|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  30 31 [32] 33 34   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Prvi zubic
18.9.2009 23:01:59   
malena_t
Imamo i mi prvi zub, donja lijeva jedinica Kaže doktorica ide i druga  

21.03.2009. rodio se majkin sin

(odgovor članu malena_t)
Neposredna veza do poruke: 776
19.9.2009 0:04:43   
škorpija
divan je ovaj zubić na slici, e kad ćemo mi naš dočeakti

Ajdin 22.4.2009. - čojkić :-))))

Alina 20. 2. 2016 - maća :)

(odgovor članu malena_t)
Neposredna veza do poruke: 777
19.9.2009 0:06:27   
Anoniman

IZVORNA PORUKA: malena_t

Imamo i mi prvi zub, donja lijeva jedinica Kaže doktorica ide i druga  

user posted image user posted image superiška!!

(odgovor članu malena_t)
  Neposredna veza do poruke: 778
19.9.2009 7:41:49   
manuela RR
Evo da se i mi prijavimo,Emir je dva dana prije nego što je napunio 9 mjeseci dobio prvi zubić,u slijedećih desetak dana izbila su mu još 4 zubića tako da ih sada ima 5,a i 6 se nazire.
Nismo imali problema sa zubićima,nije plakao,nikakve promjene nismo osjetili... tako da je to dobro prošlo.

A- Februar.2017.
E- Oktobar.2008.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 779
19.9.2009 9:29:08   
Anoniman
čestitke  za zubićeuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu manuela RR)
  Neposredna veza do poruke: 780
19.9.2009 9:33:13   
Anoniman
Bravo za sve male zubiceuser posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 781
22.9.2009 15:45:31   
bebbe RR
Evo, i mi da se prijavimo!
Bili smo krezavi do danas, a maloprije je mama našla zubić!user posted image user posted image user posted image
GORNJA desna jedinica!
Malo me je začudilo, jer znam da obično donji prvi niknu, ali nađoh da je ovo sa gornjim rijetko, ali sasvim normalno! Ovdje još nisam upratila da je nekome prvo niknuo gornji zubuser posted image !
Mama je vesela!

Mu be da, moja je starija kćerka dobila prvi zub sa 11 mjeseci i 22 dana! Već je uveliko HODALA i znala dosta toga i reći:) Tako da niste jedini krezavci u RR raji:)

Pusa i cestitke svim ostalim bebosima na zubicima!

26.02.1995. Anja, prva najveća ljubav!
25.11.2008. Ema, mamina šarmerka!

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 782
24.9.2009 11:33:23   
malena_t
Imamo dva zuba user posted image user posted image user posted image user posted image

21.03.2009. rodio se majkin sin

(odgovor članu bebbe RR)
Neposredna veza do poruke: 783
24.9.2009 11:50:55   
dinciii
Bebbe cestitamo,eto dobi i nasa Emica zubic user posted image user posted image user posted image user posted image

Mojoj Rejhani je niko i 5. gornja dvojka user posted image

http://neckodina.weddingannouncer.com/

Slatka Rejhana rodila se 12.12.2008

(odgovor članu malena_t)
Neposredna veza do poruke: 784
24.9.2009 19:43:27   
bebbe RR
Hvala, Dinči!¨Pusa!

26.02.1995. Anja, prva najveća ljubav!
25.11.2008. Ema, mamina šarmerka!

(odgovor članu dinciii)
Neposredna veza do poruke: 785
24.9.2009 19:51:51   
*Seve*
Kod nas prije dva dana i 8 zubic dosao...user posted image

(odgovor članu bebbe RR)
Neposredna veza do poruke: 786
24.9.2009 23:30:45   
mu be da
bebbe ...a joj bas nam je kjivo  sto  nismo sami ....user posted image user posted image
vec smo se mislili takmiciti ko je krezaviji ....hahah  ma salim se ...user posted image user posted image user posted image
i mi sad ima mo  DVA ZUBA HEHEHEH drigi nikao odma za dva dav iza prvog  .... bice i slika sad mi mrsko stavljati
pusa za sve  krezubice sjatke i cestitamo svima  nove zubicee..

SULTAN MAMIN ...DAVUD 3.10.2008.

