Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
imam strasnu kostobolju sta da radim 29.3.2009 0:23:45
mamine oci
zene drage par dana nemogu da mrdnem od bolova u ledjima noge i ruke me stasno bole jedva mogu bebu da drzim isla bi lijecniku al nemam zrastveno nemam knjizicu a postanar sam nemam ni za privatnika al da nekukam imal sta za bolove a da sme doijilja da pije sta god da trazim u apoteku kaze posto dojite nesmete da nezna koja neki prirodni lijek unapred hvala?
RE: imam strasnu kostobolju sta da radim 29.3.2009 7:54:33
Crvena
I ja imam kostobolju vec sedam dana, tacnije plecka me boli, sve mi suze na oci frcaju od bolova . Meni jedna komsinica rekla da na plecku stavim novinu ili neki vuneni sal Ja jos nisam probala, ali koliko me boli, moraci i to probati
RE: imam strasnu kostobolju sta da radim 1.4.2009 14:10:40
dana3
imam bilove u cjeloj kicmi kao i upalu misicnog tkiva u ledjima.sve s eto pogorsalo u trudnoci a sd dojim pa opet nista ne smijem da pijem.isla sam kod kiroprakticarke i malo je bolje ali boliiii.evo sta mi olaksava -masaza sa kantarionovim uljem.muza zaposli neka te izmasira svaku noc ili ti sama po mjestima gdje boli.ne steti a dobro.sretno
RE: imam strasnu kostobolju sta da radim 1.4.2009 14:22:46
lely
I meni bi prijala jedna masaza,uh kako je to dobro.MM mene izmasira,ali opet mi se cini da bi najbolje bilo (naravno kad bi mogla) da stavim svoja ledja ispred sebe i da to sama odradim. Inace sam po profesiji fizioterapeut,mnogi mi se zale kako ih bole ledja,kako bi im dobro dosla jedna masaza,a mene niko ne pita da li sam ja za jednu masazu .Nego MM proganjam po kuci da me malo masira,al on mi nekako grub,valjda nema osjecaja,on koristi snagu,a ne tehniku .Al sta cu bolje ista nego nista. U svakom slucaju masaza ima ucinak opustanja misica,tako da bi je svima preporucila. Pa drage moje zaposlite svoje muzice,pa kako god vas izmasiraju zauhar je.
RE: imam strasnu kostobolju sta da radim 2.4.2009 22:59:27
teta berta
Mislim da se smije popiti parcetamol, meni pomogne. A masaža je isto super, mm divno masira Ali ozbiljno, nek te izmasira nekim bebi uljem vjeruj pomoći će.
RE: imam strasnu kostobolju sta da radim 8.9.2009 12:06:25
mamine oci
zene drage pomagajte jedva da dodjoh do kompjutera da se javim imam strasne bolove u nogama jedva se krecem lijeva me vise boli od desne jedva da mogu je savit sta da radim osim da neidem ljekaru,jer isla bi da mogu ali ja nemam zdrastveno nemam knjizicu pa sve placam a posto nisam u mogucnosti platit pregled zato trazim pomoc masirala sam nogu i nista a inace jos uvjek dojim maleckog pa sta bi mogla popit a da neskodi dojenju pritom i meni pomogne unaprijed hvala...
RE: imam strasnu kostobolju sta da radim 8.9.2009 12:11:50
M kao Mama
Joj, adela ne znam Bogami, šta ti je činiti, Allahami ja bih ti dala moju knjižicu da ideš u Švrakino, ali mene dole dobro znaju,
može li te sin izmasirati nekom kremom, problem je zaista jer dojiš pa ne možeš ništa drugo uzeti, a i da odešljekaru sve i da imaš knjižicu oni bi ti dali injekcije, što se opet kosi sa dojenjem.
Mislim da je tebe probuh dokusurio kada si čistila, ija sam tako isto bila za 1. maj, primala sam 7 dana injekcije ujutro i navečer koktele i beš mi je pomoglo.
RE: imam strasnu kostobolju sta da radim 8.9.2009 12:26:53
mila81
mene su skoro boljela ledja, ja namazala tigrovom mascu, i uvila se u jedan vuneni sal, proslo me, samo ako se preznojis odmah se presvuci, a ni slucajno odmah da se tusiras ili peres,pokusaj meni je fakat pomoglo Zelim ti sto brzi oporavak
RE: imam strasnu kostobolju sta da radim 8.9.2009 14:51:19
HanaBana
Ja bih ti rado dala svoju knjizicu ali ne ide jer ja sam imala operacije na nogama pa bi te odmah otkrili Inace ja imam jaku bol u koljenu i ne mogu ni saviti niti "odviti", ali ja znam od cega je i sta dalje - operacija Moj savjet ti je ako je ba su pitanju prava kostobolja, mazi maslinovim uljem stalno, to podmazuje kosti i oporavlja ih, imas u DM tekucinu od metvice, cijena je oko 5 KM i extra je, samo ima jak miris pa pazi zbog malenog. Ako ta kostobolja duze traje otidji kiroprakticaru. Ja znam jednu zenu koja pomaze mom mm jer on ima uzasne bolove u kicmi. Zena je super, radi na dobrinji. Ako sta treba javni mi se na pp i drzim fige da te to sto prije prodje
RE: imam strasnu kostobolju sta da radim 8.9.2009 14:55:30
mamine oci
IZVORNA PORUKA: tea lana
Adela ako hoces da ti dan svoju zdravstvenu.Ja rijetko ustvari skoro nikakao ne idem doktoru pa me i ne znaju. [/qut tea lana hvala puno vidjecu nek prodje jos par dana ako nista javim ti se usvakom slucaju hvala valjda neb skontali tea a pokrivena sala mala nadam se da se neljutis...i u mukama ja bi da se salim
RE: imam strasnu kostobolju sta da radim 8.9.2009 17:16:03
tea lana
IZVORNA PORUKA: mamine oci
IZVORNA PORUKA: tea lana
Adela ako hoces da ti dan svoju zdravstvenu.Ja rijetko ustvari skoro nikakao ne idem doktoru pa me i ne znaju. [/qut tea lana hvala puno vidjecu nek prodje jos par dana ako nista javim ti se usvakom slucaju hvala valjda neb skontali tea a pokrivena sala mala nadam se da se neljutis...i u mukama ja bi da se salim