Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Lijećenje kod dr.Godinjaka na ginekološko... 4.6.2009 10:42:57
lara2009
ja sam bila prvo u klarusu 2005, pa kod dr dizdarević zuhre, pa kod mehmedbašića (Krivu mi diagnozu postavio) dok nisam otišla kod prof jadranke koja mi je rekla odi kod zulfe na terme ...eto vozala se tamo vamo 3 godine po dr i ništa...
kod zulfe otišla na terme kaze imaš cistu, povadi nalaze dođi, ja ih izvadila za 10 dana .. kaze dođi da zakazemo laparoskopiju ja došla sutra na kliniku , kaze laparaskopija za 7 dana ... dakle nije moglo brže i boljeeee...sve riješeno za 15-20 dana ... a niko nije intervenisao nista
RE: Lijećenje kod dr.Godinjaka na ginekološko... 4.6.2009 11:58:54
ena0002
IZVORNA PORUKA: lara2009
kod zulfe otišla na terme kaze imaš cistu, povadi nalaze dođi, ja ih izvadila za 10 dana .. kaze dođi da zakazemo laparoskopiju ja došla sutra na kliniku , kaze laparaskopija za 7 dana ... dakle nije moglo brže i boljeeee...sve riješeno za 15-20 dana ... a niko nije intervenisao nista
zulfo je ekstra čiko
Jeste u pravu si, stvarno hoce pomoci i bez ikakvih intervencija. To me interesovalo,za te ciste znaci vidio ih na uzv. Haj sad se ti fino odmaraj i da nam sto prije ostanes . Moracu ja sa cika Zulgfom popricati da ubrzamo stvari , ili laparo ili stimulacija, pa neka izabere
RE: Lijećenje kod dr.Godinjaka na ginekološko... 4.6.2009 19:00:27
lara2009
ne znam kakvi su ti inače nalazi koliko dugo pokušavaš zatrudniti
al iskreno bolje ti je prvo laparo ako imaš nešto...prvo da se dovedeš u stanje zdravo
pa ona možeš gurat stvari
meni je on nudio ako nećeš da ostraniš cistu možemo klomifen- slimulacija jajnika ili inseminacije... al sve bi to bilo naćoravo ... mozda uspije mozda ne...a vjerujem da bi mi svaki neuspjeh bio frustrirajući... ovako sve prepreke otklonjenje... pa cemo malo probat jos 4-5 mjeseci prirodno... pa onda vidjeti ako ništa ne bude onda nek nas čim još pogura
RE: Lijećenje kod dr.Godinjaka na ginekološko... 5.6.2009 12:07:09
ena0002
Ma kod mene je neznam ni sama sta Imala sam mikoplazmu, a citala sam da se od nje znaju stvoriti priraslice. Ma jednom je on meni spomenuo laparo, ali nije nigdje zapisao, pa mi je nakon toga spominjao i stimulaciju. Ali papa mi je pokazao upalu pa zadnje sto je rekao je da cekamo dok se upala ne sanira. Inace 3 god pokusavamo A i meni je nekako logicno prvo uraditi laparo, pa onda probati sa stimulacijama.
RE: Lijećenje kod dr.Godinjaka na ginekološko... 5.6.2009 13:27:19
ledy blue
pa enci jelde mi smo nekako u isto vrijeme pocele kod njega sa pretragama, u septembru prosle god. i kod vas jos nista konkretno...bem ti vise i te upale, samo da to saniras pa da konkretno znate sta dalje....ja brojim dane do pocetka sedmog mjeseca....treca insm.
