Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Da sam u braku i da imam bebu,sigurno bi mi nick bio ime moje bebe..ali posto sam jos u vezi,onda nadimak mene i mog dragog(mislim,ja ga tako samo zovem)...a u potpisu su imena koja cemo aBd dati nasim bebicama...
.-..-. `·.·´ nakon 5 IUI i 5 ICSI su došla dva sunašca... ?/ /? "Uspjeti znači prihvatati neuspjeh za neuspjehom ne / \ gubeći entuzijazam"... http://sunasce.blogger.ba/
moj nick, bezveze mi sinulo, zapravo prvo sam se htjela registrirati pod betylive zbog one kladionice betlive(onoj gdje sam dobila sitnu lovicu u talu s rođakom), pa sam nešto zabrljala i onda mi sinulo bety berta, teta berta... nigdje veze, zvuči ko neka tetica... kako se mijenja nick, ja bi se vratila na ovaj betylive. sviđa mi se pravo???
Kada sam se registrovala upisala sam nik koji inače koristi moj muž a i njegov je mail...Neznam šta mi je bilo...Dakle,nik je po njemu on se zove ado pa otuda adannn
ja sam se nekad davno registrirala na forumu pod nickom vesela al nisam baš nešto bila aktivna, radila pa nije bilo vremena e kad sam otišla na porodiljsko i zaimala vremena nikako da upalim koja mi je lozinka a nisam skužila opciju "zaboravili ste lozinku?" i tako sam se ponovo registrirala s nickom veeseelaa a nick je takav jer sam inače jako vesela osoba koja sve okreće na šalu pa i kad su neke ozbiljne situacije Mama kaže da se trebam uozbiljiti i ibreti se što ja stalno nešto izvaljujem i kad se ozbiljno razgovara upadam sa nekim humorom, al to je jače od mene nadodje mi inspiracija
kada sam se prijavljivala na rr pokusala sam tweety,ali naravnno zauzeto je zato sam se opet odlucila za gvendolina,nik koji cesto koristim.A inace to je ime glavne junakinje istoimenog filma,kojeg sam gledala u mladosti.Bas mi se nesto svidjelo to ime,neobicno je.A film preporucujem da pogledate
na prvom uz mi je doktorica rekla da je plod velicine tresnje i kad sam se prijavljivala na rr bilo je zbog trudnoce, zbog moje tresnjice i tako je Sheri
Ema je moje zlato najdraže, i to je bilo ime koje smo planirali za curicu. L je prvo slovo prezimena. ovo drugo m je zato što se s jednim nisam mogla registrirati.
kada god se registrujem na neki forum osvrnem se oko sebe...i obicno ono sto vidim, procitam...postane moj nick...ili isti preveden na engleski (kao jedini strani jezik koji govorim)...tacno preko puta mene je prozor a na prozoru mala ruza u saksiji koju sam kupila prije par mjeseci i nekako traljavo napreduje pa mi eto to postade nick al prevedn na eng...nekako mi ruza zvuci kao pravo ime a moje nije ni slicno