|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  28 29 [30] 31 32   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Koja kolica su dobra?
9.7.2009 0:42:59   
anitaMO
to si u Todoru kupila.user posted image

LAURA 5.1.2008.

(odgovor članu Junior)
Neposredna veza do poruke: 726
9.7.2009 0:44:55   
anitaMO
Hurma 800 km ,a sad znam da su poskupila.mi smo ih dobili.user posted image

LAURA 5.1.2008.

(odgovor članu anitaMO)
Neposredna veza do poruke: 727
9.7.2009 0:45:31   
Junior
da, cudo miuje nesto ona radnja, sve mi se svidjelo tamo...cak sam uzela i onu komodicu sa kadom i onom podlogom za presvlacenje...kao komplet sa krevecem...kadica je cudo, velika prilicno, a ima guma i za bebicu i za vecu bebu da ne klizaju kad ih kupas!!! user posted image

(odgovor članu anitaMO)
Neposredna veza do poruke: 728
9.7.2009 0:48:57   
anitaMO
ja sam isto uzela posteljinu Lauri tamo onu zelenu.dekicu isto.a i robicu .do sada mi je sve kvalitetno bilo.user posted image

LAURA 5.1.2008.

(odgovor članu Junior)
Neposredna veza do poruke: 729
9.7.2009 0:51:27   
Junior
i ja sam prekjucer uzela tu istu posteljinu...hhehehehe...medena je samo tako...bas su im sve stvari super, kvaliteta je bas dobra, a i medene su stvarcice...user posted image

(odgovor članu anitaMO)
Neposredna veza do poruke: 730
9.7.2009 12:03:42   
daisy_xx
Pozdrav,

Interesuje me da li se isplati kupovati kolica 3 u 1. s obzirom da je termin poroda 20.septembar i uzimajući u obzir vremenske uvjete za šetnje :).
I da li neko ima iskustva što se tiče Chipolino marke kolica.

Hvala unaprijed

(odgovor članu Junior)
Neposredna veza do poruke: 731
9.7.2009 13:24:21   
Blue rose RR
Hmm ovisi šta je kome merak i za šta ima novaca. Meni je to bacanje para.
Ali kažem opet svako zna šta želi i to posebno kod ljudi cijenim.

U svakom slučaju na prethodnih tridesetak stranica je objašnjeno za i protiv 3 u 1 ... user posted image user posted image

"Ja jesam siromah i samo snove imam. Pred noge tvoje polažem ih. Nježno gazi, jer gaziš po snovima mojim.“
W. B. Y

(odgovor članu daisy_xx)
Neposredna veza do poruke: 732
9.7.2009 14:35:38   
daisy_xx
Da primjetila sam, na samo 30 strana

Hvala

(odgovor članu Blue rose RR)
Neposredna veza do poruke: 733
9.7.2009 14:57:33   
lejlaze
Daisy, meni je termin bio prije tvog i da ti pravo kazem da kolica nismo ni koristili do marta skoro. Pa sad ti skontaj. Poslije sam ga nosala u nosaljci i sada imamo problem nece  u kolica nikako. Zato i prodajem svoja. 

mamin princ 08.09.2008
mamina princeza 06.01.2012

(odgovor članu daisy_xx)
Neposredna veza do poruke: 734
9.7.2009 17:25:46   
bebaro
Junior super su ova neo nato, imam novog favoritauser posted image . posebno mi se svidja sto se rucke mogu podesiti da dijete gleda u mamu i od mameuser posted image . i pretpostavljam da imaju i nulti polozaj. moram se samo jos raspitati koliko bi me dosla bez kosare- jer mislim da je necu iskoristiti, ne namjeravam ici u duge setnje po snijegu tako da mi je AS sasvim dovoljna.

(odgovor članu Junior)
Neposredna veza do poruke: 735
9.7.2009 23:00:55   
milenium
mama mumi da to nisu bubu kolica?

(odgovor članu bebaro)
Neposredna veza do poruke: 736
9.7.2009 23:11:39   
Junior
ja mislim da se mogu kupiti bez kosare...pa nekako mi je logicno da budu minimum 300 KM jeftinija....meni su se bas svidjela radi tih polozaja i sirine...ja sam uzela plavo-siva za mog momcica...hehehehee

(odgovor članu bebaro)
Neposredna veza do poruke: 737
10.7.2009 11:46:11   
Blue rose RR
IZVORNA PORUKA: daisy_xx

Da primjetila sam, na samo 30 strana

Hvala

Što je reći vrijednih ženica user posted image

"Ja jesam siromah i samo snove imam. Pred noge tvoje polažem ih. Nježno gazi, jer gaziš po snovima mojim.“
W. B. Y

(odgovor članu daisy_xx)
Neposredna veza do poruke: 738
10.7.2009 11:59:59   
milenium
user posted image ima li itko iskustva s ovim kolicima,ne čine mi se loša za jedno ljetovanje

(odgovor članu Blue rose RR)
Neposredna veza do poruke: 739
10.7.2009 12:11:18   
milenium
ISPRIČAVAM se,stavila sam ih na pogrešnu temu,ovo su kkuser posted image

(odgovor članu milenium)
Neposredna veza do poruke: 740
14.7.2009 7:23:30   
poetesa
Da se pohvalim, kupila sam kolica user posted image user posted image  Pierre Cardin,koja sam već davno skužila. Imaju sve što sam htjela: 3 položaja, ručku koja se pomjera, lagano sklopiva i lijepa. Jedino što mislim da je nedostatak je mala težina tereta koji se "usput" nosi, do 3 kg, al ne može sve biti potaman.
Uglavnom, nadam se da ću biti zadovoljna s njima 

(odgovor članu milenium)
Neposredna veza do poruke: 741
14.7.2009 7:46:46   
poetesa
da, zaboravila sam napisati da imaju 2 navlake; zimsku i kišnu. Koštala su 350 km.  