RE: Lijećenje kod dr.Godinjaka na ginekološko... 6.6.2009 16:24:34
Anoniman
Hej drage moje svašta je pročita o vama,šta sve niste radile.Vidite ja krenula kod Godinjaka prvi put 02.04.2009.Uradio neke briseve "dole",uzeo čini mi se 05,l krvi i sve to ja odnijela na dip da se urade nalazi.Papa test sam čekala ravno 2 mjeseca,kad sam se ko divljakuša počela ponašati (derati se,psovati i ost.),onda su mi rekli dođi sutra će biti gotov.Ja otišla po nalaz,svratila da se naručim kažu one prekrasne dvije sestre on je na godišnjem cijeli juni .Kažu mi one radiće on na termama pa otiđi dole da ti pogleda nalaze.Otišla ja u terme nije me pregledavao,samo mi pogledao nalaze i kaže poprilično su ti u redu nalazi samo ima upale na papa,a mužev odličan.Kaže evo ti vaginalete (poliginax) koristi 6 noći (nije rekao da ne smijem imati odnos) i dođi na kliniku u julu da radimo kolposkopiju.Nikad nisam to radila,kažu da nije strašno ali mi krivo što ga ne upitah zašto to trebam raditi,zna li mi neka od vas reći kako to izgleda i šta znači. Hvala Vam puno Pozzzzzzzzz
RE: Lijećenje kod dr.Godinjaka na ginekološko... 6.6.2009 16:32:15
ena0002
Ledy blue ja sam kod njega od marta ove godine, nije dugo ali meni se oteglo nesto, jer izgleda da nista konkretno nece biti prije septembra. Neutjesna ja kad koristim vaginalete obicno se suzdrzavama od akcije, ali mislim da mozes ali obavezno sa kondomom. .Za kolposkopiju kazu da je to kao obicni ginekoloski pregled, nista ne boli . Ma u svakom slucaju sta god da ti predlozi nije lose odraditit, ako nista bices sigurna
RE: Lijećenje kod dr.Godinjaka na ginekološko... 6.6.2009 16:37:10
Anoniman
Ma jest u pravu si,a što se tiče akcije "suzdržaću se",a ako je dr. rekao da se to radi vjerovatno ima razlog.pa ćemo vidjeti,samo što ja zanijemim kad idem dr.neznam ni progovoriti od nekakvih jada
RE: Lijećenje kod dr.Godinjaka na ginekološko... 25.6.2009 12:19:08
ena0002
Jeste, ali on na klinici nije od 01.06, ali je bio dostupan na ilidzi, a sad nije ni na ilidzi dostupan. Pa reko samo da javim ako nekoga interesuje Lara ali ti za svaki slucaj nazovi kliniku i naruci se ako ti je rekao da dodjes, jer sam cula da ce u julu primati samo po 5 zena
< Poruku je uredio ena0002 -- 25.6.2009 12:20:24 >
RE: Lijećenje kod dr.Godinjaka na ginekološko... 25.6.2009 12:34:39
ledy blue
ej lara mozda se i vidimo gore , i ja sam narucena 1.7. ustvari trebala sam u urorak ali nema ga ... ali ipak se trebas naruciti kod sestrica, bez obzira sto ti je on rekao da dodjes, samo naglasi njima sta ti je on rekao,,,neznam stvarno otkud to samo 5 pacijentica, a imeni su tako rekle.
RE: Lijećenje kod dr.Godinjaka na ginekološko... 25.6.2009 14:52:54
Anoniman
Hej drage moje ja sad zvala kliniku i naručila me tek 23.07.,i to kažu samo po 5 žena dnevno primaju on tako naredio.Pošto je to meni prekasno ja sam je molila da me ubaci ranije jer mi se stvarno žuri ,kaže ona ne mogu ali ti mogu reći da je dežurni 08.07. i tad dođi na glavnu kliniku a ne u onu malu zelenu.Tako da znate ko hoće on je dežurni 08.07. i ja ću ako Bog da tad kod njega.Pa ćemo vidjeti šta on kaže za dalje.
RE: Lijećenje kod dr.Godinjaka na ginekološko... 16.7.2009 12:37:09
belmica
sve rijeci hvale za prof.Godinjaka lijecila sam se 1,5 god kod njega, za to vrijeme uz sve nalaze, uradio mi je laporaskopiju, jednu neuspjelu inseminaciju... kad sam nakon toga odlucila, odmoriti od svega, ostala sam trudna! On me u novembru i porodio! Imam sada prekrasnu kcerkicu Opet bih kod njega da idem , da planiram novu bebu (imam 34 g i nebih da cekam dugo) nemam vremena vise provoditi dane u cekaonici pa bih i ja na Ilidzu
< Poruku je uredio belmica -- 16.7.2009 12:42:42 >
RE: Lijećenje kod dr.Godinjaka na ginekološko... 16.7.2009 14:31:17
ena0002
Proljece on kad je dole to je uvijek od 16:00 pa do 19:00, otprilike. A kojim je tacno danima to se nikada ne zna, nazoves tekuce sedmice da te naruce za slj ili eventualno onu tamo.