mynxlee
|
Draga moja Anushka i ti si ovih dana u velikim problemima. Sve je lako kad su ovako nervozni sami od sebe, ali kad znas da ih nesto boli, ma to je uzasno. To za mobitele mi je poznato. Kod mene je display izgrizen. Sve se vide otisci zubica po njemu. Glavna mu je igracka, iako izbjegavam da je dugo kod njega zbog zracenja. Sama sam kriva sto se navukao na njega. U pocetku kad je poceo uzimati stvari u rukice, bilo mi drago da uzme bilo sta, pa makar to bio i mobitel, da ga stavlja u usta, jer mi se tada cinilo simpaticnim. Medjutim, mali Ivan je postao ovisnik o mobitelu, tacnije o pjesmama koje mu pustam. Kad je nervozan i kad nema spasa, moram mu pustiti s mobitela ''Gummibär'', da on drzi telefon i tako se umiri i zaspi. Bas danas nervozan bio za poluditi. Spava mu se, a san nikako na oci. Dam mu telefon, pustim ''Gummibär'' i nece (inace imam tu pjesmu na telefonu snimljenu 11x zaredom). Probam s pjesmom ''Zmija i zaba'', kad se umiri. Posto je bilo glasno, uzmem mu mobilni da smanjim, kad se on naljuti. Nikad nije bio takav. Sad je poceo bas da se ljuti i da to pokazuje jasno i glasno Sta cu, morala sam mu dati. Nisam ga smjela vise ni pipnuti. Tako je i zaspao. Juce sam mu bas dala supice sto smo mi jeli. Malo bujona, mrkvice, dodala HIPP dvopek, sve izgnjavila, ma napucao se pravo. Primjetila sam da hoce samo HIPP mrkvicu. Vec degustator pravi razliku izmedju HIPP, Nestle, Alnatura itd. Poznato mi je kad blene u sto sa jelom. Ajme, kao da danima nije nista jeo. Bebbe, neka te s nama. I ja sam se bas ulijenila sto se Interneta tice, a i kako sam bila kod onog bioenergeticara, pa kako me covjek mrko pogledao sto drzim dijete i surfam... Ako ga ne drzim, nemam kad dok ne zaspi, jer sve moram s njim da se igram. Ako se igra sam, onda koristim guzvu da sta uradim po kuci. Kada spava, cim sjednem za PC, budi se. Sd trenutno spava, pa cemo vidimo do kad. Malo sam ga izmorila prije spavanja. Izigrala se s njim. Moram imati i ja neku taktiku. Imamo i mi vrt ovdje, pricala sam. To bakcu svekar i svekrva. Kod njih sve sto naraste je hibridno. To paradajz bude tezak po 1 kg, krastavci isto tako, ma haos. Da ste blizu imala bih vam svima sta dati, jer toliko toga ima, da propada. Blago tebi, pa si se uhodala s Emom oko hranjenja. Mi jos preferiramo siku, jer nece bas ovu hranu, iako ja ne odustajem. Pocela mu davati HIPP flasicu za laku noc, ko biva da bolje spava, prva dva puta popio sve, a sad kad mu napravim, ni da pomirise Cudni su ovi nasi bebaci. Ivan jos ne puze. Na parteru jos uvijek smo breakdancer-i. Malo se uhodavamo u hodalicu i tako. Samo vice mama. Sada kao da zna, jer me pogleda i zove me. Zubica imamo 2, ali veceras tata kaze da je napipao i treci gore, kao desnu dvojku. I ja sam pipala, ali ne osjetim nista. Vidjecemo za koji dan. samo neobicno mi da bude dvojka, zar ne bi trebala jedinica!? Visoka sam 178 cm. Ma, ima tu svega. Imam i nizak pritisak. Krvni mi zna biti ispod 100. Mozda bi i ti trebala kod nekog kiroprakticara da ti poslozi prsljenove. Meni je sad ok. Rekao mi taj covjek da mi se i grudni kos uvukao unutra. New mama, gadno je dojiti i radiiti. Divim ti se kako to sve postizes. Ljubac tebi i Ajni. Ilhana i Lamija samo tarlahaju. Tako i treba. Ovdje kod nas neke nesnosne vrucine, pa dok se malo rashladi bude i kasno za hodanje. Danima planiram otici u jednu trgovinu s Ivanom da prosetam, ali sve odgadjam zbog ovih vrucina. Sretno ti sutra na poslu. Lamija osjetila da te nema. Tako i Ivan. Kada ga ostavim sa svekrom i svekrvom u vrtu, a ja dodjem u stan da nesto uradim, on bude veseo nekih 15 minuta. Cim vidi da mene nema, uozbilji se i samo gleda u pravcu u kom sam ja otisla. Dinciii, vidjela sam na FB Rejhanu kako stoji, odusevila sam se. Ovaj moj debelguza nece jos i-ha-ha. Valja dupe podici, a polijen je. Ovako je vrcav sav, ali kad treba na noge, samo klekne. Cestitamo za Rejhanino ''mama''. Kakav osjecaj, a?! Ja se jos uvijek topim, iako na dan kaze mama po 100x. Uh, jest dugo i spavao, probudio se lola. Amela V., kod tebe mala pricalica. Ljubi je od nas. Bebbe, new mama, Ilhana i Amela, hvala vam za cestitku. Ovo je 2. godina od opstinskog vjencanja, a 15. je bila godina od crkvenog. Kako mi je mm jos bolestan, nije mi ni na pameti. Kaze kupice mi nesto kad ozdravi Toliko. Pusa i laku noc.