|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  28 29 [30] 31 32   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Prvi zubic
4.8.2009 14:26:42   
Skvo RR
Provirio nam je i drugi zubic.....user posted image user posted image user posted image user posted image . Skoro dva mjeseca poslije prvog..Mama je sretna....user posted image user posted image user posted image

Sa one strane ideje o dobrim i lošim djelima,
postoji jedno polje. Tamo ćemo se naći

(odgovor članu nita)
Neposredna veza do poruke: 726
4.8.2009 14:28:06   
Anoniman
čestitamo zubici ljubici.user posted image
Nama je na moru, uz žive muke provirila gornja jedinica, mamin ružni zubić, kako je samo smiješan!user posted image

(odgovor članu Skvo RR)
  Neposredna veza do poruke: 727
4.8.2009 14:44:45   
new mama
Cestitke na zubicima,Skvo sad se mozete folirati,a i mi da se pohvalimo 7 provirio,a 8 se malo vidi,donje dvojke,ma moj heroj dobro podnosiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

A&V ~moje sve na svijetu ~

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 728
4.8.2009 14:47:22   
mamina princeza
skvo cestitam ... i vama zubi sporo idu ko nama ... hehee ja kazem dijamanti :))))

Moja princeza 04.07.2008
Moj princ 26.02.2012

(odgovor članu new mama)
Neposredna veza do poruke: 729
4.8.2009 14:47:23   
Skvo RR
Shee  i New mama, cestitamo i vasim bebama na zubicima.....

Pusa!

(odgovor članu new mama)
Neposredna veza do poruke: 730
4.8.2009 15:08:32   
remzy
svim bebicama cestitamo na novim zubicima user posted image user posted image user posted image user posted image
i ujedno da se i mi prijavimo

Amberi su nikla 4 zubica odjednom ,a dva treba da "probiju"!!!,
tako da sada imamo 6 zubica koji su nikliuser posted image user posted image user posted image

Lamija 07.08.2002god
Fatih 07.02.2006god
Ambera 12.08.2008god

(odgovor članu Skvo RR)
Neposredna veza do poruke: 731
9.8.2009 22:26:04   
pepeljuga
evo da se i mi prijavimo ali ne znam kako cemo se uklopiti u ovo jer je mome malenom prvi zubice ili bolje receno dva skupa probili sa 3,5 mjeseci.Nekako puno rano ali je tako. user posted image

(odgovor članu remzy)
Neposredna veza do poruke: 732
9.8.2009 22:35:36   
mamma mumi
E drage moje da vam napokon javim kod nas krenuli zubici, malo jedan nego obje jedinice user posted image user posted image user posted image .nikle.

(odgovor članu pepeljuga)
Neposredna veza do poruke: 733
9.8.2009 22:37:36   
veeseelaa
mojoj malenoj danas nikao i 6 zubić, mašalla
šta je ovo ljudi moji, 7 joj je mjeseciuser posted image user posted image

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

(odgovor članu mamma mumi)
Neposredna veza do poruke: 734
9.8.2009 22:39:26   
adannn
Čestitke svima na biserimauser posted image user posted image user posted image

Mi imamo već 12 ako ne i više....ne da mami da gledauser posted image

Nejra 28.02.2008

(odgovor članu veeseelaa)
Neposredna veza do poruke: 735
9.8.2009 22:41:53   
ANNIAN
Kažu stari ljudi kad dijete rano dobije zubiće drugo će ubrzo.

Neposredna veza do poruke: 736
9.8.2009 22:43:01   
veeseelaa
IZVORNA PORUKA: ANNIAN

misliš na drugo dijete user posted image user posted image user posted image  odoh radit test za trudnoćuuser posted image user posted image user posted image

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

(odgovor članu ANNIAN)
Neposredna veza do poruke: 737
9.8.2009 23:00:07   
new mama

user posted image user posted image user posted image user posted image kod mene Ajna ima vec 8 a nema jos 11 mjeseci,znaci da se i ja nadam drugoj bebiuser posted image user posted image user posted image

A&V ~moje sve na svijetu ~

(odgovor članu ANNIAN)
Neposredna veza do poruke: 738
10.8.2009 0:17:16   
Chuchi
Mashala vesela za tvoju Ajsu! user posted image
Zene drage pomagajte, ja vise izludi sa svojim bebacemuser posted image i njegovim zubima user posted image
Kako su vasoj djeci izasli zubi? Ovaj moj evo cijeli dan mi ne izlazi iz ruku, sta mu padne pod saku to grabi i trpa u usta, trlja desni,
uhvati moju ruku pa gura u usta, a o placu i nervozi da i ne govorim. Kad nisam danas izludila necu nikad. Pa taj nije uvukao jezik danas!
A bodija eno puna masina, peru se, vise mu nemam sta obuci, svakih cini mi se 20min ga presvlacim koliko smokri odjecu, toliko mu iz usta
curi voda sama! user posted image Gledala sam mu desni, koliko sam mogla jer ne da prici ustima da vidim, nisu crvene, vise su bijele,
pod prstom ne osjetim nista tvrdo, mekani su vrhovi desni, juce kupila gel stavljala mu, trljala prstima.. ali cini mi se da ga i taj gel nervira!
Svarno vise da hoce izaci ti zubi, cini mi se da bih se rodila i ja! Rame me boli, nadlaktica, lakat, toliko sam ga nosala, i skoro mi je ruku iscupao!
user posted image user posted image
Eto sad je napokon zaspao a odoh i ja, valja mi se odmorit za sutra, jer kako vidim iz dana u dan on je sve nervozniji, nema sta drugo biti nego zubi ! user posted image NJemu je za koji dan 5,5 mj. A kod starijeg sina je prvi zubic izasao sa 6mj cini mi se. Znam da je imao 2 zubica kad je prohodao, a prohodao je onaj dan kad je napunio 7mj. De zive bile recite kakve desni treba da budu malo prije nego zub treba izaci, ja sam sve zaboravila user posted image i na zaboravila kad me izludi njegova nervoza svaki dan! user posted image

Samo su tri muškarca u mom životu ;))

(odgovor članu new mama)
Neposredna veza do poruke: 739
10.8.2009 0:24:12   
neki

Moj Sead je sa pet mjeseci dobio prvi zubic,a Saida sam rodila,kad je Sead napunio tri godineuser posted image
Chuci draga,ne znam sta da ti kazemuser posted image Moj Said dobi i temperaturu od zubica,pa sam muku mucila,evo krenula mu jos dva...Kazu stare zene da se desni namazu crvenim lukom,nemoj me poslusati,to sam tako cula...Nista nego da se naoruzas strpljenjem,znam kako je to,ali polako,proci ce i to aBduser posted image

(odgovor članu Chuchi)
Neposredna veza do poruke: 740
10.8.2009 0:24:20   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: new mama

user posted image user posted image user posted image user posted image kod mene Ajna ima vec 8 a nema jos 11 mjeseci,znaci da se i ja nadam drugoj bebiuser posted image user posted image user posted image

E da vam malo pomrsim "statistiku" user posted image user posted image  Mojoj sari prvi zub nik*o sa 4,5 mj. Sa godinu imala sve zube user posted image , isto mali čikica. user posted image  stigao nakon 6,5 godina user posted image user posted image  
Pojma nemaju ti stari ljudi user posted image user posted image

