Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Danas jedan dobri dječak slavi 4.rođendan, a ja se sjećam večeri kad je rođen. Tata mu sjedio na mom balkonu, tjerao misli s mm i drugaricom iz Sa. A mama bila daleko i trudila se da donese svoje čedo na svijet.
Danas je taj dječak jedno fino, odgojeno i dobrodušno stvorenje koje nas uveseljava svojim izjavama.
Sretan ti rođendan, druže mali, želimo ti svo zdravlje i sreću ovog svijeta.
A.O., njegovi mama i tata
Dragi Denijale,na današnji dan,prije tačno godinu dana,rodio si se ti da svojim dolaskom na svijet i svojim odrastanjem mamiš osmjehe na licu svojih roditelja.Da im u život donosiš sreću,veselje,ljubav...Maleni slatkišu,želim ti prvo najviše zdravlja pa onda svega ostalog.
Puno poljubaca od Ajle,Emrea i Ranie
Denijale dušice, nadam se da je mama vidjela sms čestitiku. Ja ti opet želim svu sreću i zdravlje ovog svijeta, da izrasteš u dobrog dječaka,a da tvoj mali brat aBd bude dobar kao i ti. SRETAN ROĐENDAN
Puse od Ali Omara i njegove mame.