|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  49 50 [51] 52 53   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe 2009
1.8.2009 17:51:55   
Apotekarka
hej drage moje kako vi i bebe...a moja felix ja kao da sebe vidim čitajući tvoju situaciju...i moj maleni je zadnjih dana nerovozan kmeči,zaspe pola sata pa se probudi,da je gladan ne znam jede svaka 3 sata pojede dnevno oko 650-700 ml bebimila 32 su mu dana...ali me muči sto mu je stolica blago prosarana zeleno...izgleda i ti ga grčevi jos pomalo zezaju...jos sam primjetila da mi ponekad nekako ubrzano dise a kad sam bila u bolnici u jednom nalazu pise pluca-pooštreno disanje ali misle da je to zbog nosa jer ga je nosic zezao...ali eto ja se u brigu dala...u četvrtak cemo na vakcinu pa nek ga pedijatar pogleda...a felix ja po noci skacem ko luda na svako njegovo kmečanje a i poi danu isto...

Nase malo zlato Antonio stiglo je 30.06.2009
Nasa mala princeza Ana stigla 14.04.2013

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 1251
1.8.2009 17:57:31   
Mya_81 RR
Škorpija, kad staviš sirup u hranu tvoj bebač to pojede bez problema?
I meni je palo na pamet da joj tako dam, jer na kašikicu mi pola izbaci, odvratan mu je okus, a onda si opet mislim da neće ni hranu pojesti ako je pomiješam sa sirupom...sirup baš ima neki intenzivan miris i okus valjda zbog kima...

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 1252
1.8.2009 18:00:11   
Mya_81 RR
IZVORNA PORUKA: dadada

mya...jesi probala kapi?

Sve smo isprobali...eto ostaje još samo ovaj sirup...doduše nismo probali ni colic baby sirup, ali sve ostalo zaista jesmo user posted image ...izgleda da ćemo ipak morati čekati da se sve samo regulira i da prođu sami od sebe...samo da to bude što prije...

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 1253
1.8.2009 18:29:49   
škorpija
My_81 moj bebac bez problema pojede mlijeko jer se valjda miris i okus sirupa izgube u 100 ml mlijeka. Ništa te ne košta da probaš jednom pa ako ne bude htjela lako ti je baciti i napraviti novu. Mislim da ovaj sirup najbolje djeluje kada se daje prije nego što grčevi postanu najjači, samo pazi da ih ne daješ češće od svako 4 sata, ja naprimjer dajem bebis vako drugo hranjenje s tim da pazim da navečer prije spavanja obavezno ide flašica s dodatkom sirupa kako bi duže spavao. Sretno i nadam se da će vam sirup pomoći kao što je i namauser posted image

Ajdin 22.4.2009. - čojkić :-))))

Alina 20. 2. 2016 - maća :)

(odgovor članu Mya_81 RR)
Neposredna veza do poruke: 1254
1.8.2009 19:07:20   
Anoniman
koja je maza krema ili sta vec najoblja za djeciju guzu kad se zacrveni od pempe vrucine ili od cega vec u mog anela se crvenii jadan tako ga boli stavljam puder i niveinu kremu sto je dosla u priboru zauser posted image a rece mi jetrva da uzemem bademovu kremu da mazem pa probacemo jel tko imao iskustva stom mazom?

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 1255
1.8.2009 21:56:59   
Anoniman
felix, kupi originalnu pavlovicevu mast, to ti je bolje od klasicne bademove, ja sam samo nju koristila od prvog dana, nemoj niveine i te druge, ipak je pavloviceva sigurnija

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 1256
1.8.2009 21:59:30   
Apotekarka
Ja radim u apoteci i mi pravimo svoju domaću bademovu...imamo materijal i mutimo...ja malenog mazem s njom i hvala Bogu godi mu niti se izasuo niti išta...potvrdjeno je od mnogih roditelja da djeca koja su imala problema ona oim je bila spas...imam i ja nivein set i sve koristim osim kreme...Bademova mi zakon... a i ta pavlovićeva je jakon dobra

Nase malo zlato Antonio stiglo je 30.06.2009
Nasa mala princeza Ana stigla 14.04.2013

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 1257
1.8.2009 22:11:02   
Anoniman
Da se i mi tuspasimo danas user posted image  Sunce mamino pajki pa sad odmaram user posted image  Sve je po "starom" hahahaha nema nikakvih novih promjena još.

