Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
.-..-. `·.·´ nakon 5 IUI i 5 ICSI su došla dva sunašca... ?/ /? "Uspjeti znači prihvatati neuspjeh za neuspjehom ne / \ gubeći entuzijazam"... http://sunasce.blogger.ba/
Cestitam draga moja bebana, dobili si najljepsi poklon za Bajram. Malom Ibrahimu zelim sve najbolje sto se pozeljeti moze i dug i sretan zivot. A tebi zelim brz oporavak nakon carskog, da nemas bas nikakvih komplikacija.
Evo buketa:
01.12. rodila se naša princezica Melisa... Nema ljepšeg osjećaja na svijetu. Ljubi je mama....
Draga Bebana iskrene cestitke tebi i tm...Jako mi je drago da si se rijesila i da je sve proslo hb dobro.....Najljepse zelje od mene i moje bebare u pupi
Cim sam danas upalila kompjuter nakon 3 dana, prvo sam otisla na RR da vidim je li Bebana rodila i bas sam se obradovala radosnoj vijesti. Pridruzujem se cestitkama i zelim da se sto prije oporavis. Mali bi se mogao zvati i Bajro .