|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  80 81 [82] 83 84   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe 2009
17.8.2009 10:17:27   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: sheri

drage moje, ja vam moram priznati da ja ne znam sta je neprospavana noc. moja seka ce u petak napuniti 2 mjeseca, i osim prva tri dana kad smo se budili svaka 2 sata da se hranimo, mi spavamo cijelu noc. kupanje oko pola 10, hranjenje i spavanac. ustajanje na dorucak oko 5-6. doktorica rekla da nista ne mijenjam sve dok beba napreduje. i mi tako, hvala Bogu furamo.
bas mi je zao sto vi pored budjenja imate i grceve(mya) i razne problemcice. nadam se da ce vam to sve bizo bizo pjoci

Ne bih da te razočaram al i kod mene je tako bilo ali saduser posted image ...Prvih 6 mjeseci nisam ni osjetila da imam bebu u kući sad zubići, vrućina-nervoza, pa se razbolio, te pao udario se-poslije toga se budio u noći milion puta ...Al tako je to sa djecom...Al neka ti je tih prvih mjeseci mašallah mirna dok se malo navikneš jer  kad te na početku ufate muke baš je zafrkano...

< Poruku je uredio Breskva -- 17.8.2009 10:22:19 >

(odgovor članu sheri)
  Neposredna veza do poruke: 2026
17.8.2009 10:20:38   
sheri
ma neces me razocarati, rekli su mi mnogi da ce biti sve teze kako beba bude raslauser posted image . al, sve dok je beba dobro, nista nije problem. 

Nora-21.06.2009. :)

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 2027
17.8.2009 10:21:09   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: dadada

Joj ja sada skontala da je 17. pa moja beba je napunila 5 mjeseciuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

čestitke i sve najbolje user posted image user posted image user posted image user posted image i ja sam danas napunila 26user posted image user posted image user posted image i nekako je bilo dobro do 25 al bliži se 30 joj-sreća pa se farbam ne mogu ni zamislit sijedeuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 2028
17.8.2009 10:43:40   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Breskva

Joj ja sada skontala da je 17. pa moja beba je napunila 5 mjeseciuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

čestitke i sve najbolje user posted image user posted image user posted image user posted image i ja sam danas napunila 26user posted image user posted image user posted image i nekako je bilo dobro do 25 al bliži se 30 joj-sreća pa se farbam ne mogu ni zamislit sijedeuser posted image user posted image user posted image

ooooooo cestitaaaaaaaaamuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ..ma sta ti je, s 30. tek zivot pocinjeuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 2029
17.8.2009 10:52:06   
škorpija
Dadada sretna petomjesečnica user posted image

Breskva jesi luda, od 30 je najboljeuser posted image

Sonja kako je Adin, je li ozdravio, baš mi je žao što je prehlađen jadničakuser posted image

Ajdin 22.4.2009. - čojkić :-))))

Alina 20. 2. 2016 - maća :)

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 2030
17.8.2009 10:59:04   
R&T@
dadada, čestitamouser posted image (bježite nam petnaest dana)
Breskva, sretan rođendanuser posted image , pa ti imaš samo 20 godina i 72 mjesecauser posted image .
Šta bi rekla meni i mojih 20+127.

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

(odgovor članu škorpija)
Neposredna veza do poruke: 2031
17.8.2009 11:26:16   
Ex Yu
jutro mame evo mi se uspavljujemo ponovo nesto nas san savlado ...

moj se budi jest al hvala bogu nastavi dalje bez uspavljivanja

dadada salim se ja tebi hvala sto si uopste stavila album a sad ce vrijedne mame ponovo komentarisat samo si jos trebala dodati i nickove mama ipak neznam sve bebice al nagadzam user posted image

Danijal 09.06.2009

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 2032
17.8.2009 11:35:49   
mnn
jutro drage moje.malenime več tri dana zeza, neče da spava kako treba..luda sam.zaspe pa se probudi svaka tri sata, hoče jesti,pa piti čaja...luda sam..nema spavanja.pa sam sva luda, neispavana.dok smo bili u Bosni spavao je dosta jer mu je hladnoča odgovarala..ali sepo noči isto budio.

neznam što mu je,gladan je bio pa sam mu uz mlijeko davala kašice ali nije htio...što da mu prvo dam...pomozite mi jer sam sva luda...user posted image

alex ima 4 godine 2.5.2009
stize nam druga beba :)

(odgovor članu Ex Yu)
Neposredna veza do poruke: 2033
17.8.2009 11:39:17   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: tajra

Ja poranila da se pohvalim.
Nakon četiri i po mjeseca:
Prva noć bez buđenja.
Ne mogu da vjerujem, ne mogu da vjerujem.
Hvala bogu, hvala bogu.
user posted image user posted image user posted image user posted image
Pusa svima.

I kod nas, i kod nas user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image
Zaspao sinoć u 22:30, probudio se tek u 6:00, dojio i opet nastavio do 10:00 user posted image
Ljubi ga mama samo nek ovako nastavi (daj Bože).

(odgovor članu R&T@)
  Neposredna veza do poruke: 2034
17.8.2009 11:41:27   
Anoniman
hehehe žene pa to vi sad sve starije od mene ja mlada kokauser posted image user posted image user posted image , hvala na čestitkama. Baš ste me ohrabrile user posted image user posted image user posted image
Odo komentarisat naše bebe da budu najgledanije na forumuuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Ex Yu)
  Neposredna veza do poruke: 2035
17.8.2009 11:43:31   
Anoniman
mnn

ja svom ne dajem jos nista sem mlijeka (takva je sada "moda" tj. praksa)..a ako mu ipak zelis polako uvoditi cvrstu hranu prvo kreni s mrkvom ili krompirom na leso...bez soli ustvari bez icega ili neko voce pa napravis kompot ...bitno je da je mekano i da se guli...e onda mu citavu sedmicu nudis jedno te isto iako u pocetku i odbija...tako valjda treba da se navikne na novi okus a i da nedaj boze dodje do alergije znas odmah na sta je alergican

(odgovor članu mnn)
  Neposredna veza do poruke: 2036
17.8.2009 11:44:02   
Anoniman
dadada, čestitamo Andreju petomjesečnicu user posted image
mnn, pa ti bila u Bosni.... hajde valjda ćeš nam opet nekad doći user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 2037
17.8.2009 11:44:56   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Breskva

hehehe žene pa to vi sad sve starije od mene ja mlada kokauser posted image user posted image user posted image

Starija sam od tebe čitavih 7 dana user posted image user posted image   user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 2038
17.8.2009 11:46:17   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: enisa_sara

Prva noć bez buđenja.
Hvala bogu, hvala bogu.
Pusa svima.

I kod nas, i kod nas user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image
Zaspao sinoć u 22:30, probudio se tek u 6:00, dojio i opet nastavio do 10:00 user posted image

kod nas nije, kod nas nijeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

mi se budimo svaka 2 satauser posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 2039
17.8.2009 11:47:17   
Anoniman
ja sam skontala da je na ovom forumu najvise laFicauser posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 2040
17.8.2009 12:23:07   
iv@ncica

IZVORNA PORUKA: enisa_sara

Prva noć bez buđenja.
Hvala bogu, hvala bogu.
Pusa svima.

kod nas nije, kod nas nijeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

mi se budimo svaka 2 satauser posted image

i  kod  nas  isto...oči  mi  na  rezervi  i  sike  me  bole  od  prevelike  upotrebe  hehehhehe!!!!

Andrej-06.04.2009 ♥❤♥❤♥

Einstein je umro, Newton je umro, Tesla je umro, a ni ja se ne osjećam baš najbolje!

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 2041
17.8.2009 14:33:01   
Anoniman
Cestitamo Ajna i ja Andreju 5-mjesecnicu, i saljemo mu user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Enisa, Breskva, bjez ba balavice jedneuser posted image user posted image user posted image user posted image , Breskva, sretno ti draga, ali upravu si i meni je s 25 bilo najnaj, mislim ima sve svoje cari, i 30.te su suuuppppeerrruser posted image
Bravo za djecu koja spavaju cijelu nocuser posted image , bilo je i kod nas takvih noci ali rijetkouser posted image , najnoviji  Ajnini fazoni su da se probudi ujutro i valjda vidi da mi spavamo ili i ne gleda, pojma nemam, i pocne da se igra u kreveticu, tacnije da lupa nogom u ogradicu  ili grebe nokticima ogradicu, jastuk, zvecka jednom lopticom, sve sto joj stvara zvuk user posted image user posted image user posted image , uglavnom ne place ali ja se zijanim kad vidim sta radi, bojim se da se ne ozlijedi, i fakat koliko joj smijem dopustati da se odguruje nogom od ogradicu, hmmm, zbog kukova me strahuser posted image

Eto drage moje, ljubimo vasuser posted image

(odgovor članu iv@ncica)
  Neposredna veza do poruke: 2042
17.8.2009 17:15:47   
Anoniman
A i ja ovim cestitam svim mamam beba 2009 jer su uspjele za tacno 4 mjeseca (kada je tema otvorena) prestici bebe 2008 u mahalanjuuser posted image

BRAVO ZA NASuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 2043
17.8.2009 17:20:53   
Anoniman
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , bravouser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 2044
17.8.2009 18:39:04   
ivanak
Bok svima,

imam jedno pitanje, jeli ikome od vas se dogodila da vam beba, iako je nahranjena i ne fali joj ništa, opet stavlja prste u usta??? Ne znam jeli to normalno, jeli to faza kod beba ili...

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 2045
17.8.2009 18:40:12   
Nunichi
To nam se desava 24h na dan... user posted image user posted image
Nista ti ne brini,to nije znak da je gladna...samo ceski svoje desne prije zubica.

(odgovor članu ivanak)
Neposredna veza do poruke: 2046
17.8.2009 18:43:49   
Nunichi

user posted image user posted image Jubimo slatkisa sa punih 5 mjeseci...
I nama ce za koji dancic. user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 2047
17.8.2009 19:43:26   
mnn
moj stalno stavlja ruke u usta...muče ga zubi.sve se bijeli...uh...ali kaženam susjeda da ne moraju zubiči izači uskoro...joj..

dadada ja sam mu dala danas malo kruškice domače...pojeo je.ali biti če još na mlijeku do 4mj pa čemo vidjeti onda.to je uskoro..pomalo ču mu davati voče..pa ču vidjeti.kruška mu je dobro sjela jer je omao odmah stolicu a mučila ga je prije.hvala ti za savjet.user posted image

enisa_sara ja ti bila u Rbiniku.super nam je bilo....uživali smo u prirodi,bili do Zelenkovca.neotkrivena priroda...super je bila klima.doči čemo opet ali če mo onda do Sarajeva do ujaka od mm.maleni je uživao...user posted image

alex ima 4 godine 2.5.2009
stize nam druga beba :)

(odgovor članu Nunichi)
Neposredna veza do poruke: 2048
17.8.2009 19:55:02   
Mya_81 RR

A i ja ovim cestitam svim mamam beba 2009 jer su uspjele za tacno 4 mjeseca (kada je tema otvorena) prestici bebe 2008 u mahalanjuuser posted image

BRAVO ZA NASuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Bravo, bravo user posted image user posted image user posted image user posted image

Ma, mi smo posebna generacija!!!!

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 2049
17.8.2009 20:55:18   
Anoniman
vece
kako ste mi evo da se malo javimuser posted image dok Anel paja
Moj Anel je dobro hb.danas sam bila na kontroli i moj mali ima 3.800kguser posted image user posted image maslah dobro ga hranim a i jede bogme .
Sledece sed.idemo snimat kukove
Rekla mi pedijatrica kao njemu je dosta 120ml al on to pojede podrigne i trazi jos place zjevce,ja njemu moram jos namjerit 30,40ml i onda mu bude dovoljno,tad zaspi.
Nekonta da je moj Anel prozdrljivuser posted image user posted image da trazi tako,da ja slusam njega kako on tarzi i hoce da jede.
Pussa puno malenim bebicamauser posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 2050
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  80 81 [82] 83 84   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  80 81 [82] 83 84   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *