Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Evo drage moje da vam javim... Nasa draga SweetBaby je postala mama predivne djevojcice danas u 16h i 40min. Aidica je teska 3,700kg i duga 55cm. Novopecena mamica se dobro osjeca i sve je super proslo,hvala Bogu...
Evo da i ovako cestitamo sretnim roditeljima i pozelimo sve najbolje malenoj princezi. Nek ih prati sva sreca ovog svijeta,od srca im zelimo sve najbolje moj dragi,nas Junior i ja... Cestitamo!!!
RE: Porodila se nasa SweetBaby! 17.8.2009 21:40:42
Anoniman
cestitke od srca roditeljima povodom rodjenja male Aide, sa muzickom zeljom od Koketa... Volim te Aida... cestitkama se pridruzuju ostali clanovi porodice...