A što se kreme tiče, ja sam kupila hipp-ovu kremu za guzu sa plavim poklopcem. U školici su nam nju spominjali..... nismo je još koristili pa ne znam je li ima dobar efekt.... A sa prvim djetetom sam koristila Pavlović kremu i ona je stvarno super.

neki, jesi dala sirup, spada li temperatura?? Baš mi je žao pilence majo user posted image

mya nadam se da će grčevi brzo proći, sve smo manje-više imale isti problem, proći će.... čuvamo fige user posted image

(odgovor članu Apotekarka)
  Neposredna veza do poruke: 1258
1.8.2009 22:14:44   
Chuchi

IZVORNA PORUKA: felix

koja je maza krema ili sta vec najoblja za djeciju guzu kad se zacrveni od pempe vrucine ili od cega vec u mog anela se crvenii jadan tako ga boli stavljam puder i niveinu kremu sto je dosla u priboru zauser posted image a rece mi jetrva da uzemem bademovu kremu da mazem pa probacemo jel tko imao iskustva stom mazom?

felix mislim da ti je najbolje da ga zasad namazes bivacin mascu, da to crvenilo spadne, i katkad ga operi sa hipermangan otopinom,
dok su ove vrucine ! Bebina koza je jako osjetljiva, a ove vrucine i pelene preko maje guze ne pomazu , samo im stvaraju dodatne nevolje!
pusa guzama majim

Samo su tri muškarca u mom životu ;))

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 1259
1.8.2009 22:15:02   
malena_t
Mi se od srijede odmaramo u Banjaluci i bas nam je super user posted image  Baka i deda su zakon user posted image user posted image user posted image

user posted image  generaciji.

21.03.2009. rodio se majkin sin

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 1260
1.8.2009 22:27:43   
Pretty mamma
Dadada,
poslala sam ti pp.
Pozdrav svim mamama i bebama. Mi se još patimo sa začepljenim nosićem, nikako da prođe, a malena plačeuser posted image ....

Laura je u mom naručju!

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 1261
1.8.2009 22:35:30   
Nunichi

IZVORNA PORUKA: Mya_81

mya...jesi probala kapi?

Sve smo isprobali...eto ostaje još samo ovaj sirup...doduše nismo probali ni colic baby sirup, ali sve ostalo zaista jesmo user posted image ...izgleda da ćemo ipak morati čekati da se sve samo regulira i da prođu sami od sebe...samo da to bude što prije...

Nama su espumisam kapi bile najdjelotvornije,a i masaza stomacica njenim nogicama.
Uhvatis je za nogice i njima pritisnes stomacic,lagano par puta.
Probaj to prije nego pocne plakati,jer kad krenu grcici oni ukoce nogice uglavnom.
Sretno mila...a vidjeces za mjesec se neces ni sjecati grcica.
Pusa Minjici...

(odgovor članu Mya_81 RR)
Neposredna veza do poruke: 1262
1.8.2009 22:42:46   
škorpija
Enisa_sara i mi imamo tu hippovu kremu, ali ja je koristim samo kad dobije neke bubuljice ili osip i tada namažem samo an to mjesto gdje se pojavilo. Čini mi se dosta jaka da bi je koristili svakodnevno za guzu, original pavlovićeav se ipak pokazala kao najbolja, barem nama.

Felix sad dok su vrućine što češće bebi skidaj pempu, zamotaj guzu u običnu pamučnu pelenu i pusti malu guzu da se provjetrava, ja tako radim kad god se presvlačimo, pustim ga pola sata da se malo urahati bez pempe. A to će sigurno pomoći da se crevinlo povuče, peri guzu često običnom vodom bez sapuna i maži dbademovom kremom, a meni je najbolja kao što sam rekla pavlovićeva (ima je kupiti u interexu)

(odgovor članu Nunichi)
Neposredna veza do poruke: 1263
1.8.2009 22:52:16   
ns.mery
cao drage mamice evo i mene malo da se javim ,i moja beba od juce pati od grceva i tek smo poceli koristiti kapi ,a sto se tice guze mazemo je original pavlovicevom kremom i jako je dobra.Inace dojimo i koristimo obicne platnene pelene a pampers samo preko noci od 12h navece do 5h ujutro Pozdrav svima i pusa vam od mene i moje curice

NASA PRINCEZICA SE RODILA 22.06.09

(odgovor članu škorpija)
Neposredna veza do poruke: 1264
1.8.2009 23:00:49   
škorpija
Dobro nam došla ns.meryuser posted image user posted image user posted image
Pusa za princezu

(odgovor članu ns.mery)
Neposredna veza do poruke: 1265
1.8.2009 23:03:40   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Pretty mamma

Dadada,
poslala sam ti pp.
Pozdrav svim mamama i bebama. Mi se još patimo sa začepljenim nosićem, nikako da prođe, a malena plačeuser posted image ....

evo saljem ti vec 6 puta i nikako...probacu jos jednom ako ne uspijem javno cu reklamirati doktoricuuser posted image (samo da zna administracija i moderacija)NEFERCRAJU PORUKE

(odgovor članu Pretty mamma)
  Neposredna veza do poruke: 1266
1.8.2009 23:06:18   
Anoniman
Dr.  Ademović Mira 061482 248
Adresa: Grbavička 84
Odlicna pedijatrica...starog kova..Ja sam Andreja odvela ovo sada kada je bas bio bolestan, nisam zeljela hodati po Domu zdravlja...
Znam kako vam je i mi se jos mucimo al' procice...poljubac Lauri :)

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 1267
1.8.2009 23:09:21   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Nunichi

IZVORNA PORUKA: Mya_81

mya...jesi probala kapi?

Nama su espumisam kapi bile najdjelotvornije,a i masaza stomacica njenim nogicama.
Uhvatis je za nogice i njima pritisnes stomacic,lagano par puta.
Probaj to prije nego pocne plakati,jer kad krenu grcici oni ukoce nogice uglavnom.
Sretno mila...a vidjeces za mjesec se neces ni sjecati grcica.
Pusa Minjici...

E NA TE SAM I JA MISLILA ALI MENI NE RADI MOZAK K'O NASOJ AZRIuser posted image .. i ne derem se vec sam zaboravila iskljuciti caps user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Nunichi)
  Neposredna veza do poruke: 1268
1.8.2009 23:18:13   
Nunichi

E NA TE SAM I JA MISLILA ALI MENI NE RADI MOZAK K'O NASOJ AZRIuser posted image .. i ne derem se vec sam zaboravila iskljuciti caps user posted image user posted image user posted image user posted image

Nije ljubavi do tvog mozga,nego do moje profesionalne deformacije. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 1269
1.8.2009 23:22:08   
Anoniman
onda je moja prof defo sto zaboravljam user posted image ...ja bolan ljudima u 23.00h kazem "dobar dan"user posted image ...meni sve komsije umiru od smijeha

(odgovor članu Nunichi)
  Neposredna veza do poruke: 1270
1.8.2009 23:26:46   
Nunichi
user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 1271
1.8.2009 23:31:45   
Anoniman
pogledala sam ti sada album...ma Zara jeuser posted image ...cvike suuser posted image user posted image ...naprosto sam brez teksta...dusa slatkauser posted image

(odgovor članu Nunichi)
  Neposredna veza do poruke: 1272
1.8.2009 23:34:22   
Nunichi
Shega beba user posted image user posted image user posted image

Hvala mila...

A non stop je ganjam sa fotoaparatom...smije se non stop,a cim vidi aparat ucacari okicama i smrkne se.
Sad je stalno proganjam da uhvatim osmijeh i polako ulazim u fazon.
user posted image user posted image

Jubi nam Andreja,odoh joj se pridruziti...padam lagano.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 1273
2.8.2009 0:06:23   
mnn
evo i mene nakratko.uh maleni je prije pola sata zaspao.sad krečem i ja.baš sam koma.laku noč svim mama i bebicama.

alex ima 4 godine 2.5.2009
stize nam druga beba :)

(odgovor članu Nunichi)
Neposredna veza do poruke: 1274
2.8.2009 9:28:51   
neki
Enisa_sara,hvala na briziuser posted image user posted image user posted image Juce smo popili paracetamol,i bili smo suuuuuuuuuuuperuser posted image Ali evo od jutros opet imamo temp.user posted image user posted image user posted image Usput,nosic mu je i dalje zacepljen,ne znam da li da ga ujutro ipak vodim doktoruuser posted image user posted image user posted image Pusa svimauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mnn)
Neposredna veza do poruke: 1275
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  49 50 [51] 52 53   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  49 50 [51] 52 53   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *