum bio, dobro da ne lajes."

(odgovor članu milenium)
Neposredna veza do poruke: 396
12.10.2009 21:39:28   
acudesa

-Je li dobra kafica?

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image nije vic vidiš da neznam onako kopiratuser posted image

ili jednostavno nemaš te opcije u životu-samo originaluser posted image user posted image

(odgovor članu milenium)
Neposredna veza do poruke: 397
12.10.2009 21:40:15   
milenium
-pita plavuša prolaznika, onako sva ljupka: Oprostite, molim Vas, koliko je sati?

user posted image

(odgovor članu milenium)
Neposredna veza do poruke: 398
12.10.2009 21:40:37   
acudesa
-jao, milenium, odakle ih vadišuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu acudesa)
Neposredna veza do poruke: 399
12.10.2009 21:41:35   
acudesa

user posted image

previše cifara za njenu malu plavu glavu, ok?user posted image user posted image

(odgovor članu milenium)
Neposredna veza do poruke: 400
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  14 15 [16] 17 18   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  14 15 [16] 17 18   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *