|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  87 88 [89] 90 91   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe 2009
20.8.2009 14:54:54   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Mya_81

Eh, zaboravih reći da već neko vrijeme imamo tvrdu stolicu i baš se patimo kad kakamo...user posted image user posted image user posted image user posted image

samo stavi vise vode ili manje hrane pa ce omeksati :)

(odgovor članu Mya_81 RR)
  Neposredna veza do poruke: 2201
20.8.2009 15:19:53   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: tajra

Ja bila na putu dva dana, i ne mogu se načuditi kako je user posted image  narasla. Zamislite čitava dva dana user posted image user posted image user posted image .
Sad bih ja nju gnjavila, a ona hoće da spava.
sahara, naše "ovnice" pravo pokretljive. i moja se okrece i "puže" na guzi. mojoj starijoj je pasoš bio gotov u pon.(a predali 21.7.)

da,user posted image user posted image , a moja je na stomaku svaki cas, i lijepo obidje cijeli krug fino pomice ruke i noge ali je to jos uvijek ukrug, mada smo ej poceli odradjivati dekama jer jucer dok sam spremal pelenu d aje presvucem ona samo sto nije pala sa krevetauser posted image , a upravo sad je skontala da se prevrne na ledja sama jer se okretala samo na stomak, i sad je okuser posted image , moze samauser posted image

dadada, sretno na moretu i da vam bude super odmor, s obzirom na tvoje navedene okolnostiuser posted image a nadam se da cemo i mi moci otici

pusa svimauser posted image

(odgovor članu R&T@)
  Neposredna veza do poruke: 2202
20.8.2009 15:38:29   
Anoniman
Dobar dan. Ni kod nas nema nekih pretjeranih promjena osim što se non stop smije user posted image  posebno svojoj seki user posted image . Zaboravili smo vam reči, da mi već nekih 20-tak dana stalno pajkimo potrbuške, mama se definitivno oslobodila jer vidim da sam okreče glavicu a i odigne se skroz na ruke user posted image  Spavanje u tom položaju je puno bolje, manje se budi.
Svima koji idu na more, sretan put, lijepo se provedite!!

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 2203
20.8.2009 15:50:06   
Anoniman
Enisa, sto se to ne javljasuser posted image , mislim cesce, pozdravuser posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 2204
20.8.2009 15:54:52   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Mya_81

Felix mila, koliko Anelu daješ ml po obroku i koliko obroka pojede u 24h?
Pojede kako kad nije nikad isto nekad 120ml a bogme ponekad i 140ml
navecer mu dam po 90ml.Pojede po 5 obrokauser posted image
Moj Anel je haman nahladjenuser posted image opet,hebemu zivot sveki bila bolesna nahladjena uzass ,i jednu noc Anel oko 21 sat plakao spavalo mu se pa ukisao,bio kad dodje ona sta mu je!!!!
Nije nista reko oce zaspat pa uskisao,daj mi ga user posted image hm.nedam reko pa jos kasljes nahladjena si sva oznojena hej uzega i odnese dol na sprat,adole je malo hladnije on bio oznojen ovdje na spratu vruce.
I ja sidjem dole zovnem mm reko daj donesi mi djete bolan ,i on ga meni vrati bio je 10min.
Jutros opet Anel place ama mora djete nekad plakat,ona ce opet DAJ g NEDAM REKO,Nisi jos ozdravila drzi maramicu na ustima a oce ga......
Jojj boze dragi,sutra cu ga vodit na pregled.
Ej a meni ce da mu nije od caja kakvog caja,ja caj nedajem hladan!!!!!
Kako ste mi vi i vasa djecicauser posted image

Neposredna veza do poruke: 2205
20.8.2009 15:59:31   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: sahara

Enisa, sto se to ne javljasuser posted image , mislim cesce, pozdravuser posted image

Pa mužek mi na GO pa nema smisla da stalno "visim" na komp. user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 2206
20.8.2009 16:02:55   
neki
felix draga,pa bas mi je zao malenoguser posted image Bice bolje aBd,a nije mi jasno kako ti svekrva tako bolena i nahladjena moze traziti dijeteuser posted image user posted image user posted image Moji ovde stvarno paze na touser posted image
Mi smo hB dobro,trenutno pajkimo,masallah napredujemo...Ali pricamo,kad god imamo priliku za to,dada,dadada,da da itd.Eto da potvrdimo da je Dadada bila u pravu kada je pojasnjavala svoj nickuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 2207
20.8.2009 16:08:51   
Anoniman
eto mos mislit pa poslije ja ludauser posted image i nevaljam kad kazem sta ,al vise nefermam nikog.
I jutros ga trazila jasno sam rekla NEDAM onu noc ga uze iz ruku mi a toliko bila nahladjena boze sacuvaj,cudne zene.
Cuvam ga ko oci u glavi,a da mi ga tko drugi nahladjuje i diriguje to nema nigdje!
Kako si mi ti djecica jesul mi   dobro?

< Poruku je uredio felix -- 20.8.2009 16:10:22 >

(odgovor članu neki)
  Neposredna veza do poruke: 2208
20.8.2009 16:11:15   
neki
Ma Said je ko zmajuser posted image user posted image user posted image masallahuser posted image Ali ja kuburim sa uhomuser posted image user posted image user posted image Imam cir u uhu,pretrpila sam uzasne bolove,a sad me boli guza od injekcijauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Ali proci ce i to,samo neka su nam djecica zdravouser posted image Pusa tebi i bebariuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 2209
20.8.2009 16:14:16   
pocahontas
moj decko je u ova dva dana pokazao sta sve moze(okrene se ko shestar za 180 stepeni odgurujuci se nogama - izdigne guzu i tako dalje) i mami je srce stalo evo sad - oborio je vrtuljak sebi na glavu, uhvatio je miki mausa jendom rukom i sve se svalilo na njega tj na glavu...ne znam kako dodjoh do krevetica i on me ispod sve te skalamerije gleda i ja sad cekam vrisak i bilo kakvu reakciju a on samo razvuce nasladji osmejh na svijetu...evo jos palcem od shoka i srece..malo mu je na glavi bilo crveno, vrlo malo...uh...sreca...

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 2210
20.8.2009 16:14:55   
Anoniman
Jojj bas mi je zaouser posted image mogu mislit kako te boljelo.Proce guza abd stavljaj oboge hladne.

(odgovor članu neki)
  Neposredna veza do poruke: 2211
20.8.2009 16:16:51   
neki
felix,hvala ti draga puuuuuunouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 2212
20.8.2009 16:18:18   
neki
pocahontas,taj osmijeh zlata vrijediuser posted image user posted image user posted image Ne sekiraj se draga,eto vidis pa bebac nije ni zaplakaouser posted image Pusa za mamin slatki osmijehuser posted image

(odgovor članu neki)
Neposredna veza do poruke: 2213
20.8.2009 16:20:05   
pocahontas
hvala ti...ali zato sam ja plakala..njemu nista...glava prava bosanska user posted image

(odgovor članu neki)
Neposredna veza do poruke: 2214
20.8.2009 16:22:36   
neki
Nama je neki dan Said pao sa bracnog na pod,ja se istraumirala,hB sve dobro prodje,ali je zato stariji sin oplakao,bilo mu zao bratauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pocahontas)
Neposredna veza do poruke: 2215
20.8.2009 16:25:19   
pocahontas
uh tek sad postajem svjesna sta me sve ceka, koji oprez...sad se evo igra sa dekicom i samo gldem kako ce je sebi navuc preko glave i ne daj Boze pocet se gusiti...haos..prava paranoja me spopada...

(odgovor članu neki)
Neposredna veza do poruke: 2216
20.8.2009 16:26:27   
neki
Opreza nikad dosta,samo polakouser posted image

(odgovor članu pocahontas)
Neposredna veza do poruke: 2217
20.8.2009 17:55:57   
malenaa
dusa moja draga se olakasao :) hehe pomogao nam je toplomjer i kremica, i odma lakse.
i ja sam pocela da se brinem pstaviti dinu na sekund, jer u kreveticu u noci samo ga nadjem totalno okrenutog za 180 stepeni pa tako poprijeko spava... dino vec od mjesec dana spava potrbuske stalno a od rodjenja sam ga pomalo stavljala uz moj nadzor. glavicu odlicno drzi i okrece a i on se sam sa stomaka okrene na bok. moj mali akrobata... po citave dane se smjehulji i skici ,mase rukicama i nogicama ...ma jednostavno uljepsava moj zivot u potpunosti.

MAMINO SRCE I DUSA ..SVE MOJE DOSLO NA SVIJET 1.6.2009... CITAV SVIJET JE TAKO MALI NA PREMA TVOJIM OKICAMA SINE MOJ!!

Nedostajes mrvice mamina 18.4.2012. :(

Ema & Kaan. 19.3.2014. Duse moje malene...

(odgovor članu neki)
Neposredna veza do poruke: 2218
20.8.2009 18:03:42   
Mya_81 RR
Malenaa, ostavljas ga samog da spava na stomaku? Recimo kad i ti spavas...

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu malenaa)
Neposredna veza do poruke: 2219
20.8.2009 19:14:20   
Ex Yu
Mya i ja svog ostavljam samog da spavapotrbuške već dugp jer sad su mu ruke glavna igracka i kad je na ledzima jedva zaspne kolko se zada trpajuc ih usta pa se sav izbezumi jos kad promasi panika ga uhvati pozivcani i tako stalno, a bali ko da mu je godina dana i spava sa siperkom ...

Danijal 09.06.2009

Neposredna veza do poruke: 2220
20.8.2009 19:26:51   
Nunichi
IZVORNA PORUKA: dadada

krecemo rano oko 4.00huser posted image a pasos smo dobili jucer na svu srecuuser posted image ...

Sretan put draga...pokusaj se odmoriti. user posted image user posted image
Sve govori taji "vidi bolan hoce tebi". user posted image
Ljubac za oboje...

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 2221
20.8.2009 19:55:08   
Anoniman
hvala vam drage mojeuser posted image

nuno dobra ti je tauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Nunichi)
  Neposredna veza do poruke: 2222
20.8.2009 20:09:59   
Anoniman
Evo mi se vratili iz setnje, covjece nahodasmo seuser posted image , sve nas boli kao da smo planinarili, isli u dom zdravlja i kaze ne radi druga smjena za zdravu djecu, kao nema dr. na godisnjemuser posted image , htjela sam da je izvagamo i izmjerimo, ali zato smo se nahodali pravo, danas je malo falilo da se javim kako je Ajna propuzala, stavila je ja na pod na dekicu tek vidim ona sisla sa dekice i puze po tepihuuser posted image , jest da je to mali razmak ali ipak sam se sokirala, mada vjerujem da to jos nije pravo puzanje,ali dovoljno da je sad ne mogu ostaviti bilo gdje jer ko ce joj znati sta sve mozeuser posted image , ljubi je majkauser posted image

felix, ma ne daj dijete nikome, ako ti mislis da ga moze ugrozitiuser posted image

Andrej, slusaj mamu i zezaj tatu, sretan vam put user posted image

Enisa, opravdan izostanakuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 2223
20.8.2009 21:50:20   
malena_t
user posted image user posted image user posted image Za sve nase bebe. Onima koje idu na more zelimo lijep provoduser posted image

Mya
ti najbolje znas, ali mislim da je slobodno mozes ostaviti na stomacicu, samo neka je podloga tvrda. Iznenadices se kako ce lijepo pajkiti i okretati glavicu samauser posted image

21.03.2009. rodio se majkin sin

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 2224
20.8.2009 21:55:15   
Ex Yu
Mya sreco evo moj sad sapva na stomaku i cjeli dan ga stavljam na ledza uspavam ga i spustim on se odma koprca ko da zna da hoce na stomak i na kraju sam se sjetila da ga spustim na stomak i zaspo 3 sata to je bilo danas isto mi je i sad uradio mm ga spusti na ledza on kocen i dok ga ja nisam okrenula na stomak i uvalila dudu nije se smirio

e zene mene bune ove aktivnosti beba gdje god citam sve drugacije ... moj je preaktivan za svoje "godine" bar mi se tako cini dohvaca sve jos nedrzi dobro al uhvati pa pusti cupa kosu igra se rukama do besvjesti lezi na onoj igraonici i dohvaca igracke po sat vremena jos se neokrece jednom dva puta se prevrno na jednu stranu il okrene na ledza sa stomaka al citam na stranici bebe cimi mi se razvoj i funkcije bebe po sedmicama pa oni nisu normalni pise da vec sad treba da se okrece da hvata da ga sa 3 i sedmica stavljam da sjedi i da do 6 mjeseci treba samostalno da sjedi pa koje su to norme ...?? user posted image

Danijal 09.06.2009

(odgovor članu malena_t)
Neposredna veza do poruke: 2225
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  87 88 [89] 90 91   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  87 88 [89] 90 91   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *