Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
I''''m Starting With The Man In,The Mirror,I''''m Asking Him To Change His Ways,And No Message Could Have Been Any Clearer,If You Wanna Make The World,A Better Place,Take A Look At Yourself, And,Then Make A Change
kod mene je mm kad se tetovirao prosle godine nosao prozirnu foliju tri cetiri dana(naravno mjenjali smo je 5-6 puta na dan a stavljao je bivacin mast...tako mu je rekao momak koji je radio
I''''m Starting With The Man In,The Mirror,I''''m Asking Him To Change His Ways,And No Message Could Have Been Any Clearer,If You Wanna Make The World,A Better Place,Take A Look At Yourself, And,Then Make A Change
ja imam dvije na sebi i meni je radio Cober,kojem najvise vjerujem
nas porodicno radi eli pa cu tamo...
ja sam se tetovirala kod seke (dok je jos radila) meni je ona samo stavila tufer i rekla da mazem masnom kremom par dana dok se koza peruta...ja sam tufer odmah skinula jer nisam mogla izdrzati a kremom sam mozda jednom namazala
kod mene je mm kad se tetovirao prosle godine nosao prozirnu foliju tri cetiri dana(naravno mjenjali smo je 5-6 puta na dan a stavljao je bivacin mast...tako mu je rekao momak koji je radio
Ovako sam i ja, ali nije neobično da je ista procedura jer smo radile tatoo kod istog tipa
Naomih 27.03.2008 9.41 hm...
Da, kod Elija...ja imam istetoviranu djetelinu s cetiri lista...dugo sam čekala da nađem nešto simbolično i ova tetovaža mi predstavlja zaista nešto bitno u životu....
nemam ni ja nijednu tetovažu, al čim se udam to mi je prvo što ću napravit!!!! Iza, na vratu (tako da mogu pokrit kosom, zbog posla) prvo slovo imena mog dragog, al na nekom drugom pismu, glagoljici ili slično... i na boku jednu, al ne zna još što.... Inače meni starci nisu nikad dali da se tetoviram, neće im ni sad bit drago al eto sa svojih 25 god valjda znam šta radim.... Sjećam se kad sam sa 18 god rekla da hoću tetovažu i pirsing tata mi je rekao:" Molim te nemoj tetovažu, al buši šta god hoćeš, to možeš maknut " I imao je pravo jer ono što mi se sviđalo sa 18 god sad ne bi stavila na sebe ni u ludilu
A jedan dan kad aBd budem imala djecu terovirat ću nijhova imena.... fora mi je ona tetovaža u Angeline Jolie, ona je istetovirala na ramenu zemljopisnu dužinu i širinu mjesta gdje s se njena djeca rodila... Al to meni puno ni ne znači, budući da nisam vidila svijeta ko ona a bilo bi malo glupo imat 2 ili 3 iste tetovaže
Ja sam isto mislila obilježiti nekako rođenje Minje...ne znam još šta bih, ali moram u to uklopiti mogućnost da ću imati još djece tako da to na kraju liči na nešto ukusno i jednostavno....
Lulu duso nikako da skontam gdje ti je ova tetovaza? Pisala si da ces je uraditi na podlaktici,valjda slika naopako postavljena pa ne mogu da skontam. Inace svidja mi se Ja vec danim intenzivno razmisljam( da se razumijemo godinama ja mastam o tetovazi) o jednoj tetovazi Grančici japanske trešnje,sa jednim rascvjetalim cvijetom na njoj ,to je moja Emina i još tri pupljka na njoj,za moja tri meleka,mamina anđela. Baš intenzivno razmišljam da to napravim Uradila bih je na ristu,gornjem dijelu stopala onako malo prema skočnom zglobu da ide. Mostarke koja od vas zna dobar tattoo salon?
< Poruku je uredio mamy RR -- 12.8.2009 19:51:21 >
sabina ideja ti je extra extra!!!!!! uradi to oabvezno jest na podlaktici sa unutrasnje strane ljeve ruke
Stvarno dolazim u iskusenje da ti ukradem ideju... Orginalno nema sta.
samo po venama je peklo ali posto je to bila samo jedna kratka crta nije zaista bilo strasno a sto se vise penjao prema laktu to je manje bilo neugodno...na kraju(od polovine)nisam ni sekunde osjetila.... vise mi smeta depilacija ruke nego tetovaza........
samo po venama je peklo ali posto je to bila samo jedna kratka crta nije zaista bilo strasno a sto se vise penjao prema laktu to je manje bilo neugodno...na kraju(od polovine)nisam ni sekunde osjetila.... vise mi smeta depilacija ruke nego tetovaza........
Ma onih par prvih uboda je neugodno...a nakon toga zaboravis i sta radis. Super je ispalo...