Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: Iskrica2 [b]Melli, MarinaDK,, znam da nije trebalo da pitam.... ALI bila sam sigurna da cu cuti nesto drugo. Nisam ja mazohist, samo previse gledam na ljubav i zivot 'ruzicastim naocalama'. A taman sam mislila da pozovem supruga da procita ovu cijelu polemiku, pa da zatim razgovaramo, ALI sada nesmijem, kad su mnoge ovdje na njegovoj strani. Samo ce malo bolje kriti. A meni se sve to i dalje GADI, GADI. Jaranice pogresno s skontala, nisam ja na njegovoj strani, samozadovoljavanje je sasvm normalna pojava....Kod obadva pola, kod muskaraca malo ucestalija sve u granicama normale.....Ja sam napisala ako i kad bi ga uhvatila da se drpa po gacama pred kompom a ja tu (a da me ne registruje) osunetila bi ga do korjena....Ali dosad nisam vidjela da to radi, moze bt da to dobro krije sta znam, nisam ga nikad pitala jer me ne zanima, iz tog razloga jer vidim kako se ponasa prema meni...Nisam primjetila da je nastran, nedaj mi boze, ne okrece se za drugm zenama na ulici, pogledamo kadkad zajedno neku akciju...Razgovaramo o svemu otvoreno, unosimo i nove ideje, ali samo nas dvoje, Dok mene nema moze da ga davi do mile volje, bolje i sam nego sa nekom drugom..Zadovoljna sam i i on je... sad za sad je super.... Tako i tebi savjetujem, porazgovaraj sa njim, uzmi neki casopis, knjigu procitaj o tim stvarima, to je tvoj muz nema cega da se stidis i bojis, prosiri malo svoj horizont.. Bolje sad jer cutanjem i strepnjom samo stvaras veci strah ....Imam osjecaj da nije problem ni u tvom odgoju vec u tvojoj nesigurnosti u samu sebe, tripaju te neki kompleksi, jer kazes kontala si ga zvati da procita nase postove ali posto ti mislis da smo na njegovoj strani neces jer bi to samo njega podstaklo da to i dalje radi....Ne kontam kazes da ti se to gadi, a to je povezano sa njim, kako onda imas odnose sa tim istim....
< Poruku je uredio MarinaDK -- 27.9.2009 5:13:44 >
|