< Poruku je uredio poetesa -- 14.7.2009 7:47:10 >

(odgovor članu poetesa)
Neposredna veza do poruke: 742
14.7.2009 10:38:24   
leona81
jel u chiccu jos traje snizenje? meni je termin tek kraj novembra tako da pojma nemam kakva kolica da kupim:(

29.04.2013-29.10.2013...184 days
For every day, I miss you. For every hour, I need you. For every minute, I feel you. Forever, I love you...

(odgovor članu poetesa)
Neposredna veza do poruke: 743
14.7.2009 10:45:20   
veeseelaa
kupuj kolica na proljeće kad ti budu i trebala

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

(odgovor članu leona81)
Neposredna veza do poruke: 744
14.7.2009 19:28:53   
leona81
a treba li mi nosiljka za bebu ili AS prva 3 mjeseca?

29.04.2013-29.10.2013...184 days
For every day, I miss you. For every hour, I need you. For every minute, I feel you. Forever, I love you...

(odgovor članu veeseelaa)
Neposredna veza do poruke: 745
14.7.2009 21:58:51   
Chuchi
Mi danas kupili kolica Babysky u FIS-u , platili 182KM , sa nosiljkom, a meni su stvarno extra kolica.
A i cjena je extra. Rucka se prebacuje na obje strane, polozaj se podesava od lezeceg do sjedeceg, nisu
nesto ni teska kolica, racunala sam i na to, jer sam u potkrovlju i dok dodjem do vrata dvoje stepenice predjem!
Evo par slicica:
user posted image
user posted image
Za vise slika klikni dole link
http://s558.photobucket.com/albums/ss28/Chuchica/

Samo su tri muškarca u mom životu ;))

(odgovor članu leona81)
Neposredna veza do poruke: 746
17.7.2009 11:49:43   
aslica
Prije svega želim od srca da vam se zahvalim jer ste mi mnogo pomogle u odabiru kolica a i da podjelim svoje iskustvo koje bi moglo biti nekima od koristi. Ja sam se odlučila za Peg Perego Pliko P3 (Mališa u merkuru) i nisam se nimalo pokajala. cijena im jeste malo veća (oko 550 KM) ali meni je bilo najbitnije da su lagana (8kg) i da ne zavisim kada će mi neko doći pomoći da snesem kolica što je jedna od najbitnijih stvari. Mogu se koristiti od 0 pa nadalje i jako su čvrsta i stabilna a nisu prevelika. Sklapaju se u kišobran i stoje sama a također stanu i u mali gepek. Ručke su naravno podesive i vrlo ih je lako voziti po svim terenima a jako su udobna za dijete. uz njih također dodje i navlaka za kišu kao i za zimu. Također je veoma bitno da se zaštita od sunca i kiše može otkopčati i podešavati kako bi se dijete zaštitilo od sunca. Po meni su do sada (već skoro godinu dana) pun pogodak.

(odgovor članu Chuchi)
Neposredna veza do poruke: 747
28.7.2009 12:28:51   
Hurma
ne mogu da se sjetim marke kolica pocinju sa CH... italijanska 100%... jako lijep dizajn...
nisu chicco!!!

(odgovor članu aslica)
Neposredna veza do poruke: 748
28.7.2009 12:39:42   
Adana
Mi smo prije godinu dana kupili kolica Brevi Grillo i prezadovoljni smo. Pravo su vesela, sarena, preslatka. Lagana - 5,9kg. Lako se sklapaju i rasklapaju. Imaju zastitu za kisu i zimu. Sve je perivo. Imaju poveliku korpu. Imaju 3 polozaja. Stabilna su i svuda mogu da idu, nema zapinjanja i sl.
Sto je meni jako bitno je to da mogu sama sa Asjom bilo gdje, nisu mi teska, nisu presiroka. bez problema ulazimo i u autobuse, tramvaje, kombije....
Kupili smo ih u Merkuru na Otoci, radnja je na prvom spratu, nisam sigurna kako se zove. Bila su 250KM.

Evo slikica, nije nabolja, stavicu bolju cim nadjem. user posted image

user posted image

Naša ljubav Asja je došla 17.07.2008.g :-)

The best thing to spend on your children is TIME...

(odgovor članu Hurma)
Neposredna veza do poruke: 749
28.7.2009 12:44:20   
Romali
IZVORNA PORUKA: Hurma

ne mogu da se sjetim marke kolica pocinju sa CH... italijanska 100%... jako lijep dizajn...
nisu chicco!!!

Možda Chipolino?

23.4.2008. A.O. promijenio moj svijet :)
14.4.2014. Z. promijenila našu planetu :)

(odgovor članu Hurma)
Neposredna veza do poruke: 750
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  28 29 [30] 31 32   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  28 29 [30] 31 32   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *