Skvo RR
|
Pozdrav i od nas drage mame Uma mi je upravo izvalila tacku na laptopu, tako da sada imamo samo zareze,,,,;) Mi smo trenutno u nekim "fazama",,,pocela je da se obrce sa uzivanjem, od prije dva dana lafo puze, ali meni vise izgleda kao marinac, jako je smijesno, jos nije skontala sta treba da radi sa guzom,,,ima par dana ustajemo lafo da stojimo,,,,,obicno je rijec o garnituri ili njenom krevetcu,,,Trenutno je fascinirana papucama, tako da uvijek pokusava njih da ulovi,,, Vezano za hranu, sada imamo dorucak, rucak i veceru i 2 flasice mlijeka,,, Imam super knjigu o bebama, i tamo pise da do 10 mjeseca prelaz na cvrstu hranu treba da zavrsi, da se dijete navikava da jede za stolom i sl,,, I naravno u to sve treba uklopiti 400, 500 ml mlijeka tj, dojenje djeteta,,,Ma moze se to sve, pod pretpostavkom da dijete hoce da papa,,,,hvala Bogu meni je taj prelaz lagano prosao,,,, Ostalo nista novo, setamo i setamo, igramo se,,,i sl,,,,Ja vec razmisljam da mi se posao polako blizi, ali sta je tu je,,, Ljubnite bebare!