Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
I ja sam za prirodno...Jer iz licnog iskustva mogu reci da je najgore poslije toliko sati bolova ici na carski..Ja sam se toliko ispati(34 sata) imala bolove i na kraju morala na carski..Poslije dobila infekciju u krvi...A da ne pricam koliko dugo sam se oporavljala...I tada mi je doktorica rekla da je to najgore...Da je bolje odmah na carski il prirodno...Cuvam joj fige da prodje sto brze...Kao sto neko spomenu ako se vec toliko muci platit i neka ubrzaju!!!SRetnooooo
Joj ja sma se sva naježila...sve je zamišljam duša moja kako se sad plaši...a znam da boli i da kada sve prođe a proći će biće najretnija članica foruma u tom trnutku a bol će zaboraviti. javi nam molim te što prije šta se dešava, ja sad nesilazim sa foruma dok ne proćitam da nam se drugarica sretno i uspješno dograbila svoje .
A joj Puzić je stvarno dobar dr. i vjerujem da zna šta radi i da će odabrati najmanje bolnu soluciju..... Meni je više žao kad pomislim na preglede kojima joj sad vjerovatno iritira porod uh tu je grub.... Nek joj je dragi Bog na pomoći, nadam se da će se brzo poroditi....
i ja mislim da je najbolje da njen muz vidi s doktorom, sta i kako dalje, da se ni ona ni beba ne napate. ni drip ne djeluje bas na svakog. meni su ukljucili drip, a ja niti sam se otvarala niti sam dobila ikakve bolove. znam samo da je negativno djelovao na moje dijete. opali su mu tonovi srca i za 20 min. je rodjen carsim rezom.
nadam se da ce to sve hairli i brzo proci, i da ce uskoro drzati svoju bebicu u rukama...
20.09.2009 sam postala najsretnija osoba na svijetu jer sam u zagrljaj dobila svoga sina....Vole te mama i tata 06.09.2010 god.dobili smo prvi zubic sedam dana kasnije i drugi zubic 13.09.2011 rodio se drugi sin Adem
Daj joj javi da muz pita Dr da ode kupiti gel jer cesto oni to zaborave reci. Sve isto mi se desilo 3 infuzije pukli vodenjak i nakon 16 sati disanja na minutu sam sreca bila otvorena 8 prstiju i tad je nastupio porod. Molila sam CR ali otkucaji srca bebe su bili dobri a to sto ja nisam nikoga nije ni briga. Dragi MAsioc se nadao da ce u njegovoj smjeni sve proci medjutim nije i ja sam naj... zestoko
Ona je sigurno vec na dripu, garant su i probusili vodenjak to je njima redovna praksa,samo neka pita muz da ode kupiti gel mozda to jos pomogne
Drzim fige i nek nam je svima koje smo u redu na radjanje bog na pomoci
nije se porodila jos se muci upravo procitah na temi"Razgovori u iscekivanju djeteta"bas mi je zao,upticu dovu da joj bude lakse InsAllah se nadam da ce biti sve dobro drzi se Ena..
evo da vam javim.maloprije sam se cula s enom. ona jos uvijek ima napone,redovne,ali oni ne poduzimaju nista,nazalost. ceka slijedecu vizitu pa su joj rekli onda ukljucit drip. kaze da nema pojma kako ce roditi jer pada s nogu,jedva prica,ma uzas. nadam se da ce ta vizita donijet nesto dobro i da ce konacno docekati svoju bebicu. uglavnom javim vam se... i hvala za podrsku i u njeno i u moje ime...
uuuu najezila sam se majke mi... Zao mi je Ene, samo da se sto prije porodi, da se sve zavrsi najbolje i po njenu bebu i po nju ! Ma znam ja da je njima normalno da bolovi traju po 24h, pa ce sigurno oklijevati da joj na bilo koji nacin pomognu.. cc a ona jadna napati se, bas mi je zao... Cekamo vijesti na temi rodili smo!
Zenice jos nikakvih novosti.Ena se trenutno ne javlja tako da se nadam da je u sali,drzim fige da bude tako. Uglavnom cim saznam novosti,javim vam... Uz tebe smo Enchi,izdrzi jos malo,ljubimo!!!
A joj bas mi je zao sto se pati...nadam se da ce se sto prije poroditi i da ce sve l dobro proći...ma kad bude drzala svoju bebicu zaboravit će na svu bol koju je podnijela...drzi se draga...
E zenice drage ja taman napisala post kad poziv. Enin muz mi je upravo javio da se nasa draga Ena porodila prije 15-20 minuta. Ona i bebica su dobro,hvala Bogu. Toliko sam sretna,znam da cete biti i vi... BRAVO ZA NASU ENU I BRAVO ZA SVE MAME!!!
< Poruku je uredio Schecherlemica -- 22.8.2009 22:56:56 >