(odgovor članu *Seve*)
Neposredna veza do poruke: 787
24.9.2009 23:35:26   
Nunichi
IZVORNA PORUKA: malena_t

Imamo i mi prvi zub, donja lijeva jedinica.  

I mi isto,i mi isto. user posted image user posted image user posted image user posted image
Danas je sa punih 6 mjeseci majka dobila prvi "ugriz". user posted image
Svi presretni,a mama puca od ponosa. user posted image

E sad ne znam brojil se nas zubic,osjeti se i to fino,ali ne vidi se jos,samo malo bijelo. user posted image

(odgovor članu malena_t)
Neposredna veza do poruke: 788
25.9.2009 9:03:48   
juni
Zar maloj Zari ima pola godine? Kako vrijeme ide, ja bih rekla da si se porodila prije 3-4 mjeseca user posted image Svim bebicama cestitamo na zubicima!
U Emila 8 komada user posted image ostali na vidiku.

EMIL,7.9.2008.

(odgovor članu Nunichi)
Neposredna veza do poruke: 789
25.9.2009 15:32:58   
Mala Selma
Evo i mi da se prijavimo...
mi imamo 4 mjeseca i 27 dana i juce smo dobili dva zubica (donje jedinice) user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Mama je jako ponosna na svog Aficu da je i zubice podnio bez vecih problema (osim sto vec dva mjeseca bali, gura sve u usta i grize mamuuser posted image user posted image user posted image ).......

Ljubav se zove imenom tvojim 28.04.2009.

(odgovor članu juni)
Neposredna veza do poruke: 790
4.10.2009 19:14:06   
Ljoki80
...i mi smo našoj Farah kupili ogrlicu od ćilibara iako joj je tek treći mjesec...
ali jako bali i gura ruke u usta pa ne znam da li da joj veeć sada stavim da nosi ogrlicu ili da još sačekam...
mada se bojim da se ne udavi, jer još je mala...
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Farahuser posted image user posted image user posted image mamin&tatin slatkiš

(odgovor članu triplemama)
Neposredna veza do poruke: 791
4.10.2009 20:23:00   
remzy
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image -bravo za sve nove zubiceuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Lamija 07.08.2002god
Fatih 07.02.2006god
Ambera 12.08.2008god

(odgovor članu Ljoki80)
Neposredna veza do poruke: 792
5.10.2009 0:13:08   
veeseelaa
imam pitanjce
kakve su baše bebice bile prilikom rasta trica/četvorki???
moja malena nije imala problema prilikom nicanja keca i dvice ali ovih dana smo baš u belaju, bilo je temperature i svega, budi se iz sna vrišteći
Bili smo kod dr i on kaže da su joj desni upaljeni i grlo crveno samo zbog zubića, da je čak moguće da će je i uhice boljeti
Kako ste vi prošle s rastom trica/četvorki?
meni je čudno što se ona iz sna budi uplakana a nekad vrišti, naš kao da je nešto naglo zaboli.... pitam se dal je to sve zbog zubića????

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

(odgovor članu remzy)
Neposredna veza do poruke: 793
5.10.2009 0:15:28   
Ilhana RR

IZVORNA PORUKA: veeseelaa

imam pitanjce
kakve su baše bebice bile prilikom rasta trica/četvorki???
moja malena nije imala problema prilikom nicanja keca i dvice ali ovih dana smo baš u belaju, bilo je temperature i svega, budi se iz sna vrišteći
Bili smo kod dr i on kaže da su joj desni upaljeni i grlo crveno samo zbog zubića, da je čak moguće da će je i uhice boljeti
Kako ste vi prošle s rastom trica/četvorki?
meni je čudno što se ona iz sna budi uplakana a nekad vrišti, naš kao da je nešto naglo zaboli.... pitam se dal je to sve zbog zubića????

jedinice i dvice super a ostalo katastrofa... bilo je dana da nespava nikako od bolova... al nam je dao doktor neku kremicu koja otklanja bolove tako da vise nismo imali problema sa tim, cim bih ona imala problema malo ja bi joj namazala desne i rahat i ja i ona ;)

~~~ Living the dream ~~~

* Lamija 6 maj 2008
* Vedad 20 decembar 2014

(odgovor članu veeseelaa)
Neposredna veza do poruke: 794
5.10.2009 0:18:47   
new mama
Mi smo zaboravili prijaviti cetvorke,user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image sad imamo 10 zubica,a Vesela sve je moguce,znas sta se mojoj Ajni sve izdesavalo,temperatura,proliv,budjenje u noci i plac,e sad jel sve od zubica neznamuser posted image ,ali mislim da ima toga,a jesu li Ajsi nikle cetvorkeuser posted image

A&V ~moje sve na svijetu ~

(odgovor članu Ilhana RR)
Neposredna veza do poruke: 795
5.10.2009 0:24:15   
mila81
Evo i mi draga Vesela muku mucimo neko vrijeme, jos po belaju nikle petice, a trice i cetvrtice ni na mapi. Ja sam od skora mu stavila onu ogrlicu od cilibara, i vjeruj da sam primjetila da ima nervoze, ali nema temperature sto mi je bilo bitno, jer me od nje pravo strah, i ono primjetim nece da jede, izbjegava cvrstu hranu, i kroz nekoliko dana vidim provirio zub.

Eto imas da je kupis na Bas carsiji preko puta Mrkve cevabdzinice, pa probaj, nije na odmet, jer to zna pravo namucit i dijete i nas, a mozes i probati sa Calgel kremicom za bezbolniji rast zuba...

Muhamed 01.08.2008.
Ajša 04.11.2009.

Neposredna veza do poruke: 796
5.10.2009 0:35:28   
veeseelaa
cure hvala na odgovorima, baš sam se bila zabrinula, i moja malena izbjegava čvrstu hranu, bila je nemirna na kafici u Orhideji i to veče dobije temperaturu, skužih ja na kafi da nešto nije ok, inače je malena dosta mirna....
new mama Ajši su poodavno nikle jedinice i dvice eto sad očekujem trice i četvorke, baš sam se isprepadala kad mi se npr sinoć vrišteći iz sna budila, kontam šta je ovo? stvarno sam prepadnuta bila da nije šta ozbiljno jer sa ranijim zubićima izuzev trpanja igrački usta i tog što je balila drugih simptoma nije bilo
mila81 mazala sam joj calgel kremicom (umal ne napisa calgonomuser posted image ) ali mislim da ne pomaže, tako da smo uzeli neku skupu mazalicu (nije mi sad pri ruci da bi ime napisala), znam da košta 18 KMuser posted image
Ilhana kako se zove ta maza koja je pomogla tvojoj ljepotici? dal ima u Sarajevu nabaviti?

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

(odgovor članu mila81)
Neposredna veza do poruke: 797
5.10.2009 0:37:56   
Ilhana RR

Ilhana kako se zove ta maza koja je pomogla tvojoj ljepotici? dal ima u Sarajevu nabaviti?

Xylocaine Viskös se zove koja je na recept, na slobdnom ima Xylocaine koja se moze koristiti i oralno i kao krema za opekotine i tako to, ona je malo blaza al ovo Xylocaine Viskös je pravo jako ja probala kap na jeziku odma mi otrnuo nista nisam mogla da osjetim i trajalo mi podugo...

evo trazi po internetu, moguce je da se zove Lidocaine Hydrochloride jer to je drugo ime za ovo... i klasa se malo kao blaza vrsta anastezije..

< Poruku je uredio Ilhana -- 5.10.2009 0:42:20 >

~~~ Living the dream ~~~

* Lamija 6 maj 2008
* Vedad 20 decembar 2014

Neposredna veza do poruke: 798
5.10.2009 1:21:14   
veeseelaa
hvala draga user posted image user posted image  ako ne bude bolje sutra, bacam se u potragu

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

Neposredna veza do poruke: 799
5.10.2009 1:23:31   
Niobe

hvala draga user posted image user posted image  ako ne bude bolje sutra, bacam se u potragu

Viđoh kod Ilhane naziv, imas kod nas u apotekama Lidokain, al niđe veze, to je strava jako, bez receptaga odrastao covjek ne moze dobit.
Ja sam to trazila kad me zub morio, nisu dali, al su dali zamjensku tecnost, utrne bolno mjesto na 4 sata.
Nadam se da cete predeverat nekako user posted image

♥ Masterpiece - 03.09.2009.♥
Ako već tučete decu, tucite ih bez razloga, jer su svi drugi razlozi gluplji.

Neposredna veza do poruke: 800
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  30 31 [32] 33 34   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  30 31 [32] 33 34   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *