Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
da, cudo miuje nesto ona radnja, sve mi se svidjelo tamo...cak sam uzela i onu komodicu sa kadom i onom podlogom za presvlacenje...kao komplet sa krevecem...kadica je cudo, velika prilicno, a ima guma i za bebicu i za vecu bebu da ne klizaju kad ih kupas!!!
i ja sam prekjucer uzela tu istu posteljinu...hhehehehe...medena je samo tako...bas su im sve stvari super, kvaliteta je bas dobra, a i medene su stvarcice...
Interesuje me da li se isplati kupovati kolica 3 u 1. s obzirom da je termin poroda 20.septembar i uzimajući u obzir vremenske uvjete za šetnje :). I da li neko ima iskustva što se tiče Chipolino marke kolica.
Daisy, meni je termin bio prije tvog i da ti pravo kazem da kolica nismo ni koristili do marta skoro. Pa sad ti skontaj. Poslije sam ga nosala u nosaljci i sada imamo problem nece u kolica nikako. Zato i prodajem svoja.
Junior super su ova neo nato, imam novog favorita . posebno mi se svidja sto se rucke mogu podesiti da dijete gleda u mamu i od mame . i pretpostavljam da imaju i nulti polozaj. moram se samo jos raspitati koliko bi me dosla bez kosare- jer mislim da je necu iskoristiti, ne namjeravam ici u duge setnje po snijegu tako da mi je AS sasvim dovoljna.
ja mislim da se mogu kupiti bez kosare...pa nekako mi je logicno da budu minimum 300 KM jeftinija....meni su se bas svidjela radi tih polozaja i sirine...ja sam uzela plavo-siva za mog momcica...hehehehee
Da se pohvalim, kupila sam kolica Pierre Cardin,koja sam već davno skužila. Imaju sve što sam htjela: 3 položaja, ručku koja se pomjera, lagano sklopiva i lijepa. Jedino što mislim da je nedostatak je mala težina tereta koji se "usput" nosi, do 3 kg, al ne može sve biti potaman. Uglavnom, nadam se da ću biti zadovoljna s njima
Mi danas kupili kolica Babysky u FIS-u , platili 182KM , sa nosiljkom, a meni su stvarno extra kolica. A i cjena je extra. Rucka se prebacuje na obje strane, polozaj se podesava od lezeceg do sjedeceg, nisu nesto ni teska kolica, racunala sam i na to, jer sam u potkrovlju i dok dodjem do vrata dvoje stepenice predjem! Evo par slicica:
Prije svega želim od srca da vam se zahvalim jer ste mi mnogo pomogle u odabiru kolica a i da podjelim svoje iskustvo koje bi moglo biti nekima od koristi. Ja sam se odlučila za Peg Perego Pliko P3 (Mališa u merkuru) i nisam se nimalo pokajala. cijena im jeste malo veća (oko 550 KM) ali meni je bilo najbitnije da su lagana (8kg) i da ne zavisim kada će mi neko doći pomoći da snesem kolica što je jedna od najbitnijih stvari. Mogu se koristiti od 0 pa nadalje i jako su čvrsta i stabilna a nisu prevelika. Sklapaju se u kišobran i stoje sama a također stanu i u mali gepek. Ručke su naravno podesive i vrlo ih je lako voziti po svim terenima a jako su udobna za dijete. uz njih također dodje i navlaka za kišu kao i za zimu. Također je veoma bitno da se zaštita od sunca i kiše može otkopčati i podešavati kako bi se dijete zaštitilo od sunca. Po meni su do sada (već skoro godinu dana) pun pogodak.
Mi smo prije godinu dana kupili kolica Brevi Grillo i prezadovoljni smo. Pravo su vesela, sarena, preslatka. Lagana - 5,9kg. Lako se sklapaju i rasklapaju. Imaju zastitu za kisu i zimu. Sve je perivo. Imaju poveliku korpu. Imaju 3 polozaja. Stabilna su i svuda mogu da idu, nema zapinjanja i sl. Sto je meni jako bitno je to da mogu sama sa Asjom bilo gdje, nisu mi teska, nisu presiroka. bez problema ulazimo i u autobuse, tramvaje, kombije.... Kupili smo ih u Merkuru na Otoci, radnja je na prvom spratu, nisam sigurna kako se zove. Bila su 250KM.
Evo slikica, nije nabolja, stavicu bolju cim nadjem.