|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  67 68 [69] 70 71   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe 2009
11.8.2009 15:58:50   
babymia
evo i mi malo da se javimo...danas nam je 5 mjeseci,mamina guza narasla velikauser posted image user posted image user posted image sutra cemo i pedijatru,zakasnjela vakcina na redu....

a malo me sad zadeveraste s tim kukovima i sirokim povijanjem....mi smo ga stavljali do 3. mjeseca,jer su onda pocele vrucine i imala sam osjecaj da je strasno nervira....a dosli nam jedni prijatelji iz slovenije i kazu da ni dana siroki nisu stavljali jer kod njih slikaju bebi kukove odmah po rodjenju i ako je sve ok onda ne treba...a kod nas jedni kazu do 6 mjeseci,a neki cak i dalje...i haj sad ti budi pametan....

poljubac bebicama veeelikiuser posted image user posted image user posted image user posted image

11.3.2009. MIA
nasa srecica

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 1701
11.8.2009 16:13:19   
škorpija
ma široko sam povila bebca dva puta u životu i sa kukovima sve u redu, bili na slikanju, a pedijatar ništa nije pitao ni komentarisao, ja mislim da je to napuhanouser posted image

Ajdin 22.4.2009. - čojkić :-))))

Alina 20. 2. 2016 - maća :)

(odgovor članu babymia)
Neposredna veza do poruke: 1702
11.8.2009 16:47:56   
Anoniman
babymia, cestitam mali rodjendanuser posted image
Enisa, ja prestala stavljati siroki povoj negdje oko 3 mjeseca, poslije kontrole kukova jos malo stavljali i vise ne, nadam se da nece skoditi, ne znam kako bi se prevrtala sa tolikom hrpetinom na sebi, da ne spominjem vrucine, vise i ti dr.user posted image
Mya_81, hajde molim te pitaj i ti dr. za to povijanje pa da cujemo i deseto misljenjeuser posted image

pusssaa

(odgovor članu babymia)
  Neposredna veza do poruke: 1703
11.8.2009 17:25:46   
Ex Yu
Ja nisam ni dana stavljala siroki povoj a u cetvrtak idemo snimat kukove pa cemo vidjeti

Danijal 09.06.2009

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 1704
11.8.2009 17:38:41   
Anoniman
http://img29.imageshack.us/i/1000074v.jpg/
http://img267.imageshack.us/i/1000080.jpg/
http://img524.imageshack.us/i/1000084j.jpg/
evo mog Anelauser posted image

(odgovor članu Ex Yu)
  Neposredna veza do poruke: 1705
11.8.2009 17:44:29   
pocahontas
IZVORNA PORUKA: babymia

evo i mi malo da se javimo...danas nam je 5 mjeseci,mamina guza narasla velikauser posted image user posted image user posted image sutra cemo i pedijatru,zakasnjela vakcina na redu....

a malo me sad zadeveraste s tim kukovima i sirokim povijanjem....mi smo ga stavljali do 3. mjeseca,jer su onda pocele vrucine i imala sam osjecaj da je strasno nervira....a dosli nam jedni prijatelji iz slovenije i kazu da ni dana siroki nisu stavljali jer kod njih slikaju bebi kukove odmah po rodjenju i ako je sve ok onda ne treba...a kod nas jedni kazu do 6 mjeseci,a neki cak i dalje...i haj sad ti budi pametan....

poljubac bebicama veeelikiuser posted image user posted image user posted image user posted image

ja sam sincicu stavljala siroki povoj prvih mjesec dana i to samo po noci, onako neredovno..otisli na kontrolu i dr. kaze sve ok sad nista niposto vise stavljati niti vjezbe raditi jer je kao sve ok...tak da to sto preporucuju da se stavlja do 6 mjeseci je glupost osim ako nema neke genetske predispozicije...

a ovo za sloveniju i ja imam kolegicu i isto im ne preporucuju siroki ako je sve ok dok su jos mala i beba u bolnici...

(odgovor članu babymia)
Neposredna veza do poruke: 1706
11.8.2009 17:47:31   
Anoniman
felix, Anel je medic pravi, posebno ova prva slika, pa tu se slatkis i smijeuser posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 1707
11.8.2009 17:55:35   
kaktuscic
Evo i nas malo, danas smo masalaaaaa! Primili smo vakcinu, malo je plako, ali sve u svemu danas mi je moj misic podigao moral! Sad ga tajo nosa, a mama ide na odmoruser posted image
Meni niko nista nije reko za taj povoj i kukove, valjda ce biti uredu.
Felix beba je ko med!

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 1708
11.8.2009 18:20:33   
Anoniman
ja sam mom stavljala samo na pocetku...prvih mozda mjesec daana. Znao mi se tako usrkletiti da sam prestala s tim, a na kontroli je sve bilo ok

felix user posted image med medeni

sta mislite da napravimo album bebe 2009 pa da tu stavimo ove slike...jedan zajednicki album gdje bi se slike stavljale

(odgovor članu kaktuscic)
  Neposredna veza do poruke: 1709
11.8.2009 18:35:27   
Nunichi
Evo i nas...Bili danas na vakcini,puslica mamina ni A nije rekla...dusa moja kako je dobra bila. Sto mm kaze "hrabrija od mame". user posted image user posted image
Imamo 5 650 grama,a visoki smo 62 cm. Za divno cudo u DZ nije bila guzva,tako da smo za manje od sat vremena opet bili u kuci. user posted image
Lijepo je i spavala danas,a i papala. Sad se malo igrala s flasom od cole user posted image Pravo joj zanimljiva,izudara je. user posted image
A sto se tih povoja tice,ja sam Zaru samo par puta povila,ma mozdaaaa ukupno 5,pa eto opet je sve ok.

Felix bebac je med pravi... user posted image

Puse bebarama i mamama...

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 1710
11.8.2009 18:37:29   
škorpija
dadada dobra idejauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Nunichi)
Neposredna veza do poruke: 1711
11.8.2009 18:38:08   
škorpija
felix anel je presladak, jel to roza duda protiv urokauser posted image

(odgovor članu škorpija)
Neposredna veza do poruke: 1712
11.8.2009 18:40:02   
Chuchi
Joj zene jeste se raspisale ko da me nije bilo par dana a ne par satiuser posted image Ja i moj pacic smo zajedno zaspali, u pola3,
a ustali maloprije u pola 7.. user posted image
Skontala sam da spava ako sam ja pored njega, a inace 20min i na nogama je! Tako da ce odsad mama da odmara svaki dan par sati user posted image

Samo su tri muškarca u mom životu ;))

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 1713
11.8.2009 18:42:05   
Anoniman
Sta je ovo sedmica vakcinauser posted image , bravo za sve user posted image hrabreuser posted image

Moja se evo trudi da puze, ma znam da joj je rano ali je nevjerovatna, uspije da se odgurne na krevetu tako da je zateknem na drugom mjestu od onog na kojem je ostavim, govorim o bracnom krevetu jer bi se u svom izubijala cini mi se koliko mlatarauser posted image , zuri se user posted image u kafane

(odgovor članu Nunichi)
  Neposredna veza do poruke: 1714
11.8.2009 18:50:58   
Nunichi
Moguce jasta sahara...bravo za nase bebare. user posted image user posted image
Meni je Zara smijesna kad digne guzu,a lezi na stomaku,pa proba da se odgurne i ne moze. Uh kako se ovnica naljuti. user posted image user posted image
A neki dan je zaspala na stomaku,digla guzu i tako na koljenima spavala. user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 1715
11.8.2009 18:55:58   
Anoniman
Nunichi, i Ajna je neki dan zaspala na stomaku i to pravo dugo spavala, inace ja je nisam stavljala niti je ona htjela, ali kad se poslije probudila prstici joj se oslikali na obrazu,hahahaahha, jesu ljute ovniceuser posted image

(odgovor članu Nunichi)
  Neposredna veza do poruke: 1716
11.8.2009 18:59:08   
Nunichi
Ma ni moja nije htjela ni sekundu...odjednom je sama pocela da se okrece i tako i ostane. user posted image
Nece cure kako mi hocemo i kad hocemo. user posted image
Mojoj se danas frotir ispod nje izguzvao dok je spavala i oslikao se. Tako da je sa sarenim obrazom isla na vakcinu. user posted image user posted image
Stvarno svaki dan su sve zabavnije ove babare...moja sad hvata sve zivo,cemu god da je priblizis ona hvata i napokon se sama igra sa zveckom. user posted image Ne mora vise mama da mlati s njom. user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 1717
11.8.2009 19:03:50   
Anoniman
nesto ne rade danas album

skorpija je za...znaci ja stavljam njezinog i mog kada opcija albumi proradi..ko jos zeli neka se javi...ne stavljam nicije bRez odobrenjauser posted image

(odgovor članu Nunichi)
  Neposredna veza do poruke: 1718
11.8.2009 19:09:39   
Nunichi
Postovana gospodjo dadada,
javljam Vam se ovim putem da vam dam odobrenje da moju puslicu stavite u album.
Kada proferceraju... user posted image

Nadam se ugodnoj saradnji.

Lijep pozdrav

Nuna user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 1719
11.8.2009 19:10:11   
Anoniman
Nunichi vidjećeš kad propuže kako su zanimljiviuser posted image user posted image user posted image ...osušila sam se ženo trčeći za njim. 

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 1720
11.8.2009 19:12:24   
Nunichi
Pa gdje si ti skolska? Nema te danima...
Javi se bonicko nekad,kad puzavac pajki. user posted image
Ljubi ga od nas dvije...  user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 1721
11.8.2009 19:17:08   
Chuchi
vidjecete kad vam vise ne budu dali da ih kupate kako su zanimljivi user posted image user posted image user posted image

Samo su tri muškarca u mom životu ;))

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 1722
11.8.2009 19:21:11   
dina_89
joj jeli moguce da do sad nisam znala za ovu temu ali od sad cemo ja i Sara da bude redovne ovdje, moja Sara sad spava a juce je dovila 2 vakcine i tak sad je dobila temperaturu malo a i place predpostavljam da je boli doktor mi je propisao cepice sad sam joj stavila jedan, jesu li vasi bebaci imali ovakve rekacije i da li su ovi cepici stetni jer apotekarka je napisala 4 x 1 a ja sam na uputstvu procitala da bebama od 3 do 6 mjeseci ide 1 x 1 ...

moja Sarah ima 2 mjeseca i 4 dana

08.06.2009 godine -nasa princeza & Sarah &

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 1723
11.8.2009 19:21:57   
Anoniman
ženo mi malo nabelajili- prehlada, pa loše iskustvo sa doktorkom na dječijoj hirurgiji, još uz to sve stan u hausu -krečenje.

Hej hajd stani na balkon sad ću te nazvat user posted image user posted image user posted image

dadada more... meći i mog u taj albumuser posted image

(odgovor članu Nunichi)
  Neposredna veza do poruke: 1724
11.8.2009 19:24:35   
Nunichi
Meni su Dino rekli da dam paracetamol sirup,ako bude temperature nakon vakcine. I to pola kasikice.

I dobro nam dosla na temu. user posted image
Ljubi Sarah...

(odgovor članu dina_89)
Neposredna veza do poruke: 1725
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  67 68 [69] 70 71   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  67 68 [69] 70 71   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *