new mama
|
Drage moje pozdravcici i od nas dvije,kako ste mi,mi danas odosmo da izvadimo bris grla i nosa Ajni za ljekarsko,juce mm uzeo uputnicu,da to zavrsim i nek sam mirna onda dok ne krene,a ja vam definitivno idem na posao u iducu srijedu tako da cu vam se vjerovatno i manje javljati,nece biti vise vremena toliko,ali eto virnucu ja vas,Ajna i dalje non stop stavlja rukicu u usta zubici je slomise,a neki dan dva provirila pa mi nije jasno da je ovako muci,ja se zezam kako je krenulo do prvog rodjendana aBd imace sve zubice ,malo je i nervozna valjda je zulja,a juce smo nas dvije odspavale posteno ustale u pola deset ,pa neznam kad sam ustala tad,nesto mi dijete ustaje rano,a jos kako su bile ove vrucine ma haos, Bebbe vi bas uzivate,a drago mi je da vam se i vrijeme popravilo dobro je pa stignes i da se javis na RR na odmoru,Dincili bas mi je zao princeze ,a za jelo mila to ti je sad tako,ja sam Ajni kad je bila bolesna odbijala je hranu haos,ali pokusavala sam joj davati po 5-6 puta dnevno pa samo po par kasikica a i to je bilo jedvaa,ali eto,daji joj makar sto hoce dok se malo apetit ne vrati,a probaj joj supice cesce,mozda je grlo boli pa nemoze da guta,pusa za princezu Munxlee drago mi je da ti je mm izasao i da ste opet na okupu ,jest da ce biti terapije,ali makar je kod kuce,a sto se tice tel. kod mene su zakljucani pa onda kod Ajne u rukama,to je dok ne skonta kako otkljucati e onda ima da zove pravo a fino za te pokloncice pa dobijete vi svasta,malo po malo ali se nakupi Anushka kako sa ujedima od komaraca,ja sam Ajni uzimLA chicco protiv komaraca za bebe jer drugi se ne preporucuju,mada se i ja ogrebem koji put pa probaj mu kupiti taj,a i Alen ce brzo prohodati aBd samo dok sse pusti,ja i Ajnu gledam kad samo jedan dan krene malo joj fali,kako su mi ostale bebice Kanita,Uma,Rijad,Ambera,Lejla,Emir, Dobrodoslica i novim clanicama od nas dvije ,a sad idemo da se spremimo valja nam ici javimo se opet,pusica