Cuchi, joj i ja sam to zaboravila..... user posted image  

(odgovor članu new mama)
  Neposredna veza do poruke: 741
10.8.2009 2:16:11   
Lalana
Moj Muhamed je danas dobio prvi zubic user posted image user posted image user posted image
Sada mu je tacno 8 mjeseci i eto tek sada je izasao hvala bogu.
Vec neko vrijeme ga je mucilo a sada smo malkice odahnuli. user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 742
10.8.2009 8:58:08   
Hanady RR
Moja Farah je na teškim mukama sa ovim zubićima. ja 4 dana niti jedem niti spavam. kad sjedme da jedem ona plače, kmezi moram je nosat il na sisu stavit da je malo smirim.  Spava samo kra mene u krevetu pa nemogu da se opustim da je nebi ugušili ili ja ili mm u bračnom krevetu. Neznam šta bi sa njom, o baljenju i bodićima prljavim šega mi i pričat, veš peremo koda smo na normi. Igračke i ruke više pomodrile od toga koliko su ustima. Izludih više i ja i ona duša draga.user posted image user posted image user posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu Lalana)
Neposredna veza do poruke: 743
10.8.2009 9:07:58   
mu be da
user posted image user posted image user posted image DRAGE MOJE  ...... AH TI ZUBI...MOJ NAPUNIO NEKI DAN 10 MJESECI  A USTA PRAZNA,ISPADOSE NAM OCI VISE GLEDAJUCI I TRAZECI NJEGOV ZUB,OCITO IH CUVA DA MU BUDU  DUZE user posted image user posted image user posted image
A O BALJENJU I DA NAPRICAMO TO  JE VISE RUTINA DA CURI IZ USTA  I TRLJA JADAN STA STIGNE
NEKI DAN IDEMO NAPOLJE A ON U KOLICIMA I USUTIO SE KAD JA POGLEDAH ON GLABA ONU PLASTIKU ISPRED NJEGA STO DODJE NA KOLICIMA KAO OBRUC user posted image user posted image

SRETNO SVIMA  NA NOVIM ZUBICIMA DA SU DUGI I JAKI AKOBOGDA.......user posted image user posted image user posted image

VALJDA CEMO SE I MI RADOVAT ....user posted image user posted image user posted image

SULTAN MAMIN ...DAVUD 3.10.2008.

(odgovor članu Hanady RR)
Neposredna veza do poruke: 744
10.8.2009 9:40:03   
Chuchi
Joj zaboravila sam reci, moj bebac vec mjesec dana glaba prasu! Struk prase, ko duskodugousko mrkvu, ja njemu dam i on glaba. I kad mu
ispadne dreka ga stoji, dok mu opet ne dadnem. A i stariji sin je sa 5mj. uveliko glab´o prasu. Ja znam da ona smeksa desni i da zubi lakse izadju, sto Neki rece crveni luk. To je relativno isto, a mnogo je lakse dati djetetu struk prase pa nek zvace. user posted image
I da, evo sad opet zaspao, jutros ko navijen ustao i dreka ga stoji. Na sabahu mi upade s kreveta (prvi put) , probudio se, ja ga podojila, i lezao
kraj mene, i bice da je mama huda zakunjalauser posted image samo cuh TUP, i dreka. Ali je ko crvic, nema guza mira i Bog! Mislila sam da ce me bar ujutro pustiti na miru, ali je neuobicajeno nervozan ustao. Prvo je pola jastuka u usta stavio, pa deku, pa moje ruke, pa... odoh skinuti posteljinu, sve je ubalio user posted image

Samo su tri muškarca u mom životu ;))

(odgovor članu mu be da)
Neposredna veza do poruke: 745
14.8.2009 23:36:54   
veeseelaa
mojoj curici danas nikao i sedmi zubićuser posted image

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

(odgovor članu triplemama)
Neposredna veza do poruke: 746
14.8.2009 23:37:19   
Anoniman
user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 747
14.8.2009 23:48:45   
slono
Zubica ni na mapi, a napunili 8 mjeseci i usli u 9.mjesec!!! Kako je to sa zubicima smijesno sa djecom, kod nekog puna usta zuba,a kod nekog nigdje nista, a istog uzrasta!!!!
Koristimo calgel kad zagusti, ali sve u svemu nema problema, samo zubica nema! user posted image
Brat nam je u ovom uzrastu imao 4, a mozda i vise...... user posted image user posted image

CEKAMO! user posted image user posted image

< Poruku je uredio slono -- 14.8.2009 23:49:22 >

Mama ima dva slatka kolačića!
I kolačić- ljeto 2003.god.
II kolačić- zima 2008.god.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 748
17.8.2009 10:52:22   
Skvo RR
Da prijavimo i gornji zubic. Ukupno tri komada!
user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu slono)
Neposredna veza do poruke: 749
17.8.2009 10:54:36   
jupajdi
user posted image user posted image user posted image
I kod nas provirila još jedna gornja jedinica.Ukupno dva zubića, pravi mamin zeko user posted image

(odgovor članu Skvo RR)
Neposredna veza do poruke: 750
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  28 29 [30] 31 32   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  28 29 [30] 31 32   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *