Lulu_
|
IZVORNA PORUKA: idana_85 IZVORNA PORUKA: amarilis Bila ja u bolnici, prilično vremena. Nazvala mm i kažem mu da mi ponese veša i piđamu. Došla je s njim u posjetu i moja mama i kaže mi 'kupila ti ja veša i piđamu', k'o mama, jadna brine se, ja joj kažem ma nisi trebala, mm je sve to evo donio. Sjedili smo mi, popili kafu i oni odoše. Ja sada sa stvarima u sobu (6 nas je ukupno bilo), i prvo gledam šta mi je mama kupila, super veš pamučni i piđama, e rekoh sada da vidim šta mi je mm donio... Cijela soba je orila smijehom, donio mi par tangi i svilenu spavaćicu na bretelice... Dolazi sestra, kaže žene drage šta vam je, jeste li poludjele i pita ko je 'ta i ta' to jest 'ja'. Ja se javim, a ona meni 'evo vam muž poslao novine' i onda se opet svi počnemo smijati, poslao mi nekakvu 'kuharicu' da valjda popravim svoje kuharske sposobnosti, jadan gladan Od tada, mm obavezno naglasim šta i kako, jer nikada se ne zna, za njega su gaće=gaće svih vrsta... Oplakah,morala sam izaci da ne probudim bebija. Legenda ti je muz. REci mu neka se ne iznenadi ako ga pocnes vrarati s ginekologom Joj i medo i stora i sve su dobre...zene, ne mogu vise da disem od smijeha Lulu,i moj muz se trpa u krevetic...mozda su i neki rodjaci ovi nasi muzevi znaci ima jos takvih...
Naomih 27.03.2008 9.41 hm... I''''m Starting With The Man In,The Mirror,I''''m Asking Him To Change His Ways,And No Message Could Have Been Any Clearer,If You Wanna Make The World,A Better Place,Take A Look At Yourself, And,Then Make A Change
|